Hvalaaa! 🙏🏻❤
Fancy kako si,kako se osjecas?
Dobro sam mmarie, malo malaksalo i imam temp danima vec popodne koja me dodatno obori. Al srecom nasla sam dosta clanaka i foruma gdje pise da je to najnormalnija stvar u pocetku a nekad i kroz cijelu T. U cet je prva kontrola sa 5+1. Rano, al dr ide na godisnji pa hoce da provjeri jel sve ok prije toga.
A mogu misliti. Ja sam zadnjih par dana tako umorna i pospana stalno,inace sam po cijeli dan na nogama i navecer do kasno budem budna a zadnjih par dana u 9 i pol vec u krevetu. To bi jedino izdvojila da mi je čudno bilo..
Odi da znaš da je sve okej i da si mirna,da u miru uzivas u trudnoći.. 🥰😍
mmarie baš mi je drago! Čestitam!! ❤️😘
bajo ja mislim da si sigurno pogriješila u procjenjivanju O datuma budući da nisi trakice radila ni ništa. Tako jaka crta na 8-9 dpo nije ni kod naše cvjetić 🤣 ali definitivno tamni i nemoj se sad zamarati kad je bila O…gledaj naprijed a ne nazad…
Sara prerano je još, bzvz se bediraš 😘
Ako se dobro sjecam, bajo ovaj mj nije pratila O trakicama tako da je vrlo realno da je bila ranije ovaj put.
😍😍😍🤩❤hvala cure .Toliko ste pozitivne ❤❤❤🤩🤩😍
Evo jos su sad tamnije kad su se posušile
https://ibb.co/SVqNy7B
I od danas sam opustena nema sekiracije vise.🤞
nisi rekla sta ti je muz reka?
Prvo je komentira da nebi maraton prezivio vise hahaha , bio je na poslu, pa mu sliku poslala
Pa je nakraju pitao tužno sad vise nema takvih dana 😂😂😂😂😂
Bajo ženo, de ne zajebaji. Nisi pratila trakicama, ja san uvjerena da ti je O bila ranije. Sve je ok. Kamo srice da nan svima bude tako. Ja sebi moram pratit O, jer jednom kad dođe do trudnoce, moram joj rec tocno kad san O jer inace ce mi se vodit velicinom ploda po prvom danu posljednje M, pa ce plod uvijek bit najmanje tjedan dana manji, jer mi je O uvik tjedan dana kasnije, najmanje. Poucena san iskustvom od prosle T.
Mmarie, bas bas bas mi je drago. Bome dosla si, jos brze brze odlazis. 😉
Silver, hvala, znan da je jos rano. Ono 5 dana prije O ja nesto izvodim. Nemam First Response, ne znan sta mi je u glavi bilo. Kako si ti?
Hvalaaa ti! ❤
Mora da je zbog vrkute 😂 pocela sam ju piti cim mi je M zavrsila..
mmarie baš mi je drago! Čestitam!! ❤️😘
bajo ja mislim da si sigurno pogriješila u procjenjivanju O datuma budući da nisi trakice radila ni ništa. Tako jaka crta na 8-9 dpo nije ni kod naše cvjetić 🤣 ali definitivno tamni i nemoj se sad zamarati kad je bila O…gledaj naprijed a ne nazad…
Sara prerano je još, bzvz se bediraš 😘
Ako se dobro sjecam, bajo ovaj mj nije pratila O trakicama tako da je vrlo realno da je bila ranije ovaj put.
😍😍😍🤩❤hvala cure .Toliko ste pozitivne ❤❤❤🤩🤩😍
Evo jos su sad tamnije kad su se posušile
https://ibb.co/SVqNy7B
I od danas sam opustena nema sekiracije vise.🤞
nisi rekla sta ti je muz reka?
Prvo je komentira da nebi maraton prezivio vise hahaha , bio je na poslu, pa mu sliku poslala
Pa je nakraju pitao tužno sad vise nema takvih dana 😂😂😂😂😂
Hahahaah MUŠKO 😂
nek se nesto uhvatilo, kad je žuga, eto mu sad 😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
bajo hahhahahahahh! Bit će takvih dana još, zaslužio je!!
Sara, kod mene temp krenula malo više danas, to je ok i uobičajeno, extra sam umorna, puno radim pa je i to uobičajeno, e jedino malkice drugačije je što su me cice danas počele boliti, inače ili me bole od O do M ili me ne bole uopće od O do M.
Danas mi je 10 dana post trigger i 8/9 dpo....nisam sigurna da li ta količina hCG što još imam može djelovati na tu umornost i na cice...možda bi mi Martina znala reći...(nadam se da se ne muči sa kamenom).
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Bajo ženo, de ne zajebaji. Nisi pratila trakicama, ja san uvjerena da ti je O bila ranije. Sve je ok. Kamo srice da nan svima bude tako. Ja sebi moram pratit O, jer jednom kad dođe do trudnoce, moram joj rec tocno kad san O jer inace ce mi se vodit velicinom ploda po prvom danu posljednje M, pa ce plod uvijek bit najmanje tjedan dana manji, jer mi je O uvik tjedan dana kasnije, najmanje. Poucena san iskustvom od prosle T.
Mmarie, bas bas bas mi je drago. Bome dosla si, jos brze brze odlazis. 😉
Silver, hvala, znan da je jos rano. Ono 5 dana prije O ja nesto izvodim. Nemam First Response, ne znan sta mi je u glavi bilo. Kako si ti?
Hvalaaa ti! ❤
Mora da je zbog vrkute 😂 pocela sam ju piti cim mi je M zavrsila..
O cemu Fancy trubi ovdje mjesecima.. 😂
Not that fensi, ekšli..
Bok cure 💕
Nekuzim zasto mi je danas crta blijedija nego jucer ? 😳
Ja sam mislila da svaki dan treba biti sve tamnija? Danas sam napravila 2 testa ali oba dva su svihetliji od jucer.
Sta vi mislite ? 😖
https://ibb.co/yQ5Db96
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maša nemaš brige samo nastaviti pratiti, razine LH hormona prirodno nisu uvijek jednake kao ni koncentracija tvog urina a isto tako i mogućnost tijela da metabolizira hormon nije uvijek jednaka. Sve je to ok i samo nastavi pratiti, sretno! 🥰
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Simba da, skroz, to je moguće!! Bajo, udri!!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji