Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    17. Ožujak 2020. 13:03

Ma cure kad tad ce i nas plus bit na testu 💪💪 samo ocito je nas put malo teži ali na kraju sve cemo mi postat mame i grlit nasu djecicu. Zivim za taj dan ❤❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• hortensia
    17. Ožujak 2020. 13:28

Cure uputile su me da ovdje pitam...prema vasem iskustvu je li osjetljivji first sign ili muller test na trudnocu...planirala sam napravit nekoliko dana zaredom iste marke da vidim je li sjena🥰🥰🥰tamni ali mi je ponestalo mullera a nema za kupit...(vjerovali ne cak je i toga nestalo kod nas u mullera) pa sad imam samo ovaj drugi nazalost...( meni se cini bljedja crtica a sad je li test ili biokem ) prije ovog 2 mullerova dva jutra zaredom je tamnilo..

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

17. Ožujak 2020. 13:30

Arwen87 daj mi reci jel ti muz na terenu ili kuci radi. Sad mi M javio sretnu vijest da mu od kolege zena trudna itd a nekak mi je vasa prica ista ko njihova pa reko da nisi to ti mozda 🤭

17. Ožujak 2020. 13:31

hortensia

Cure uputile su me da ovdje pitam…prema vasem iskustvu je li osjetljivji first sign ili muller test na trudnocu…planirala sam napravit nekoliko dana zaredom iste marke da vidim je li sjena🥰🥰🥰tamni ali mi je ponestalo mullera a nema za kupit…(vjerovali ne cak je i toga nestalo kod nas u mullera) pa sad imam samo ovaj drugi nazalost…( meni se cini bljedja crtica a sad je li test ili biokem ) prije ovog 2 mullerova dva jutra zaredom je tamnilo..

Zapravo bi bilo dobro da su isti. Ali pokusak dva dana zaredom uraditi isti pa ces vidit. A nemam pojma jel im osjetljivost ista. 

Arwen87
    17. Ožujak 2020. 13:51

Anitram1982

Arwen87 daj mi reci jel ti muz na terenu ili kuci radi. Sad mi M javio sretnu vijest da mu od kolege zena trudna itd a nekak mi je vasa prica ista ko njihova pa reko da nisi to ti mozda 🤭

Nije mi muz na terenu,skupa smo!❤️
    Ali drago mi je da je jos nekome uspjelo😊

17. Ožujak 2020. 13:56

Arwen87

Anitram1982

Nije mi muz na terenu,skupa smo!❤️
    Ali drago mi je da je jos nekome uspjelo😊

Hahhaa ok. Morala sam provijeriti...❤❤

• Malela
    17. Ožujak 2020. 14:51

Zvala sam danas dr da provjerim dal rade i za Sada još rade, najvjerojatnije i sutra rade, tako da se nadam da sutra opet idem na kontrolu na folikulometriju. Anitram je rekla da ne opisujem još ciklus pa eto ja se svakako i dalje nadam da će O biti, možda koji dan kasnije, vidjet ćemo. Jedva čekam sutra. 

Aneee
    17. Ožujak 2020. 15:52

Evo da pokažem moji sutaciju i tu za cure koje nisu vidjele 
    Hcg negativan 9dpo:
    https://ibb.co/DKftmzx
    I evo šta kažu lh trakice 
    https://ibb.co/Rv0br0P

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Fancy
    17. Ožujak 2020. 15:55

Tonia, javi sta je bilo kod dr..

Not that fensi, ekšli..

• Miakamo
    17. Ožujak 2020. 16:10

ana.b.

Evo da pokažem moji sutaciju i tu za cure koje nisu vidjele
    Hcg negativan 9dpo:
    https://ibb.co/DKftmzx
    I evo šta kažu lh trakice
    https://ibb.co/Rv0br0P

Ovo izgleda obecavajuce. Meni je prosli mjesec bio talav slucaj al sam i na testu imala sjenu i kad sam napravila zadnji test bio bijel. Nakon mozda dva dana dodje menga. E sad sta je to bilo nemam pojma. Ovaj mjesec lh trakice skroz blijede jos se jutros testirala na 8dpo. Drzim ti 🤞 da tebi bude trudnoca.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.