Bajo, legenda si😂
Znam da nas Martina potajno prati i križa se kad vidi tabelu kako smo izmasakrirale😂 Btw, Martina-sretnoooooo, znan da je za koji dan pocetak IVF postupka. 🧡
Lucky, mora bit lucky ovaj ciklus.
KDS drago mi je zbog tebe, čuvaj se🧡
Silver, navijamo za te 💪🏻💪🏻💪🏻
Btw, ja sam jutros razgovarala sa gin i rekla mi je da slobodno nastavimo radit na bebi, s obzirom da vec misec dana pijem lijekove za željezo, da se sigurno poboljsalo dosad i da ce nastavit. 😁💪🏻
🤭🤭 pratim vas pratim...😇...ma odbrojavanje je za 🖐. Bitno da se tradicija nastavlja 😎. Sutra smo na konzultacijama. Jedva cekam. Inace danas sam 29DC. Ucinilo mi se bilo da sam imala kod 12DC pik ali se desio ipak jaci pik kasnije. Pa sam ja to stavila kao da je bio pik i po tom sam danas 5DPO. Ali uzimam to sa rezervom jer moji ciklusi bez medikamenata su katastrofa. Pokrili nismo te dane bas. Tak da se ni ne nadam nicemu. Lagano sam se odmorila i psihicki pripremila na ono sto dolazi. Citam vas i drzim vam 🤞🤞🤞 da uskoro ugledate svoje plusice. Samo bi se nadovezala na nekog tko je pisao u vezi Klomifena i folikulometrija. Naime...ukoliko uzimate Klomifen trazite da vam uradi doktor hormone. Ja sam se pumpala Klomifeno skoro 3 mjeseca zbog navodnog folikula koji je zapravo bio cista. A to se moze vidit samo kad vam ozvadi hormone. Jer velicina i hormoni moraju se pasati. Ako me razumijetw sta zelim reci. I trazite da vam pregleda poslje O da vam moze potvrditi da se stvarno desila. Sretno svima 💚💚
Hahaha Mrljice 🙈da, Martina cita i vristi od smijeha 🤭 ali bar nam nije dosadno 😁 Martina sretno! 🍀🤞🏻
Hvala 💚💚
KDS bas lijepo zvuci hihi bas mi je drago
Lucky držim sve fige svijeta
❤️❤️
Lucky ej bez brige to je taj dobitni ciklus sa kasnom O 100% 🤞🥰
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
evo kako sam i rekla da ću javit nalaz....naša beba raste
12.06. beta 119.7
16.06. beta 621.6
Presretna sam
evo kako sam i rekla da ću javit nalaz….naša beba raste
12.06. beta 119.7
16.06. beta 621.6
Presretna sam
Predivno ❤️❤️❤️
Lucky zvuci sve dobro, fige na najjače! 🥰🥰🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
12.06. beta 119.7
16.06. beta 621.6
Presretna sam
😍😍😍 Baš mi je drago. Nisi vise imala onog krvarenja ili nekakvih cudnih iscjedaka nakon onog dana kad si saznala?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
12.06. beta 119.7
16.06. beta 621.6
Presretna sam
Cestitam KDS 🥰🥰🥰
2021. M 💗
Ma Lucky, tvoji simptomi su baš pravi...bit će to pozitivno! 🍀🍀
Meni su se grudi opustile, vise nisu napete, jajnik me tu i tamo zaboli malo, ali ne kao ova 3 dana zadnja...danas sam trebala dobiti...ali jos nista...nikakvih naznaka...
Mozda kasni jer smo se preselili na more, pa promjena klime i to...
Ugl čini mi se da od mene ništa ni ovaj ciklus...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Cestitkeee cure ❤️❤️❤️ Kod mene je sve u znacima dolaska M 😥 jedva čekam da i ako je tu sto prije prođe pa da mogu u nove pobjede ☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji