Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Srpanj 2020. 23:05

Sanjich🤞🤰

bajo

Sanjich🤞🤰

malala

Mattan28

malala

Dobila up za MPO. 😓 Dijagnoza Sterilitas. 😭😭
    Razmišljam napraviti hsg u Ginekosu ovaj mj, 1200 kn je. Rekla mi je da se javim prvi dan m i da se radi zadnji dan m, da krvarenje ne smije stati. 🤔
    Možda bi se poslije toga primilo samo. O svim drugim načinima ni ne razmišljam jer još ne vjerujem da se to događa. 😥

Gle, i meni ti to piše na svakoj uputnici i nalazu. To ti napišu kada te upute na MPO, jer tamo takvi idu. Piše i mom suprugu kad vadi nalaze muška neplodnost a spremio i sve mu u redu.
    Hoću reći,tu dijagnozu postave čim kreneš kod MPO doktora jer nečim se mora pravdat odlazak.
    Ne stresiraj se 😘

Ali imam dijagnozu…. 😓
    Znači nije samo ono "pokušavamo" pa bit će. Sad stvarno ulazimo u "potpomognuta". 😥

Pa i ja ulazim al nisam.neplodna.. neplodan si i kad na potpomognutoj ne uspijes nikad.. ja cu uspit pa se veselim postupku i jedva cekam… nije mi bed ulutna dijagnoza ni nista..uspit ce…mora..

❤❤❤❤

Kaaaad me bajooo nije stavila na popis svojih osjecaja 😆😆😆 🖤🖤🖤

😂😂😂bit ce ➕kod tebe jako brzo ne brini🤞🤞🤞

silver
    08. Srpanj 2020. 05:16

Moja M stiže sutra, temp je još pala i osjećam bolove. Ovo mi je bio prvi ciklus na hCG-u i općenito neki pokušaj sa nečim i moram priznati da vidim neke razlike. O sam nekih 24 sata ranije nego FF misli i to je ok i očekivano u takvom ciklusu, sad mi preostaje čuti kod doktora što dalje i rezultate progesterona. Sretno svima cure, javim se kroz tjedan dana...hvala svima na podrškama 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    08. Srpanj 2020. 05:47

silver

Moja M stiže sutra, temp je još pala i osjećam bolove. Ovo mi je bio prvi ciklus na hCG-u i općenito neki pokušaj sa nečim i moram priznati da vidim neke razlike. O sam nekih 24 sata ranije nego FF misli i to je ok i očekivano u takvom ciklusu, sad mi preostaje čuti kod doktora što dalje i rezultate progesterona. Sretno svima cure, javim se kroz tjedan dana…hvala svima na podrškama

🤗🤗🤗🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Srpanj 2020. 05:48

Sanjich🤞🤰

Sue

malala

4 tjedna za nalaz hormona??? 😱😱😱😱😱
    To ubija, to čekanje…… 😭😭😭😭 Bojim se da do 40.neću uspjeti roditi s tim svim njihovim čekanjima.
    Zna koja što sve treba kad se krene na mpo? Mogu li što napraviti još sada kod dr.opće prakse?

Brisevi, papa, ultrazvuk, nalaz svih hormona, amh, feritin, vitamin d… Mislim da je meni tako napisano

Ja sam briseve cekala 7 dana. Hormoni su mi bili isti dan ..neznam di vi idete svi..zasto tako dugo? Spremiogram smo doduse privatno …

U Splitu mi je kolegica 
    Jucer vadila krv, rekli joj nalaze 4 tjedna e sad sta je tocno vadila stvarno nez
    Znam da je morala doc 2-5dc

Sanjarka88
    08. Srpanj 2020. 05:50

MJ317

https://ibb.co/FW2VRyk

Ako smo imali keks sinoc i danas mogu li smatrat da smo pokrili? Zasto trakica ne svijetli ako je jucer bia pik nego i danas i ujutro i navecer tamna? Smaram, al ako iko ima volje nek baci oko 😁🙏♥️

Pokrili ste vi to super 
    I u mene blesavo sa tim trakicama, tako da smarat cemo se medusobno 🤣
    Jel mjeris bazalnu? 

