https://ibb.co/SKrzKhy
Ovo je pik pretpostavljam? Jucer predvecer se pojavilo i danas.
Valjda sam dobro ucitala fotku, nisam bas bila prije aktivna po forumima, nemojte zamjeriti 😁
Znaci keksanje bi kao trebali jucer, danas, sutra? 😂
Mislim da je pik. Svakako pokrij😉😉😉😉😉 I danas i sutra i preksutra. ☺️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mislim da je pik. Svakako pokrij😉😉😉😉😉 I danas i sutra i preksutra. ☺️
Hvala ☺️
Bajo,ja vas citam. Al moje neredovite menge ne dozvoljavaju mi da dam datum kad je iscekujem. Obecala sam si da necu ovaj mjesec radit trakice, medutim krenula sam, samo da je znam kad ocekuvati, sutra il danas bi trebao bit pik, ja na 33 danu ciklusa, ajde barem nije kao prosli mjesec na 50 😅
Ovaj mjesec sam opustena, kak bude bit ce, eto mozda ce mi bit pik danas, a ja nq poslu 24 sata,tako da, pokrila sinoc i sutra cu,pa sto bude bit ce😃😂
Pozdrav svim curkama😍
Bruna, nisam upratila sta je uzrok tvojim neurednim ciklusima? Jesi li probala sa vrkutom? Moji su isto nelad na 60 pa i vise dana, ali sa vrkutom ih u zadnje vrijeme drzim.pod kontrolom prilicno. Sad sam kupila i Inofolic po preporuci ginekologa.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Nadi, ja imam skoro cijeli zivot neredovite cikluse. Bez dg. Nemam PCOS. I bila sam na pilulama, te sam prije 3 godine prekinula pilule, nakon toga mi je trebalo otprilike godinu dana da dovedem ciklus na 40 dana. U 1 mj ive godine odlucili smo se na dijete,nit sam pratila ovulaciju,niti je ikad osjecam,i odmah se primilo, medutim dogodio se spontani u 8 tjednu. Nakon toga su mi se ciklusi ponovno poremetili, prosli ciklus sam imala ovulaciju na 50 dan, ovaj mjesec sam ju ulovila na 34 dan. Ginekolog mi je rekao, a zapravo je u pravu, posto imam ivulacije mogu ostat trudna. Makar mene zivcira to jer ja na necijih 3 pokusaja ponekad imam 1😂😂
Probala sam s vrkutom nakon sponatnog, al bojim se da mi je to pridonijelo jos duzem ciklusu, mislim da sam ja jedna od rijetkih. Pa sam ju prestala piti, pa je ovulacija dosla dva tjedna ranije. Nisam pametna jel mi se ciklus polako vraca u koju normalu ili je u pitanju prestanak vrkute!
Bajo,ja vas citam. Al moje neredovite menge ne dozvoljavaju mi da dam datum kad je iscekujem. Obecala sam si da necu ovaj mjesec radit trakice, medutim krenula sam, samo da je znam kad ocekuvati, sutra il danas bi trebao bit pik, ja na 33 danu ciklusa, ajde barem nije kao prosli mjesec na 50 😅
Ovaj mjesec sam opustena, kak bude bit ce, eto mozda ce mi bit pik danas, a ja nq poslu 24 sata,tako da, pokrila sinoc i sutra cu,pa sto bude bit ce😃😂
Pozdrav svim curkama😍
Bruna, nisam upratila sta je uzrok tvojim neurednim ciklusima? Jesi li probala sa vrkutom? Moji su isto nelad na 60 pa i vise dana, ali sa vrkutom ih u zadnje vrijeme drzim.pod kontrolom prilicno. Sad sam kupila i Inofolic po preporuci ginekologa.
Jel imas ti kakvu dg? Kolko su ti sad s vrkutom?
Pozdrav svim curkama😍
Jel imas ti kakvu dg? Kolko su ti sad s vrkutom?
I mene zanima kako je sada s vrkutom, jer su i moji ciklusi bas kaos a nedavno sam ju pocela piti pa da znam jel da nastavim ili prestanem
Ja sam prestala, nisam vidila da mi je ista dobrog ucinila, prestat cu zasad, mozda na jesen oper pocnen ako ne budem trudna do tad. 🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Žene, nadam se da ste sve dobro, trudnice i skore trudnice. Meni super bez razmišljanja baš sam se opustila kad ono jutros stiglo naručeno pa me izbacilo iz takta (kutija od 100 komada 🤣🤣):
https://ibb.co/YyrLZnm
https://ibb.co/JdRH7Zq
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
ODBROJAVANJE 7/2020
Bajo - 9.7.2020 - ♥️➕
MJ317 - 20.7.2020 - 1 dana♥️
Maša25 -25.7.2020 - 6 dana♥️
Sanjich 27.7.2020. - 8 dana♥️
Jelenajelena -27.7.2020.- 8 dana♥️
Simba -28.7.2020 - 9 dana♥️
BruNa - 31.7.2020 - 11 dana♥️
ODBROJAVANJE 8/2020
Eri - 3.8.2020 -14 dana♥️
Mallla - 4.8.2020 - 15 dana♥️
Ana0310 - 5.8.2020 -16 dana♥️
TiKi92 - 8.8.2020 - 19 dana♥️
Negro22 - 8.8.2020 - 19 dana♥️
Sara🌻 - 10.8.2020 - 21 dana♥️
KriSta87 - 11.7.2020 - 22 dana♥️
Mmarie - 12.8.2020 - 23 dana♥️
Nadi_ - 13.8.2020 -24 dan♥️
Anitram - ???♥️
Olaa tete 😉 pozdrav s godišnjeg odmora 😊
Pratim vas povremeno, popratim tko, što, gdje 😁
Odolila sam ne kupiti trakice i testove, nastojim ne misliti pa da GO bude u punom smislu. Akcije ima, toga ne fali! Nisam na čisto koje bi korake dalje poduzimala pa nastojim tu odluku još malo odgodit
Mjerim temperaturu i mislim da sam negdje oko O!
Želim nam svima da smo do jeseni trudne... Doduše ja izgledam ko trudnica samo nisam trudna 😂😂 kg mi se kreću od 79 do 83 visoka 177cm al veći i zaobljeni stomak koji izgleda kao trudnica.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure 💕
Evo da prijavim da cijelu noc nisam spavala od bolova u jajnicima i mucnini 🤞🤞🤞🤞
Inace me nikad ne bole jajnici ali bas bas nikad pa mi je ovo ful cudna bol i nadam se da nesto znaci 😌😌😌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji