Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    16. Lipanj 2020. 17:50

Sanjarka88

Fancy

https://i.postimg.cc/LssdxYbq/20200616-162253.jpg
    Ova slika je bliza stvarnoj slici trakice uzivo.

Izgleda dosta tamno, definitivno jos jedna veceras 😊

Ja taman kupila prenatale, teta u ljekarni mi preporučila novalac, valjda su ok
    Svida mi se sta su meke kapsule 😁

Da i ja pijem novalac, super su mi 😊 inace mi zna biti muka piti te kapsule 😅

2021. M 💗

16. Lipanj 2020. 18:12

Ja ovaj misec nista ne pijem a  prosli sam pila prenatal i folacin. Pokusat cu se sto manje opterecivat pa što bude znaci test radim tek na dan il ako zakasni(ako uspijem izdrzat 🙈🙉🙊

16. Lipanj 2020. 18:17

bajo

Ja ovaj misec nista ne pijem a prosli sam pila prenatal i folacin. Pokusat cu se sto manje opterecivat pa što bude znaci test radim tek na dan il ako zakasni(ako uspijem izdrzat 🙈🙉🙊

Ja sam rekla ovaj mj isto cekat dan za M pa ako ne dodje taj dan.. Nekako nezz jel moguce da sad 3 dana nakon O ja vec imam pms.. (i inace 10 dana prije M obolim na zivce i jedem slatko a ovak mjedec mi je O kasnila i ocekivala sam da jos par dana nista od pmsa...🙄 

maki994
    16. Lipanj 2020. 18:22

Kds bas mi je drago zbog tebe, zelim ti mirnu i urednu trudnocu ❤️
    Mmarie i Malla hocemo sutra vec poceti piskiti Lh? 😂

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sanjarka88
    16. Lipanj 2020. 18:28

ana0310

Sanjarka88

Fancy

https://i.postimg.cc/LssdxYbq/20200616-162253.jpg
    Ova slika je bliza stvarnoj slici trakice uzivo.

Izgleda dosta tamno, definitivno jos jedna veceras 😊

Ja taman kupila prenatale, teta u ljekarni mi preporučila novalac, valjda su ok
    Svida mi se sta su meke kapsule 😁

Da i ja pijem novalac, super su mi 😊 inace mi zna biti muka piti te kapsule 😅

Nisam ni ja fan, jos ako su velike jedva ih progucam 😁😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Lipanj 2020. 18:31

Sanjich🤞🤰

bajo

Ja ovaj misec nista ne pijem a prosli sam pila prenatal i folacin. Pokusat cu se sto manje opterecivat pa što bude znaci test radim tek na dan il ako zakasni(ako uspijem izdrzat 🙈🙉🙊

Ja sam rekla ovaj mj isto cekat dan za M pa ako ne dodje taj dan.. Nekako nezz jel moguce da sad 3 dana nakon O ja vec imam pms.. (i inace 10 dana prije M obolim na zivce i jedem slatko a ovak mjedec mi je O kasnila i ocekivala sam da jos par dana nista od pmsa…🙄

Dobar znak 
    U prosloj t sam ovdje na forumu kukala kako me pms uhvatio nikad ranije, inace me uhvati 10 dana prije m a tad je bilo 15tak
    Ugl bila sam zivcana 2 dana kao nikad 
    Posli sam se malo unormalila
    I nije to bio nikakav pms na kraju 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Fancy
    16. Lipanj 2020. 18:31

Lucky🍀

Fancy pik ce ubrzo, hopsaj 💪🏼🤞🏻
    A ta premom aplikacija je super samo zato da si lakse spremis trakice za usporedbu, ali bas da 100% ocita dobro te trakice i ne, i mislim da samo trakice i mozes ubacit jer ove skuplje nece 😂
    Ja imam vec neko vrijeme osjecaj kao da cu svaki cas dobit, jajnici, trbuh, leda, majko mila 🙄🙄🙄

Ma nema sanse da je ocita, nije mi bilo tesko niti rastaviti je, sad sam zakljucila da je i predebela da he prepozna 😂
    https://i.postimg.cc/PqPCBM3Y/20200616-180736.jpg
    Veceras cu pisnuti jos jednu i akcijaaaaaaa 🙃🙃🙃🙃
    Jel dovoljno jos veceras samo jer smo i sinoc. Da zakljucim sa ovim veceras pa sta bude 🙃

Not that fensi, ekšli..

16. Lipanj 2020. 18:40

Sanjarka88

Sanjich🤞🤰

bajo

Ja sam rekla ovaj mj isto cekat dan za M pa ako ne dodje taj dan.. Nekako nezz jel moguce da sad 3 dana nakon O ja vec imam pms.. (i inace 10 dana prije M obolim na zivce i jedem slatko a ovak mjedec mi je O kasnila i ocekivala sam da jos par dana nista od pmsa…🙄

Dobar znak
    U prosloj t sam ovdje na forumu kukala kako me pms uhvatio nikad ranije, inace me uhvati 10 dana prije m a tad je bilo 15tak
    Ugl bila sam zivcana 2 dana kao nikad
    Posli sam se malo unormalila
    I nije to bio nikakav pms na kraju 🥰

Ma jel mi vjerujes se uopce ne nadam.. Pokrili smo to iz principa cisto da mogu rec da sam dala sve od sebe dok cekam taj termin na humanoj.. Imam jedan cb digitalni i on ceka 25.6. Ako M ne dodje do tada.. Valjda se uspijem suzdrzat 😂

mica25
    16. Lipanj 2020. 18:55

Pozdrav!! Ja i muz pokusavamo godinu dana vec al tu su se stvorili problemi cista jaka krvarenja pila duphaston 3 ciklusa sve bilo ok ciste nema i cim sam prestala opet problemi…vadila hormone 3-5 dan ciklusa i 21 dan ciklusa da bi taj ciklus dugo krvarila 16dana dokt rekla pij duohaston a nalazi 21.dc kakvi budu bitno da prestanem krvarit i vadila ja krv i kaze progesteron- 0.681 nmol/L (folikularna faza 0.6-4.7…..ovulacija 2.4-9.4…..luteinska faza 5.3-86…) dali to znaci da je jako nizak iako sam pila duphaston? Slj mjesec idem kod doktora humane reprodukcije tako pise na uputnici idem prvi puta tamo pa ako koja ima iskustva i isla je tamo doktoru da mi kaze kako sta..pozdrav svim curkama u grupi! 😊

chiAn
    16. Lipanj 2020. 19:53

Lucky🍀

Fancy pik ce ubrzo, hopsaj 💪🏼🤞🏻
    A ta premom aplikacija je super samo zato da si lakse spremis trakice za usporedbu, ali bas da 100% ocita dobro te trakice i ne, i mislim da samo trakice i mozes ubacit jer ove skuplje nece 😂
    Ja imam vec neko vrijeme osjecaj kao da cu svaki cas dobit, jajnici, trbuh, leda, majko mila 🙄🙄🙄

To je to!! 😁👏🏻👏🏻

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.