Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MJ317
    04. Srpanj 2020. 21:35

Gdje mogu kupit najjeftinije trakice? Imam neke sa alija ali falit ce mi ih 🙄 vidila sam Bipa 100 kn 5 trakica, pari skupo? Ima negdi jeftinije?

Sara 🌸
    04. Srpanj 2020. 21:54

MJ317

Gdje mogu kupit najjeftinije trakice? Imam neke sa alija ali falit ce mi ih 🙄 vidila sam Bipa 100 kn 5 trakica, pari skupo? Ima negdi jeftinije?

Na njuskalu.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

04. Srpanj 2020. 22:17

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

Cure za ne dobit ovih dana je imate kakvih simptoma.
    Ja sam se danas rasplakala ko kisna godina .

A ja pocinjen imat neke grceve i bolnu grudima 😮-vještica se priprema, uopce se necu nadat da je T

malala

bajo

Cure za ne dobit ovih dana je imate kakvih simptoma.
    Ja sam se danas rasplakala ko kisna godina .

Grudi počinju biti bolne. U trbuhu stalno čudan osjećaj. Ipak kad dolazi m je malo drugačije. Ili umišljam. 😓
    Na kapku desnog oka blago bolno zadebljanje. Samo da nije jačmenac. 😥

😓😓 ako vam ista pomaze osim sto sam se rasplakala danas a ni to mi i nije neki simptom i nace sam u pms  takva bila .🤦‍♀️
    Meni su grudi od pri desetak dana svaki dan sve teze i teze bile i jedino to izdvajam da mi je drugacije 🤗🤗🤗 saljem

• MJ317
    04. Srpanj 2020. 22:36

Sara🌻 (Mrljica)

MJ317

Na njuskalu.

Dok mi stignu do Splita prode ovulacija 😂

Nadi_
    04. Srpanj 2020. 22:56

mmarie

Fancy

mmarie

Hvalaaa! 🙏🏻❤
    Fancy kako si,kako se osjecas?

Dobro sam mmarie, malo malaksalo i imam temp danima vec popodne koja me dodatno obori. Al srecom nasla sam dosta clanaka i foruma gdje pise da je to najnormalnija stvar u pocetku a nekad i kroz cijelu T. U cet je prva kontrola sa 5+1. Rano, al dr ide na godisnji pa hoce da provjeri jel sve ok prije toga.

A mogu misliti. Ja sam zadnjih par dana tako umorna i pospana stalno,inace sam po cijeli dan na nogama i navecer do kasno budem budna a zadnjih par dana u 9 i pol vec u krevetu. To bi jedino izdvojila da mi je čudno bilo..
    Odi da znaš da je sve okej i da si mirna,da u miru uzivas u trudnoći.. 🥰😍

Mmarie, kad su poceli simptomi?

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Nadi_
    04. Srpanj 2020. 23:06

mmarie

Sara🌻 (Mrljica)

Bajo ženo, de ne zajebaji. Nisi pratila trakicama, ja san uvjerena da ti je O bila ranije. Sve je ok. Kamo srice da nan svima bude tako. Ja sebi moram pratit O, jer jednom kad dođe do trudnoce, moram joj rec tocno kad san O jer inace ce mi se vodit velicinom ploda po prvom danu posljednje M, pa ce plod uvijek bit najmanje tjedan dana manji, jer mi je O uvik tjedan dana kasnije, najmanje. Poucena san iskustvom od prosle T.
    Mmarie, bas bas bas mi je drago. Bome dosla si, jos brze brze odlazis. 😉
    Silver, hvala, znan da je jos rano. Ono 5 dana prije O ja nesto izvodim. Nemam First Response, ne znan sta mi je u glavi bilo. Kako si ti?

Hvalaaa ti! ❤
    Mora da je zbog vrkute 😂 pocela sam ju piti cim mi je M zavrsila..

Vrkuta je zakon, upravo je pijuckam i citam postove na temi. To mi je poszao rutual, tri solje i spavanac.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

silver
    05. Srpanj 2020. 04:33

littlestar13

Bok cure, bila sam kratko aktivna ovdje pa sam onda odustala i prestala citat, ali evo opet sam se vratila. Ugl decko i ja pokušavamo vec 7.mj. Prvi ciklus sam imala biokemijsku i od tad se nista ne dogada. Ne da nam se odugovlačiti pa smo u 5.mj isli kod dr lucingera i moji i njegovi nalazi su odlični. Rekao mi je da napravim briseve i nakon toga prohodnost jajovoda. Briseve sam napravila u sri i cekam nalaze i usput mi je napravila uzv na kojem je potvrdila opet da je ovulacija bila. Jel ima netko iskustva sa pretragom prohodnosti jajovoda? Jel bolno? Nadam se da cu izbjec to

Hej pozdrav, eto kako Sara kaže tamo sam opisala kako je to izgledalo za mene. Samo bez straha (teško je izvesti ja sam umirala od straha) ali samo gledaj naprijed, znat ćeš odgovor na važna pitanja o stanju jajovoda i maternice. Samo ako su ti brisevi negativni onda možeš na HSG. Da li je bolno? Ukratko: ako imaš začepljenja ili bilo kakve probleme bolno je, ako je sve u redu nije bolno. U oba slučaja je neugodno  Sretno!! I ako još nešto nisam rekla ili ne možeš naći taj opis samo reci...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    05. Srpanj 2020. 04:34

Lilo23

Mmarie šta ne bi trebao taj test imati još vodoravnu crtu čak i ako je minus a ako je plus ima i vodoravnu i okomitu ako se ne varam. Ne želim ti kvariti raspoloženje ali mislim da je bolje da ponoviš test ujutro

Postoje dva CB testa, onaj sa križem i sa okomitom crtom, ona ima taj sa crtom i vjerujem da je pročitala što je pozitivan rezultat.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

05. Srpanj 2020. 06:42

ODBROJAVANJE 7/2020
    Mallla - 3.7.2020. - 1dan kasni ♥️
    Mmarie - 6.7.2020. - 1 dana♥️➕
    Siskizg - 8.7.2020 - 3 dana♥️
    Negro22 - 8.7.2020 - 3 dana♥️
    Bubica15 -9.7.2020 - 4 dana♥️
    Sara🌻(Mrljica) - 9.7.2020. - 4 dana♥️
    Bajo - 9.7.2020 - 4 dana♥️➕
    Miakamo - 9.7.2020 - 4 dana♥️
    Ivkica -9.7.2020 - 4 dana♥️
    Silver - 10.7.2020 - 5 dana♥️
    TiKi92 - 11.7.2020 - 6 dana♥️
    Nadi_ - 12.7.2020 - 7 dana♥️
    chiAn6 - 13.7.2020 - 8 dana♥️
    Maki994 - 14.7.2020 - 9 dana♥️
    Maša25 -20.7.2020 - 15 dana♥️
    Sanjich 27.7.2020. - 22 dana♥️
    Jelenajelena -27.7.2020.-22 dana♥️
    Simba -28.7.2020 - 23 dana♥️
    BruNa - ??? ♥️
    Anitram - ???♥️

05. Srpanj 2020. 06:48

Od jutros 😍😍😍
    https://ibb.co/8xmjfV8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.