Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Srpanj 2020. 06:50

Gornja od jucer donja od jutros😍😍😍
    https://ibb.co/Dk8vDK0

Sara 🌸
    05. Srpanj 2020. 07:06

bajo

🎉🎊🎉jeeej Bajo.
    Evo ja isto jutros dobila bijelo na kinezu. 10DPO. 😒 Al dobro, idemo dalje.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

05. Srpanj 2020. 07:25

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

🎉🎊🎉jeeej Bajo.

😓al mozda je meni O bila odma nakon M  a tebi je kasnije .
    Bitno jeda vjeatica ne dođe pa makari 7 dana nakon izostanka bio plus 🤞🤞🤞😘😘😘

Sara 🌸
    05. Srpanj 2020. 07:49

bajo

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

🎉🎊🎉jeeej Bajo.

😓al mozda je meni O bila odma nakon M a tebi je kasnije .
    Bitno jeda vjeatica ne dođe pa makari 7 dana nakon izostanka bio plus 🤞🤞🤞😘😘😘

Ma znan točno kad je O bila 😉 Nema veze, nije jos gotovo, ali ako ne dođe, i to je u redu. ☺️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

mmarie
    05. Srpanj 2020. 08:24

Lilo23

Mmarie šta ne bi trebao taj test imati još vodoravnu crtu čak i ako je minus a ako je plus ima i vodoravnu i okomitu ako se ne varam. Ne želim ti kvariti raspoloženje ali mislim da je bolje da ponoviš test ujutro

Hvala ti..😊
    https://www.imageupload.net/image/0CHB1
    Naša Silver sve zna! ❤

mmarie
    05. Srpanj 2020. 08:30

Nadi_

mmarie

Fancy

mmarie

Hvalaaa! 🙏🏻❤
    Fancy kako si,kako se osjecas?

Dobro sam mmarie, malo malaksalo i imam temp danima vec popodne koja me dodatno obori. Al srecom nasla sam dosta clanaka i foruma gdje pise da je to najnormalnija stvar u pocetku a nekad i kroz cijelu T. U cet je prva kontrola sa 5+1. Rano, al dr ide na godisnji pa hoce da provjeri jel sve ok prije toga.

A mogu misliti. Ja sam zadnjih par dana tako umorna i pospana stalno,inace sam po cijeli dan na nogama i navecer do kasno budem budna a zadnjih par dana u 9 i pol vec u krevetu. To bi jedino izdvojila da mi je čudno bilo..
    Odi da znaš da je sve okej i da si mirna,da u miru uzivas u trudnoći.. 🥰😍

Mmarie, kad su poceli simptomi?

Mene su grudi pocele brzo poslije ovulacije boliti vec treći dan negdje i nakon par dana su takve zile iskocile bas sam bila napisala najradije bi ih uslikala i poslala kako su bile vidljive..i onda to spavanje i umor bas ono da bi najradije sjedeći spavala na poslu iako sam dan prije legla ranije da se naspavam.. 😂

• KriSta87
    05. Srpanj 2020. 08:53

Evo meni menga kasni vec 3 dana. Testovi su negativni. Vjerujem da je kod mene bio slucaj onoga sto je Silver govorila. Tijelo ima povecane hormone i meni je po stapicima bila ovulacija ali zapravo nije. Ciklus mi uvijek bude oko 30 dana a sada da je ovulacija stvarno bila 11.dc onda bi menga vec dosla. Nekaj se tu zeznulo. Ili sam ja, tko zna.

Kupujem u mulleru stapice i preskupo mi je to. Naruciti cu cu one sa njuskala pa cu piskiti svaki dan i lijepiti u biljeznicu. Da bas vidim tu razliku u crtici. Nesto sam ocito zeznula. Seksali se tada i poslije vise ne... A ovulacija je ocito bila poslije.

Pokusavamo od 09/2019
    Missed ab 11tj 02/2020
    Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
    1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
    2. IUI 05/2021 bezuspješan
    1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
    2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
    3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
    4. IVF FET 2js 14.02.2023.

Matkiša 😎
    05. Srpanj 2020. 09:29

Netko je pitao za Hsg. 
    Moje iskustvo je turbo bočno i mučno, isto kao i kod Silver me doktor brzinski pogledao da vidi stanje. 
    Samo ja nisam dobila haljetak nego  u svojoj odjeći. 
    Odgurali su me u lift, tamo smo zaglavili 😁
    Dovezli u sobu za rtg, i tamo su me napatili sa namještanjem toga, malo reći da su me ištipali po maternici tj rogovima maternice jer je moja zabačena unatrag. I tu sam već počela krvariti i to turbo čak mi se i sljevalo niz leđa 😪Skupilo ih se sto oko mene jedan je čak sa mobitelom svijetlio meni u pipicu da bolje vide 🤔🙈 
    3 puta su mi stavljali kontrast, prvi put bol neopisivo, drugi onak onak, tri ništa nisam osjetila.

Sve u svemu grozno mi je bilo, ali vjeruj mi toliko kratko traje da sve poslije zaboraviš, a i svi smo različiti netko prođe bez bolova. 
    Poslije mi je bilo super, ali sam krvatila možda 4_5 dana zbog toga što su me malo više morali bockati.
    Sretno oo možeš ti to ❣️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    05. Srpanj 2020. 09:50

Mattan28

Netko je pitao za Hsg.
    Moje iskustvo je turbo bočno i mučno, isto kao i kod Silver me doktor brzinski pogledao da vidi stanje.
    Samo ja nisam dobila haljetak nego u svojoj odjeći.
    Odgurali su me u lift, tamo smo zaglavili 😁
    Dovezli u sobu za rtg, i tamo su me napatili sa namještanjem toga, malo reći da su me ištipali po maternici tj rogovima maternice jer je moja zabačena unatrag. I tu sam već počela krvariti i to turbo čak mi se i sljevalo niz leđa 😪Skupilo ih se sto oko mene jedan je čak sa mobitelom svijetlio meni u pipicu da bolje vide 🤔🙈
    3 puta su mi stavljali kontrast, prvi put bol neopisivo, drugi onak onak, tri ništa nisam osjetila.

Sve u svemu grozno mi je bilo, ali vjeruj mi toliko kratko traje da sve poslije zaboraviš, a i svi smo različiti netko prođe bez bolova.
    Poslije mi je bilo super, ali sam krvatila možda 4_5 dana zbog toga što su me malo više morali bockati.
    Sretno oo možeš ti to ❣️

Cijelo hrvatsko zdravstvo sažeto u jednom postu. 🙈 Živilo nan jos 100 godina🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    05. Srpanj 2020. 09:54

KriSta87

Evo meni menga kasni vec 3 dana. Testovi su negativni. Vjerujem da je kod mene bio slucaj onoga sto je Silver govorila. Tijelo ima povecane hormone i meni je po stapicima bila ovulacija ali zapravo nije. Ciklus mi uvijek bude oko 30 dana a sada da je ovulacija stvarno bila 11.dc onda bi menga vec dosla. Nekaj se tu zeznulo. Ili sam ja, tko zna.

Kupujem u mulleru stapice i preskupo mi je to. Naruciti cu cu one sa njuskala pa cu piskiti svaki dan i lijepiti u biljeznicu. Da bas vidim tu razliku u crtici. Nesto sam ocito zeznula. Seksali se tada i poslije vise ne… A ovulacija je ocito bila poslije.

Krista mozes molim te staviti sliku pika na tom mullerovom stapicu? I ja ih koristim pa da bas vidim 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.