Sanjarka trigger sam dobila 21.7., temperatura porasla 23.7. kako je i prošli ciklus, 2 dana nakon triggera. To bi značilo da sam 3-4 dpo, pala je na 36.35 i 36.32 danas i jučer (nikad mi se to nije dogodilo), ne znam, možda loše spavanje ili mi je bilo hladno, ako sutra se ne vrati u normalu onda ne znam Haha 🤷🏻♀️
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sanjarkatrigger sam dobila 21.7., temperatura porasla 23.7. kako je i prošli ciklus, 2 dana nakon triggera. To bi značilo da sam 3-4 dpo, pala je na 36.35 i 36.32 danas i jučer (nikad mi se to nije dogodilo), ne znam, možda loše spavanje ili mi je bilo hladno, ako sutra se ne vrati u normalu onda ne znam Haha 🤷🏻♀️
Meni je jutros oko 36.54 🙄 . I ja san se sad probudila, mjerila drugi put, 36.83 😠
jucer san gledala ovaj video
https://youtu.be/uHzHL-hNwrc
i onda sad jos cila u stresu da ako san i O, da imam manjak progesterona i opet nista. 🥴🥴🥴🥴
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sara mislim da si ok, vidjet ćeš, ne znam...ja sam pomislila ovako nešto: ovo mi je prvi puta (otkako pratim UZVom, a to je od travnja) da je ovulacija bila na lijevom jajniku, folikul je bio 19.8mm na dan triggera. Palo mi je na pamet da ovulirala jesam ali da na ovom jajniku corpus luteum baš ne funkcionira ili možda eto random ovaj ciklus! Prošli sam vadila progesteron i nemam manjak, sasvim je u redu bio 17 ng/mL...
Nemam pojma, ako sutra ne poraste ne znam, htjela bi živjet svoj život dalje hahah, nekako imam osjećaj da ne može na silu, ako nije suđeno sada onda nije, nije se dogodilo u 3-4 mj e pa i ne bude, a ja imam život koji ide...baš sam bila vesela što je ovaj ciklus lijevi jajnik napokon, i tako već 7 mjeseci ta razočaranja i sve u nekoj pauzi, ma ne ide i gotovo, život ima i druge svrhe...🙄😛 a kad ovom bude vrijeme onda valjda bude...🤷🏻♀️
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver možda je implatacijski dip (da bar), a možda samo pokazatelj da ništa ovaj put... Hm sad ja to po sebi gledam... Implatacijski dip nisam nikad imala, ali sam imala implataciju 4-5dpo kad mi je uspjela T, tako sam zaključila po grafu - možda griješim.
Više puta mi sr događalo da imam te čudne padove i da od tog ciklusa ništa.
Pošto je riječ o temperaturi onda je moglo utjecati na nju i to što ti je bilo hladno ili nešto slično.... Navijam da temp. Poraste i zadrži se visoko!
url=https://lilypie.com]
A to si dobro rekla život ide dalje, treba ga živit a kad bude trebala bit T, bit će!
Isto mislim da nakon ovoliko truda statistički sam sve bliže T ili sam ona iznimka tj. Statistička greška 😂
Bilo kako bilo danas sam 6dpo, osjećam se čudno povremeno al to pripisujem vremenu...
url=https://lilypie.com]
Silver, ja isto imam osjecaj da me lijevi jajnik malo zeza. 🥴 Iako je kod ginekologice na pregledima uvik sve u redu. 🤷🏻♀️ Nista nam ne preostaje nego cekat iako sam vec otpisala ovaj ciklus. I to je u redu, jebi ga, desit ce se i isto tako je u redu ako se ne desi.
I kao sta si rekla, život ide, imam i ja neke stvari rijesavat, bas smo uskoro na nekoj prekretnici, vidit cemo ocemo li ostajat u DE , selit se samo iz ovog grada al ostat u DE, selit u drugu drzavu ili se vracat u HR. Sve to mi stvara stres uz milijun drugih sitnica. 🥴 i eto ti, na najvažnijoj stvari se prelomi.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sanjarkatrigger sam dobila 21.7., temperatura porasla 23.7. kako je i prošli ciklus, 2 dana nakon triggera. To bi značilo da sam 3-4 dpo, pala je na 36.35 i 36.32 danas i jučer (nikad mi se to nije dogodilo), ne znam, možda loše spavanje ili mi je bilo hladno, ako sutra se ne vrati u normalu onda ne znam Haha 🤷🏻♀️
Stavis graf? Koliko ti je inace temp nakon o?
Meni se npr prvih par dana nakon drzi onako jedva izvan crte, zna ic i malo ispod crte onda nakon cca 7 dana naraste jos pa bude onako lipo iznad crte
Al nisam nikad imala veliki pad najniže na temp na dan o
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni zadnji put jeeva nasao desni jajnik na UZV, crijeva ga sakrila 🙄
A na UZV abdomena, dr mi iz istog razloga jedva nasla lijevi bubreg
Kaze nervozna crijeva
Valjda mi nece ometat zacece 🙄
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni zadnji put jeeva nasao desni jajnik na UZV, crijeva ga sakrila 🙄
A na UZV abdomena, dr mi iz istog razloga jedva nasla lijevi bubreg
Kaze nervozna crijeva
Valjda mi nece ometat zacece 🙄
Pa nema to veze sa zacecem nego samo da se crijeva napisu pa se ne vidi na uzv.. Meni je to znalo bit al bi uzela u ljekarni 2 dana prije tablete cisto da zrak ode da se sve uredno vidi....
Sanjich, kako siii? Jel jos pms vlada? Jel namjeravas uooce radit testic?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji