Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    16. Lipanj 2020. 16:34

Fancy, ovo je bas bas blizuuu. Mislim, samo ti hopsaj, po meni ne tribas vise, pik ce ti sigurno u noci, a hopsat ces do tad sigurno. 

Clio, nemoj se bas bas vodit onim brojevima u PreMom App-u, jer tamo ovisi o dosta faktora taj broj. Od kamere, pa osvjetljenja, itd.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    16. Lipanj 2020. 16:39

Fancy

https://i.postimg.cc/LssdxYbq/20200616-162253.jpg
    Ova slika je bliza stvarnoj slici trakice uzivo.

Izgleda dosta tamno, definitivno jos jedna veceras 😊

Ja taman kupila prenatale, teta u ljekarni mi preporučila novalac, valjda su ok
    Svida mi se sta su meke kapsule 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Lipanj 2020. 16:39

chiAn

Ma Lucky, tvoji simptomi su baš pravi…bit će to pozitivno! 🍀🍀
    Meni su se grudi opustile, vise nisu napete, jajnik me tu i tamo zaboli malo, ali ne kao ova 3 dana zadnja…danas sam trebala dobiti…ali jos nista…nikakvih naznaka…
    Mozda kasni jer smo se preselili na more, pa promjena klime i to…
    Ugl čini mi se da od mene ništa ni ovaj ciklus…

Test nisi radila? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

16. Lipanj 2020. 16:41

KDS ja mislila dns na tebe jer me zanima kad ti je onaj cb bio pozitivan 9.6 jel? A zadnje stvari 15.5 su krenule bile ili? Cist da vidim kolko dana prije slj M si dobila ➕ 😊😊😊

Fancy
    16. Lipanj 2020. 16:43

Clio35

Fancy

Meni ovo izgleda kao pik, a ako nije onda je jaaako blizu. Probaj veceras opet oko 19-20 sati jos jednom testirati jer je ovo jaaaako tamno.
    Ja imam aplikaciju "premom", slikam trakicu i ucitam i ti kaze koliki je lh level. Probaj instalirati, stvarno je super aplikacija

Zasto nece da mi ocito nego mi nudi da rucno podesim jacinu trakice, upravo sam instalirala pa se ne snalazim bas 🤔

Not that fensi, ekšli..

Fancy

Ja ipak pisnih lh trakicu, 14DC
    https://i.postimg.cc/FK0FQJxT/20200616-161849.jpg
    Ovo mi je prva u ovom ciklusu.
    Sta mislite hoce li pik ubrzo?
    Prosli put sam 14DC ujutro imala pik. Ne vjerujem da je prosao jer me grudi ne bole, a redovno pocnu odmah nakon O.
    Ujutro cu opet pisnuti kednu na poslu. Zapravo, dvoumim se da li da je ipak pisnem veceras, sta mislite?

Ja bi i navecer i ujutro haha jer se ja bojin uvijek da cu fulat... 🙄 Ali svakako keksaj veceras 

Ivo& Ivana💙♥️

Sara🌻 (Mrljica)

Fancy, ovo je bas bas blizuuu. Mislim, samo ti hopsaj, po meni ne tribas vise, pik ce ti sigurno u noci, a hopsat ces do tad sigurno.

Clio, nemoj se bas bas vodit onim brojevima u PreMom App-u, jer tamo ovisi o dosta faktora taj broj. Od kamere, pa osvjetljenja, itd.

Slazem se s tobom, ali ipak okvirno pokaze kad bi mogao biti pik. Imam i biljeznicu u koju lijepim trakice pa tako vodim evidenciju. Od spontanog sam pocela pratiti ciklus jer mi je u pocetku bilo dosta zbrkano. Nakon kiretaze sam prvi menzes dobila nakon 45 dana, tako da od tad imam tu aplikaciju i pratim trakicama ciklus 😊

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    16. Lipanj 2020. 16:45

Fancy

Clio35

Fancy

Meni ovo izgleda kao pik, a ako nije onda je jaaako blizu. Probaj veceras opet oko 19-20 sati jos jednom testirati jer je ovo jaaaako tamno.
    Ja imam aplikaciju "premom", slikam trakicu i ucitam i ti kaze koliki je lh level. Probaj instalirati, stvarno je super aplikacija

Zasto nece da mi ocito nego mi nudi da rucno podesim jacinu trakice, upravo sam instalirala pa se ne snalazim bas 🤔

Da to se i meni događa otkad su promjenili aplikaciju. Slikaj normalno i onda gdje ti pise ad result izaberi opciju da ucitas iz albuma ili onu opciju manual. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Fancy
    16. Lipanj 2020. 16:52

Clio35

Fancy

Clio35

Fancy

Da to se i meni događa otkad su promjenili aplikaciju. Slikaj normalno i onda gdje ti pise ad result izaberi opciju da ucitas iz albuma ili onu opciju manual.

Ne moze ni jedna opcija. Mozda zbog stakla na testu, mozda prepoznaje iskljucivo trakicu🤷‍♀️

Not that fensi, ekšli..

Ivo& Ivana💙♥️
    16. Lipanj 2020. 17:00

Fancy

Clio35

Fancy

Clio35

Fancy

Ne moze ni jedna opcija. Mozda zbog stakla na testu, mozda prepoznaje iskljucivo trakicu🤷‍♀️

Moguce, ja koristim trakice i bez problema ih ocita. Ali sve u svemu tebi je pik danas ili kroz noc jer su crtice iste 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.