Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Srpanj 2020. 12:40

simba

Vidjet će te vi kad bajo iznenadi sa blizancima.😅🥰

😂😂😂ajme meni 

Sanjarka88
    04. Srpanj 2020. 13:24

Taman htjedoh rec sa su mozda blizanci 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mmarie
    04. Srpanj 2020. 13:25

Fancy

mmarie

Sara🌻 (Mrljica)

Bajo ženo, de ne zajebaji. Nisi pratila trakicama, ja san uvjerena da ti je O bila ranije. Sve je ok. Kamo srice da nan svima bude tako. Ja sebi moram pratit O, jer jednom kad dođe do trudnoce, moram joj rec tocno kad san O jer inace ce mi se vodit velicinom ploda po prvom danu posljednje M, pa ce plod uvijek bit najmanje tjedan dana manji, jer mi je O uvik tjedan dana kasnije, najmanje. Poucena san iskustvom od prosle T.
    Mmarie, bas bas bas mi je drago. Bome dosla si, jos brze brze odlazis. 😉
    Silver, hvala, znan da je jos rano. Ono 5 dana prije O ja nesto izvodim. Nemam First Response, ne znan sta mi je u glavi bilo. Kako si ti?

Hvalaaa ti! ❤
    Mora da je zbog vrkute 😂 pocela sam ju piti cim mi je M zavrsila..

O cemu Fancy trubi ovdje mjesecima.. 😂

Vrkuta cini cuda 😂 i to sam ju pila bas ono svaki dan kako ste mi rekle tu..

Sanjarka88
    04. Srpanj 2020. 13:27

maša25

Bok cure 💕
    Nekuzim zasto mi je danas crta blijedija nego jucer ? 😳
    Ja sam mislila da svaki dan treba biti sve tamnija? Danas sam napravila 2 testa ali oba dva su svihetliji od jucer.
    Sta vi mislite ? 😖
    https://ibb.co/yQ5Db96

To je ok, samo dalje prati 💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

04. Srpanj 2020. 13:43

Bajo kraljice čestitam 🥰🥰

Sara 🌸
    04. Srpanj 2020. 14:53

bajo

simba

😂😂😂ajme meni

A Bajo moja, kolko ste se bambusali, zasluzili ste duple 😂❤️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• MJ317
    04. Srpanj 2020. 15:17

Hvala cure na odgovorima, zlatne ste 🥰♥️

Sandricak1
    04. Srpanj 2020. 15:38

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

simba

😂😂😂ajme meni

A Bajo moja, kolko ste se bambusali, zasluzili ste duple 😂❤️

😂😂😂😂😂😂

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

maki994
    04. Srpanj 2020. 15:55

Cure moram podjeliti s vama danas sam zaista tuzna, opet smo svadbu odgodili za iducu godinu u 6.mjesecu. Ovo je drugi put kako odgadjamo, i ne samo svadbu nego i sve druge planove. Vise mi je svega preko glave. I znam da ako ovaj mjesec trudnoca ne uspije, moram praviti pauzu par mjeseci da ne bi svadba bila pred porod. Ova korona nas je bas dokrajcila. Razocarana sam neopisivo. Izvinite na ovakom upadu ali morala sam podjeliti s nekim... 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    04. Srpanj 2020. 16:14

maki994

Cure moram podjeliti s vama danas sam zaista tuzna, opet smo svadbu odgodili za iducu godinu u 6.mjesecu. Ovo je drugi put kako odgadjamo, i ne samo svadbu nego i sve druge planove. Vise mi je svega preko glave. I znam da ako ovaj mjesec trudnoca ne uspije, moram praviti pauzu par mjeseci da ne bi svadba bila pred porod. Ova korona nas je bas dokrajcila. Razocarana sam neopisivo. Izvinite na ovakom upadu ali morala sam podjeliti s nekim…

Maki994, razumijem zasto si tuzna. Pretpostavljam da je ulozeno puno vremena, truda, ljubavi a i novca u planiranje tog dana. Nema ti sad druge, nego si posložit u glavi što zapravo želiš. Život je ono što se događa dok mi planiramo. 😉 Ako već sad moraš odustat od bebice, nađi si nešto što će ti skrenut misli s toga. Iako, ja ne bi odustala od bebice, ako si vec prominila dvaput, mozes i treci 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.