Znam da bude... Samo pozitivno 😊 čekam tvoj 1.4 ♥️♥️♥️🤞🤞🤞
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Meni isto grčevi poprilični. Nadam se da nece M.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jesi li radila test?
Not that fensi, ekšli..
Jesi li radila test?
Nisam jos, 28 je dan D. Nemam test doma. Lice mi je puno pristeva, Jedem ko nenormalna slatlise bas osjetim nervozu dok ne pojedem i grudi velike. Geceve sve dane osjetim ili bol u jajniku, ali sve ovo su i simptomi pms tako da iako se nadam strah me razočaranja pa se pokusavam prizemljiti. E da i od danas sam opet napaljena haha.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Jesi li radila test?
Nisam jos, 28 je dan D. Nemam test doma. Lice mi je puno pristeva, Jedem ko nenormalna slatlise bas osjetim nervozu dok ne pojedem i grudi velike. Geceve sve dane osjetim ili bol u jajniku, ali sve ovo su i simptomi pms tako da iako se nadam strah me razočaranja pa se pokusavam prizemljiti. E da i od danas sam opet napaljena haha.
Sretno :)
Not that fensi, ekšli..
Jesi li radila test?
Sretno :)
Hvala, takodjer :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Jutro cure, evo meni prištići došli i vjerujem da je to to, doći će opet M i nažalost vrlo vjerojatno nista od T 🙄
Malela ne mora značiti... meni u prvoj trudnoći su prištevi itekako skočili 😉 ne gubi nadu dok ne dođe vještica, a nadam se da neće 🤞🏻
Mene od sinoc hvataju grcici i cesto mi se javlja bol u jajniku na kojem imam endometriom (cistu) 19mm 🙄🤕
Drzim fige Malela da ne dode 🤞
Jutro cure, kako ste, kako provodite vrijeme?
Navijam za vaše plusiće da nam malo podignu moral!
Anitram može mene na popis 8.4. Ulovila sam pik napokon. Danas je 18dc i danas je O, trebala bi biti tj. Bila je noćas.
Unazad 3 dana egg iscjedak, sinoć PIK, sinoć bolovi i akcija, jutros porast temp. To je to
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji