Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabrinutakata
    25. Ožujak 2020. 11:02

Kaća

zabrinutakata

Jutro curke zene … evo vako ja sam zadnju menstruaciju dobila 21og pretproslu 16og znaci da mi je prosli put kasnilo e sad vec je 25 i nisam dobila ,sta se nadam da i necu …nemam di uzeti test jer nesmim iz sela izaci … sta da radim neman poima da pricekam jos ili vi mislite da je to to …leda me bole malo umorna i samo spavam

Baš pričam s mužem da ako ostvarimo ovaj mjesec trudnoću bit će old school, ko zna kad ću se uspit dočepati ginekologa. Šta se testa tiče, naše selo želi postati grad pa imamo ljekarnu, bar nešto. Bolje i ne izlaziti, uzimat folnu i čekat da se sve smiri pa onda lipo na ultrazvuk. Tijelo se samo o sebi brine ako je plod uredan bit će to sve ok, ja sam jako optimistična.

Eheh ja se isto nadam trudnoci ... sta ste vi pile pred trudnocu neki caj ili nesto meni su dali tablete u ljekarni pa sam to pristala piti jel mogu sad opet poceti pila sam novacel ..

• Miakamo
    25. Ožujak 2020. 11:09

zabrinutakata

Kaća

zabrinutakata

Jutro curke zene … evo vako ja sam zadnju menstruaciju dobila 21og pretproslu 16og znaci da mi je prosli put kasnilo e sad vec je 25 i nisam dobila ,sta se nadam da i necu …nemam di uzeti test jer nesmim iz sela izaci … sta da radim neman poima da pricekam jos ili vi mislite da je to to …leda me bole malo umorna i samo spavam

Baš pričam s mužem da ako ostvarimo ovaj mjesec trudnoću bit će old school, ko zna kad ću se uspit dočepati ginekologa. Šta se testa tiče, naše selo želi postati grad pa imamo ljekarnu, bar nešto. Bolje i ne izlaziti, uzimat folnu i čekat da se sve smiri pa onda lipo na ultrazvuk. Tijelo se samo o sebi brine ako je plod uredan bit će to sve ok, ja sam jako optimistična.

Eheh ja se isto nadam trudnoci … sta ste vi pile pred trudnocu neki caj ili nesto meni su dali tablete u ljekarni pa sam to pristala piti jel mogu sad opet poceti pila sam novacel ..

Ja iskreno nista ne pijem a planiramo trudnocu, jedino pijem b kompleks. Htjela sam pitati doktoricu da mi ona preporuci, medjutim kako je sve odgodjeno nisam bila na kontroli. Nesto se bojim uzeti da pijem na svoju ruku zbog terapije za stitnu pa ne znam. Mislim da vecina cura pije folnu kiselinu. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Kaća
    25. Ožujak 2020. 11:18

Samo novalac 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

jelenajelena
    25. Ožujak 2020. 11:22

Jutro curke...kako ste....
    Martina..pisi me za 19.04.....

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

25. Ožujak 2020. 11:31

Mimi08

Pozdrav drage žene, djevojke, majke i one koje će to tek postati. 🙂 Nova sam na forumu, ali u istom "kupusu" kao i vi. 😄 Mi evo pokušajemo ostati trudni od 10.mj, za sada neuspješno ali ne predajemo se. Ovaj mjesec sam uhvatila ovulaciju na Lh trakici, pa sve nade polažem u to da do menstruacije ipak neće doći. Trebala bi stići za 6 dana, od jučer osjećam lagane grčeve kao pred menstruaciju, grudi malo osjetljivije, ali čitala sam da to znaju biti i simptomi pred trudnoću pa eto ne želim se previše ni nadati da se ne razočaram. Pišite mi svoja iskustva. Pozdrav! 🙂

Dobro dosla medu nas 🤗To sve moze i ne mora biti T. Kod mene ista stvar sa simptomima kao kod tebe. Otprilike. Mi smo bili na inseminaciji ovaj mjesec tak da polazem nade. 
    Drzim 🤞🤞🤞da su ti to sve simptomi T.. 

25. Ožujak 2020. 11:32

jelenajelena

Jutro curke…kako ste….
    Martina..pisi me za 19.04…..

A jezim ju 😡...hajd nek prode brzo pa u nove akcije🥰

25. Ožujak 2020. 11:33

zabrinutakata

Hmmm..tesko za rec..sve to moze biti i ne mora...Mozda da pricekas koji dan ili da posaljes nekog ili da narucis online test ak vec nemres ici nikud. Oni ce ti kroz par dana dostaviti na adresu. 

25. Ožujak 2020. 11:34

Rita88

Bok cure moje, kako ste? Fancy i Sapica drzim vam fige da ugledate plus, Malla isto sretno , nemam sta rec nego svima zelim plus cim prije. Ja cekam jos 5 dana , pa cemo vidjet,isto tako nemam nijednog testa na vidiku, a ne planiram nigdje izlazit uskoro 😁 Velika pusa svima 🥰

Pusa i tebi. 🤞da ne dode nikako narednih 9 mjeseci ❤

25. Ožujak 2020. 11:36

Rita88

Bok cure moje, kako ste? Fancy i Sapica drzim vam fige da ugledate plus, Malla isto sretno , nemam sta rec nego svima zelim plus cim prije. Ja cekam jos 5 dana , pa cemo vidjet,isto tako nemam nijednog testa na vidiku, a ne planiram nigdje izlazit uskoro 😁 Velika pusa svima 🥰

Ja imam hcg plus od nedjelje 😁 samo me malo muce ti bolovi - mislim imala sam ja njih u proslim trudnocama pa nije neki bed, al ono rade bi da me nis ne boli 😄😆...
    Kaća - bas to, old school, kod mene rade svaki drugi tjedan, al primaju samo hitne slucajeve, e sad jel zena s 2 misseda u 7tt hitan slucaj?  Nekak se nadam da ce za 2-3 tjedna sve opet pocet radit normalno... 😬
    Ja sam pila Novalac do 2.mj i od onda su mi dali na recept folacin 5mg

25. Ožujak 2020. 11:57

Sapica

Rita88

Ja imam hcg plus od nedjelje 😁 samo me malo muce ti bolovi - mislim imala sam ja njih u proslim trudnocama pa nije neki bed, al ono rade bi da me nis ne boli 😄😆…
    Kaća - bas to, old school, kod mene rade svaki drugi tjedan, al primaju samo hitne slucajeve, e sad jel zena s 2 misseda u 7tt hitan slucaj? Nekak se nadam da ce za 2-3 tjedna sve opet pocet radit normalno… 😬
    Ja sam pila Novalac do 2.mj i od onda su mi dali na recept folacin 5mg

Pa mislim da svakako jest hitan slucaj. Ja bi inzistirala na tvom mjestu da me prime. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.