Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmarie
    04. Srpanj 2020. 07:35

silver

mmarie

Bajooo vidi se iz avionaaa! Cestitaaaam! 🥳🥳🥳😍🥰
    Ja sam jutros radila jos jedan i bojim se da nema nicega ni sjenice sjene.. 😔 sacekat cu da mi ne dode M pa cu vaditi betu ne preostaje mi nista drugo. Bankrotirat cu haha..a simptoma nigdjeee..

Hej, kako si ti?? Imala si dobru sjenu i sad kažeš ništa…kad je M trebala biti??

Heeej,trebala bi ne doci sutra po kalendaru..jucer ujutro sam napravila jos jedan i nisam vidjela nista dok nisam sliku ubacila onako da povecam kontrast 😂 (za zadnju slamku se hvatam) i skroz malo se vidjelo. Cak je onaj dan prije bila puno vidljivija i ujutro i navecer..tako da ne znam..temperatura je 37 ravno,simptoma nikakvih osim bolnih cica i nista vise..rekla sam da neću raditi test do sutra ali toliko o tome kad sam ga jutros ponijela i na posao.. 😂
    Strah me minusa,jer ovo je prvi put ikad da se bar sjena pojavila a pokušavamo evo tocno godinu dana..  🙄

mmarie
    04. Srpanj 2020. 07:38

bajo

https://ibb.co/mCkj0XV
    Od jucer i sad.😍😍😍

Bravoooo!!! 😍😍🥳🥳💪🏻

Matkiša 😎
    04. Srpanj 2020. 08:24

@bajo to je to! Čim to tako lijepo tamni već sada mislim da će i nastaviti ❣️ Puno sreće i živaca želim!
    I tebi @Anitram, da se toga riješiš, uvijek se nešto mora zakomplicirati ali to tako ide 🤔

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

simba
    04. Srpanj 2020. 08:32

bajo

♥️♥️♥️❤❤🙏🤞
    https://ibb.co/GsNHM2Y
    https://ibb.co/PsLzz18
    Od jutros 😍😍

Čestitam 🥰🥰

👩33g
    👨42g
    👦4g

Rina 39
    04. Srpanj 2020. 08:38

Bajo cestitam🥰

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Sara 🌸
    04. Srpanj 2020. 08:49

Bajooo 🎉🎊🎉 nek nastavi i dalje. Ja sam sad radila jedan na 9DPO, jedno veliko nista 😒 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    04. Srpanj 2020. 08:55

Nadi_

Mattan28

Pa puno, ja se stalno žalim na tu lutealnu fazu od 16 do 21 dan, najčešće 19 ali nitko od doktora ne trza i već me ljuti to!
    Prošli mjesec sam na moj zahtjev uzimala duphaston
    Ali kad realno razmisliš šta se može i primiti kad to nije normalan ciklus

Ja isto imam duzu lutealnu fazu, prosla dva ciklusa sam pratila i trajala je 18 dana, od toga 17 su me boljele grudi. Po tom bolu i napetosti u grudima pretpostavim da je ovulacija bila dan ili dva ranije. To sam ovaj mjesec i potvrdila trakicama, trakica mi je bila pozitivna u cetvrtak navecer, a u ponedjeljak su mi grudi postale napete, mislim da je O bila u subotu. Nisam dosad sa gin razgovarala o tome, ali imam termin slj sedmice pa cu i to spomenuti. Mislis da bi to moglo biti prepreka? Ima li neki razlog?

Danas sam 6DPO i nemam simptoma osim nekog iscjetka koji imam vec 3 dana, a nisam ga ranije primjecivala. Mozda je neka upala 🤔

Davno sam čitala pa nisam sve upamtila, pisalo je da je čak i bolje ako je mrvicu duža jer je veća šansa da se implantira do 12 dana i više, a kod mene je na nalazu loš progesteron koji se vadi  21 dc..A on je bitan da bi se održalo ako se uhvati nešto. Bolne grudi isto ukazuju na manjak progesterona. 
    Ali svakako to reci njoj pa neka te posavjetuje, možda to i nije neki problem ali eto meni nitko nije objasnio 😒
    Držim fige da nije nikakva upala, a iscjedak je varljivi može biti svašta i ništa 😘
    Nadam se da je kod tebe dobar znak 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Fancy
    04. Srpanj 2020. 09:50

Mattan28

Nadi_

Mattan28

Pa puno, ja se stalno žalim na tu lutealnu fazu od 16 do 21 dan, najčešće 19 ali nitko od doktora ne trza i već me ljuti to!
    Prošli mjesec sam na moj zahtjev uzimala duphaston
    Ali kad realno razmisliš šta se može i primiti kad to nije normalan ciklus

Ja isto imam duzu lutealnu fazu, prosla dva ciklusa sam pratila i trajala je 18 dana, od toga 17 su me boljele grudi. Po tom bolu i napetosti u grudima pretpostavim da je ovulacija bila dan ili dva ranije. To sam ovaj mjesec i potvrdila trakicama, trakica mi je bila pozitivna u cetvrtak navecer, a u ponedjeljak su mi grudi postale napete, mislim da je O bila u subotu. Nisam dosad sa gin razgovarala o tome, ali imam termin slj sedmice pa cu i to spomenuti. Mislis da bi to moglo biti prepreka? Ima li neki razlog?

Danas sam 6DPO i nemam simptoma osim nekog iscjetka koji imam vec 3 dana, a nisam ga ranije primjecivala. Mozda je neka upala 🤔

Davno sam čitala pa nisam sve upamtila, pisalo je da je čak i bolje ako je mrvicu duža jer je veća šansa da se implantira do 12 dana i više, a kod mene je na nalazu loš progesteron koji se vadi 21 dc..A on je bitan da bi se održalo ako se uhvati nešto. Bolne grudi isto ukazuju na manjak progesterona.
    Ali svakako to reci njoj pa neka te posavjetuje, možda to i nije neki problem ali eto meni nitko nije objasnio 😒
    Držim fige da nije nikakva upala, a iscjedak je varljivi može biti svašta i ništa 😘
    Nadam se da je kod tebe dobar znak

Hmm, to za bolne grudi mislim da ne mora biti. Evo ja sam ovaj ciklus koristila progesteron i to od 2 dana nakon O, i grudi su me boljele kao i uvijek. Sad koristim jacu dozu progesterona i isto bole. A ako ti je los progesteron, pitaj dr da ti ukljuci utrogestan u drugoj polovini ciklusa preventivno.

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    04. Srpanj 2020. 09:52

bajo

♥️♥️♥️❤❤🙏🤞
    https://ibb.co/GsNHM2Y
    https://ibb.co/PsLzz18
    Od jutros 😍😍

Bajo, predobra crtica, gotovo nevjerovatno da ima jos 5 dana do neocekivane 🙉

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    04. Srpanj 2020. 09:54

Mallla

Fancy divna ti je crta ❤️ vjeruj da će bit ok!
    Inače ja sam ponovila test i nema ni S od sjene pabte bajo molim da makneš taj plus 😂😂 nije još došao red na mene…

❤😘

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.