08. Srpanj 2020. 06:41

ODBROJAVANJE 7/2020
    Mmarie - 6.7.2020. - ♥️➕
    Negro22 - 8.7.2020 -  danas♥️
    Bubica15 -9.7.2020 - 1 dana♥️
    Bajo - 9.7.2020 - 1 dana♥️➕
    Miakamo - 9.7.2020 - 1 dana♥️
    Ivkica -9.7.2020 - 1 dana♥️
    Silver - 10.7.2020 - 2 dana♥️
    TiKi92 - 11.7.2020 - 3 dana♥️
    Nadi_ - 12.7.2020 - 4 dana♥️
    chiAn6 - 13.7.2020 - 5 dana♥️
    Maki994 - 14.7.2020 - 6 dana♥️
    Kaća -16.7.2020 - 7 dana♥️
    Maša25 -20.7.2020 - 12 dana♥️
    MJ317 - 22.7.2020 - 14 dana♥️
    Sanjich 27.7.2020. - 19 dana♥️
    Jelenajelena -27.7.2020.-19 dana♥️
    Simba -28.7.2020 - 20 dana♥️
    ODBROJAVANJE 8/2020
    Mallla - 4.8.2020 - 27 dana♥️
    Ana0310 - 5.8.2020 -28 dana♥️
    Sara🌻(Mrljica) - 10.8.2020 - 32 dana♥️
    BruNa - ??? ♥️
    Anitram - ???♥️

08. Srpanj 2020. 06:46

Danas hocu more testova s ➕❤❤❤

08. Srpanj 2020. 07:16

bajo

Sanjich🤞🤰

bajo

Sanjich🤞🤰

malala

Mattan28

malala

Dobila up za MPO. 😓 Dijagnoza Sterilitas. 😭😭
    Razmišljam napraviti hsg u Ginekosu ovaj mj, 1200 kn je. Rekla mi je da se javim prvi dan m i da se radi zadnji dan m, da krvarenje ne smije stati. 🤔
    Možda bi se poslije toga primilo samo. O svim drugim načinima ni ne razmišljam jer još ne vjerujem da se to događa. 😥

Gle, i meni ti to piše na svakoj uputnici i nalazu. To ti napišu kada te upute na MPO, jer tamo takvi idu. Piše i mom suprugu kad vadi nalaze muška neplodnost a spremio i sve mu u redu.
    Hoću reći,tu dijagnozu postave čim kreneš kod MPO doktora jer nečim se mora pravdat odlazak.
    Ne stresiraj se 😘

Ali imam dijagnozu…. 😓
    Znači nije samo ono "pokušavamo" pa bit će. Sad stvarno ulazimo u "potpomognuta". 😥

Pa i ja ulazim al nisam.neplodna.. neplodan si i kad na potpomognutoj ne uspijes nikad.. ja cu uspit pa se veselim postupku i jedva cekam… nije mi bed ulutna dijagnoza ni nista..uspit ce…mora..

❤❤❤❤

Kaaaad me bajooo nije stavila na popis svojih osjecaja 😆😆😆 🖤🖤🖤

😂😂😂bit ce ➕kod tebe jako brzo ne brini🤞🤞🤞

Ou jeaaaa vec sam sretna kad vidim da si ti napisalaaaa 😄

Matkiša 😎
    08. Srpanj 2020. 08:31

malala

Rade li se te pretrage kod njih ili oni napišu nalaz s kojim ideš svom dr, on da up pa opet ideš na 3.mjesto to napraviti sve??? 🤯

Meni je nešto dala Gin a nešto doktorica opće prakse, ja, sam išla u 3 bolnice u okolici jer u svakoj nešto ne rade npr.u jednoj samo rade za trombofiliju, u jednoj ne rade urin na klamidiju i tako..
    Nadam se da češ ti imati više sreće 😘

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🌸TiKiDi🌸
    08. Srpanj 2020. 08:37

Mene pocinje trbuh boljeti onako u navratima tako da ocekujem m kroz par dana, a ionako ne moze biti plus kad nisam imala ovulaciju. Jos jedan ciklus fore pa pocinjem sa kontracepcijom i stimulacijom nakon njih za ivf. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.