Jesmo, radili smo vec davno, kad smo skoro tek pocinjali... jer sam htjela odmah na pocetku da budem sigurna da je sve ok. Sve je bilo super, ja sam nedavno opet ponavljala hormone i dalje je sve ok... ali nece da se uhvati pa nece... Ovaj mjesec mi gin dala fertil da pijem cisto da imam neki dodatak koji bo mogao doprinijeti...
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Jesmo, radili smo vec davno, kad smo skoro tek pocinjali… jer sam htjela odmah na pocetku da budem sigurna da je sve ok. Sve je bilo super, ja sam nedavno opet ponavljala hormone i dalje je sve ok… ali nece da se uhvati pa nece… Ovaj mjesec mi gin dala fertil da pijem cisto da imam neki dodatak koji bo mogao doprinijeti…
Maki drzim ti fige i vjerujem da cemo i tvoj ➕ brzo ugledati! ❤🙏🏻
Zene moje kad na pregled? Zvati ginekologa? Sto prvo,ja sam sva zbunjena.. 🙄
Ja cu ic tek oko 28.7 ako bude sve u redu jer mi nista nece vidit prije toga(tada se nadam da ce mozda bit i otkucaja🙏🤞). Mozes ici s 5 tjedana da ti moze dr potvrdit trudnocu jer tada se vidi zumancana vrecica🙏🤞🙏🤞🙏
Ja cu ic tek oko 28.7 ako bude sve u redu jer mi nista nece vidit prije toga(tada se nadam da ce mozda bit i otkucaja🙏🤞). Mozes ici s 5 tjedana da ti moze dr potvrdit trudnocu jer tada se vidi zumancana vrecica🙏🤞🙏🤞🙏
Otici cu tako da,vjerojatno ce me tad i poslati da izvadim betu jel da? Strah me svega jer mi je ovo sve prvo hh. Instalirala sam si neku aplikaciju gdje izracuna sve i termin mi izade 3 dana prije mog rođendana.. 😂
Otici cu tako da,vjerojatno ce me tad i poslati da izvadim betu jel da? Strah me svega jer mi je ovo sve prvo hh. Instalirala sam si neku aplikaciju gdje izracuna sve i termin mi izade 3 dana prije mog rođendana.. 😂
🙏🤞🙏🤗🤗
Cure za ne dobit ovih dana je imate kakvih simptoma.
Ja sam se danas rasplakala ko kisna godina .
Cure za ne dobit ovih dana je imate kakvih simptoma.
Ja sam se danas rasplakala ko kisna godina .
A ja pocinjen imat neke grceve i bolnu grudima 😮-vještica se priprema, uopce se necu nadat da je T
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bok cure, bila sam kratko aktivna ovdje pa sam onda odustala i prestala citat, ali evo opet sam se vratila. Ugl decko i ja pokušavamo vec 7.mj. Prvi ciklus sam imala biokemijsku i od tad se nista ne dogada. Ne da nam se odugovlačiti pa smo u 5.mj isli kod dr lucingera i moji i njegovi nalazi su odlični. Rekao mi je da napravim briseve i nakon toga prohodnost jajovoda. Briseve sam napravila u sri i cekam nalaze i usput mi je napravila uzv na kojem je potvrdila opet da je ovulacija bila. Jel ima netko iskustva sa pretragom prohodnosti jajovoda? Jel bolno? Nadam se da cu izbjec to
Bok cure, bila sam kratko aktivna ovdje pa sam onda odustala i prestala citat, ali evo opet sam se vratila. Ugl decko i ja pokušavamo vec 7.mj. Prvi ciklus sam imala biokemijsku i od tad se nista ne dogada. Ne da nam se odugovlačiti pa smo u 5.mj isli kod dr lucingera i moji i njegovi nalazi su odlični. Rekao mi je da napravim briseve i nakon toga prohodnost jajovoda. Briseve sam napravila u sri i cekam nalaze i usput mi je napravila uzv na kojem je potvrdila opet da je ovulacija bila. Jel ima netko iskustva sa pretragom prohodnosti jajovoda? Jel bolno? Nadam se da cu izbjec to
Pozz, dobrodosla. Na 31. stranici u ovoj temi je Silver sve detaljno opisala pa pročitaj 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji