SanjaLB dobrodošla! Pik 24.3 kažeš 9dam ciklusa, a ovulacija ti bude sutradan ili nekom prekosutra. Tako da bi ja računala ovulaciju 10dc.
Fancy držimo fige da ne dođe, još samo malo 😊
Ivkica mogu a i ne moraju bakterije utjecat na zatrudnjivanje, ovisi koje bakterije. Nekad budu uzrok spontanih….
Danke! Meni pise na programu na tel.sutra dan ovulacije tj. 30.03 a druga crtica se jedva vidi,nesto ne stima. Mada imam samo dve M. u tom kalkulatoru. Praticu da utvrdim 😁
Program uzima prosjek nije ti to mjerodavno. 24.3. je bio pik vidi se na trakicama, tako da ovulacija nastupa 24 do 36 sati od pika. Meni isto ovulacija bude oko 10tog dana ciklusa isto kao tebi. Sretno 😊
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Mattan28 navijamo da su to neki ultra rani znakovi 😉 jel mjeriš bazalnu temp?
Nisam nikada mjerila 🤔 ali ovakve sam grčeve imala (samo puno jače i kasnije su bili) kad mi se dogodilo ono nešto što ne broje kao pobačaj jer nije dokazano ali mi vode kao moguću "rano propalu trudnoću"
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Zene jel i kod Clearblue testova vazi ono da j3 rezultat nevazeci poslije 10, 15 ili koliko minuta?
Meni danas trebala doci M, ali nije. Uradila sam test maloprije, ne sa prvim urinom i nista, medjutim, vrag mi ne dade mira i izvadim ga sad iz smeca 🥴 kad tamo fino oslikana sjena druge linije 🤔
Not that fensi, ekšli..
Zene jel i kod Clearblue testova vazi ono da j3 rezultat nevazeci poslije 10, 15 ili koliko minuta?
Meni danas trebala doci M, ali nije. Uradila sam test maloprije, ne sa prvim urinom i nista, medjutim, vrag mi ne dade mira i izvadim ga sad iz smeca 🥴 kad tamo fino oslikana sjena druge linije 🤔
Daj nam sliku. Idi na stranicu ibb.co tamo stavi sliku i kopiraj link koji stavi ovdje pa cemo vidit.
Jedino da sad uslikam al proslo je vise od 2h 🤔
Not that fensi, ekšli..
https://i.postimg.cc/QMvPyDC2/20200330-163926.jpg
Jace se vidi nego na slici a ista je kao i pola sata nakon testiranja
Not that fensi, ekšli..
Pa to je dobra crta a ne sjena💪🏽💪🏽
Napravi sutra jos jedan ujutro🥰
Ajmo sad simptomi,godine,kolko radite na bebi?Pratis O?
Ja vidim sjenu 😎
Ma sjena se vidi, ali je problem sto sam test nakon 2 min bacila pa ga ponovo iskopala nakon 20 min-pola sata i tad vidjela sjenu 🥴
Not that fensi, ekšli..
Pa to je dobra crta a ne sjena💪🏽💪🏽
Napravi sutra jos jedan ujutro🥰
Ajmo sad simptomi,godine,kolko radite na bebi?Pratis O?
Simptomi svi. Prosli mjesec imala spontani ili biohemijsku, nije utvrdjeno, sa pravilnim rastom bete u 6 sedmici prokrvarila.
Osjetljive grudi, prozirno bijeli sekret, lagane vrtoglavice, mens grcevi povremeno...
30 god :)
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji