Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    16. Lipanj 2020. 19:54

Sanjarka88

chiAn

Ma Lucky, tvoji simptomi su baš pravi…bit će to pozitivno! 🍀🍀
    Meni su se grudi opustile, vise nisu napete, jajnik me tu i tamo zaboli malo, ali ne kao ova 3 dana zadnja…danas sam trebala dobiti…ali jos nista…nikakvih naznaka…
    Mozda kasni jer smo se preselili na more, pa promjena klime i to…
    Ugl čini mi se da od mene ništa ni ovaj ciklus…

Test nisi radila?

Ma jesam..vec 4 dana za redom...haha...negativan naravno...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    16. Lipanj 2020. 20:01

chiAn

Sanjarka88

chiAn

Ma Lucky, tvoji simptomi su baš pravi…bit će to pozitivno! 🍀🍀
    Meni su se grudi opustile, vise nisu napete, jajnik me tu i tamo zaboli malo, ali ne kao ova 3 dana zadnja…danas sam trebala dobiti…ali jos nista…nikakvih naznaka…
    Mozda kasni jer smo se preselili na more, pa promjena klime i to…
    Ugl čini mi se da od mene ništa ni ovaj ciklus…

Test nisi radila?

Ma jesam..vec 4 dana za redom…haha…negativan naravno…

😔

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    16. Lipanj 2020. 20:09

https://i.postimg.cc/63CQcYc0/20200616-200738.jpg

Eh bit ce da je ovo pik, evo druge trakice danas, od prije 5 min. Nadam se da nema veze sto je testna linija nesto tanja 🤗

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    16. Lipanj 2020. 20:15

To je pikčina Fancy, ne pik. Sretno! 🤞🏻 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    16. Lipanj 2020. 20:23

Sara🌻 (Mrljica)

Da je docekat nekad test za trudnocu sa ovakvom linijom 😂
    Nekad bas izgubim nadu i mislim da to nikada necu ni dozivjeti 🤔 evo ovaj mj naprimjer 🙃 
    Nekako sam automatski spremna na novo razocarenje, novu biohemijsku. Moj default mode 🤮😓

Not that fensi, ekšli..

maki994
    16. Lipanj 2020. 20:30

Fancy koji lijepi pik😁😁 a meni takodjer svaki put kad radim lh trakice bude u glavi pa da li cu ikad docekat ovakve linije na hcg testu.. sve mi se cini kad budem trudna da cu ih svaki dan raditi dok se ne zasitim 😂

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    16. Lipanj 2020. 20:35

Fancy

Sara🌻 (Mrljica)

Da je docekat nekad test za trudnocu sa ovakvom linijom 😂
    Nekad bas izgubim nadu i mislim da to nikada necu ni dozivjeti 🤔 evo ovaj mj naprimjer 🙃
    Nekako sam automatski spremna na novo razocarenje, novu biohemijsku. Moj default mode 🤮😓

U potpunosti razumijem i zašto. Nemam sta pametno za reć,
    čak ni da eto virujen  da će ovaj put bit drukčije, kad ne znam. (meni je to uopce glupo privalit priko usta, jer sta ko tome znači)
     Ja sam više na strani znanosti a ne nekog vjerovanja i da se sve događa s razlogom-osim ako nije neki tehnički razlog, a ne neki "vanzemaljski". Zato, no stress sister, napravi sve u svojoj moći, i to je jedino to sta mozes ucinit. I ako opet dode M, opet ideš dalje. To je život. Samo nemoj zaboravit živit u međuvremenu i zaboravit da svijet i dalje ide. 😉 Cvrnila san s mužen san jedan Gin Tonic pa san se razvezala, al stvarno to mislin. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

16. Lipanj 2020. 20:43

Sanjich🤞🤰

bajo

Ja ovaj misec nista ne pijem a prosli sam pila prenatal i folacin. Pokusat cu se sto manje opterecivat pa što bude znaci test radim tek na dan il ako zakasni(ako uspijem izdrzat 🙈🙉🙊

Ja sam rekla ovaj mj isto cekat dan za M pa ako ne dodje taj dan.. Nekako nezz jel moguce da sad 3 dana nakon O ja vec imam pms.. (i inace 10 dana prije M obolim na zivce i jedem slatko a ovak mjedec mi je O kasnila i ocekivala sam da jos par dana nista od pmsa…🙄

Ja se sjecam da sam se rasplakala na poslu 28.2 (biokem. Je bila u pitanju a test sam radila 8.3 jer mi je M kasnila 4 dana

16. Lipanj 2020. 20:46

Fancy

https://i.postimg.cc/63CQcYc0/20200616-200738.jpg

Eh bit ce da je ovo pik, evo druge trakice danas, od prije 5 min. Nadam se da nema veze sto je testna linija nesto tanja 🤗

Ima da veceras od akcije žbuka susjedima otpada s stropa 😂😂😂🤞

Sanjarka88
    16. Lipanj 2020. 21:26

Sanjich🤞🤰

Sanjarka88

Sanjich🤞🤰

bajo

Ja ovaj misec nista ne pijem a prosli sam pila prenatal i folacin. Pokusat cu se sto manje opterecivat pa što bude znaci test radim tek na dan il ako zakasni(ako uspijem izdrzat 🙈🙉🙊

Ja sam rekla ovaj mj isto cekat dan za M pa ako ne dodje taj dan.. Nekako nezz jel moguce da sad 3 dana nakon O ja vec imam pms.. (i inace 10 dana prije M obolim na zivce i jedem slatko a ovak mjedec mi je O kasnila i ocekivala sam da jos par dana nista od pmsa…🙄

Dobar znak
    U prosloj t sam ovdje na forumu kukala kako me pms uhvatio nikad ranije, inace me uhvati 10 dana prije m a tad je bilo 15tak
    Ugl bila sam zivcana 2 dana kao nikad
    Posli sam se malo unormalila
    I nije to bio nikakav pms na kraju 🥰

Ma jel mi vjerujes se uopce ne nadam.. Pokrili smo to iz principa cisto da mogu rec da sam dala sve od sebe dok cekam taj termin na humanoj.. Imam jedan cb digitalni i on ceka 25.6. Ako M ne dodje do tada.. Valjda se uspijem suzdrzat 😂

Si sigurna da se uspijes suzdrzat? Divim se svima koji to znaju 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.