Fancy cestitam trudna si ♥️
Ovo je moj test od danas (dan ocekivane) prvo slikanje jutros u 10:30 nakon 3 minute i drugo slikanje istog tog testa sada u 18:00h 👍🏻
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Fancy cestitam trudna si ♥️
Ovo je moj test od danas (dan ocekivane) prvo slikanje jutros u 10:30 nakon 3 minute i drugo slikanje istog tog testa sada u 18:00h 👍🏻
Ovo je predivno,cestitam od srca i da sve protekne u najboljem redu i da ti ovo bude najljepsa godina u zivotu dok ce mnogima biti losa 😊🥰😘
Hvala Crnerupe 🥰
Svima nek bude dobitna i dobra godina ♥️
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Mattan onda navijam da je ovo uspješan ciklus koji će završit debelim plusićem pa da se popuni prosinac bebicama ❤️
Fancy ja bi rekla da je to Plus al siguru čekamo sutra, pogotovo ako kažeš da ti nikada ne kasni! Nema veze što je nakon 30min ili 2h ako crte nema neće je ni biti za 2h....uglavnom mislim da je to to.
url=https://lilypie.com]
Fancy meni se cini da je to bas lijepa crtica, ujutro svakako ponovi i javi pa cu ti onda cestitat 😊
Netko je pitao za Lh trakicu kad se bacit u akciju, najbolje na dan pozitivne trakice i dan poslije,bar je meni tako dr.govorila.
Anitram odgodit cu ivf, nema sad smisla,.mislim da nove postupke ne primaju. Da je sad sve ok, mm i ja bi radili krvne pretrage koje moramo i onda bi se javila u polikliniku da mi dr.da.terapiju pa bi s iducim ciklusom krenuli,al eto kako je tako je sad. Malo cemo se opustit i uzivat jedno u drugome dok smo u izolaciji. Kakvo je stanje kod tebe?
Malela hvala ti, al ne predajem se, bit ce 🤗🤗
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Mattan onda navijam da je ovo uspješan ciklus koji će završit debelim plusićem pa da se popuni prosinac bebicama ❤️
Fancy ja bi rekla da je to Plus al siguru čekamo sutra, pogotovo ako kažeš da ti nikada ne kasni! Nema veze što je nakon 30min ili 2h ako crte nema neće je ni biti za 2h….uglavnom mislim da je to to.
Hvala puno :) javim se ujutro sa slikom 🌹
Not that fensi, ekšli..
Divno je vidjet crtice i sjene. Cestitam cure i sretno. Ja cekam petak. Ima li nas jos?
06/20 blighted ovum 8tt.
Fancy crta je, vidi se ♥️♥️ jedva čekam da ponoviš test pa da se još ljepše vidi da budeš mirnija
Urednu trudnoću ti želim.
Meni je jučer stigla, al se nisam uspila javit. Novi ciklus 25.4.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji