Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    16. Ožujak 2020. 20:54

Mallla,brz oporavak ti zelim😘

chiAn
    16. Ožujak 2020. 21:09

ana.b.

Kiky 🥰

ana.b.

Miakamo

ana.b.

Arwen87

https://ibb.co/ZL6RB9G
    A ovako izgleda kad se manijak dohvati testova i trakica🤦‍♀️😂
    Prva trakica je prvi test od jucer,zadnja je od danas od prije nekih sat-dva,a mislim da je 4.trakica po redu lh od jucer!

Ljepote 😍😍😍😍 poslije ovulacije nisi više piskila lh trakice ? Tek ovaj kad si već saznala da si trudna?

Hahahaha znam sta hoces da pitas 🤣.

Hahahah to mi je do sad najcudnija stvar i da krvarenje na 6dpo…ali može biti svašta 🤣🤣

Implatacija ti je sigurno… ja sam vise od 50% sigurna da si trudna 😊😊

Ma joj da bar ali hcg je i dalje negativan….sad su mi čak počeli bolovi kao da ću dobiti

Ana to sve tvoje zvuci bas dobro...meni je prijateljica nakon O imala bolove 10 dana kao da ce dobiti, a zatrudnila je...pa mislim da i kod tebe postoji velika šansa...ali jos ti je rano za testove...
    Držim fige!! 🤞🏼🤗

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

• BruNa
    16. Ožujak 2020. 21:41

Napokon 2804, 

Nadam se da ce nas vise druziti u zimskim bebama. Ja se nadam da cu se pridruziti slijedeci mjesec. Cekam mengu nakon spontanog i opet se bacam na trakice i testove!;)

Aneee
    16. Ožujak 2020. 21:44

Kiky 🥰

Probala sam na premom tu aplikaciju koristim za pik
    https://ibb.co/Mp1PRLB
    Kad sam upisala temp mi se ovako jedna tockica pokazala je to ok?

Da to je ok kako budeš mjerila sljedeće dane spavat će ti se tockice

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    16. Ožujak 2020. 21:45

Mallla

Hej ženskice živo ovdje kod vas. Ja sam malo zadnjih dana zanemarila čitanje. Vidim ima plusića i potrncijalnih plusića, ja se nadam da će nam ova Pandemija donijeti baby boom i da ćemo sve mi bit dio te priče. Kod mene je prvo bila ludnica na poslu, pa su mi se savila leđa, pa inekcije, terapija i umjesto da se oporavim ja sam i dalje savijena i natrpana tabletama. Vikend sam iskoristila za prirodu i odmor na zraku al nisam pobjegla od bolnih leđa i kriznih intervencija na poslu. U međuvremenu se zakuhtala korona koja mi s jedne strane olakšava život a s druge otežava. Nadam se da se neću razbolit, samo mi to još fali (za sad samo grlobolja i opća slabost), mala mi je prehlađena. Sve skupa volja mi je 0 bodova, temp. Sam izmjerila 1 jutro. Menga kako je išla kraju tako je pocrnila, pretpostavljam od tableta. I stigle su mi trakice roze, sad se opet učim na njih…. Evo toliko pd mene, sva sam bezveze i smantana, al obradovao me ovaj plusić od Arwen87, pa nadam se da će Ana.b, Kiky i sve ostale za njom

Već sam se zabrinula za tebe. Drži se 😘😘😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• BruNa
    16. Ožujak 2020. 21:46

Tonia jesi rijesila? Sto se desava kod tebe?

Aneee
    16. Ožujak 2020. 21:47

chiAn6

ana.b.

Kiky 🥰

ana.b.

Miakamo

ana.b.

Arwen87

https://ibb.co/ZL6RB9G
    A ovako izgleda kad se manijak dohvati testova i trakica🤦‍♀️😂
    Prva trakica je prvi test od jucer,zadnja je od danas od prije nekih sat-dva,a mislim da je 4.trakica po redu lh od jucer!

Ljepote 😍😍😍😍 poslije ovulacije nisi više piskila lh trakice ? Tek ovaj kad si već saznala da si trudna?

Hahahaha znam sta hoces da pitas 🤣.

Hahahah to mi je do sad najcudnija stvar i da krvarenje na 6dpo…ali može biti svašta 🤣🤣

Implatacija ti je sigurno… ja sam vise od 50% sigurna da si trudna 😊😊

Ma joj da bar ali hcg je i dalje negativan….sad su mi čak počeli bolovi kao da ću dobiti

Ana to sve tvoje zvuci bas dobro…meni je prijateljica nakon O imala bolove 10 dana kao da ce dobiti, a zatrudnila je…pa mislim da i kod tebe postoji velika šansa…ali jos ti je rano za testove…
    Držim fige!! 🤞🏼🤗

Joj hvala ti 🤞🏻🤞🏻 ali sve vidimo za koji dan...neću da se previše nadam 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Tonia♥️
    16. Ožujak 2020. 21:50

BruNa

Tonia jesi rijesila? Sto se desava kod tebe?

Idem sutra kod ginekologa pa cu vidjet kaj će mi reć... Jer sam radila ujutro a on je ujutro radio... U petak sam ovak i onak narucena u bolnicu na pregled... A i ići ću sigurno u sri opet vadit betu da vidim kak i kolko pada

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Kiky 🥰
    16. Ožujak 2020. 21:50

ana.b.

Kiky 🥰

Probala sam na premom tu aplikaciju koristim za pik
    https://ibb.co/Mp1PRLB
    Kad sam upisala temp mi se ovako jedna tockica pokazala je to ok?

Da to je ok kako budeš mjerila sljedeće dane spavat će ti se tockice

E super onda su mjeriti  a dali se mjeri jednom na dan ili dva puta kroz dan u isto vrijeme?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    16. Ožujak 2020. 21:52

BruNa

Napokon 2804,

Nadam se da ce nas vise druziti u zimskim bebama. Ja se nadam da cu se pridruziti slijedeci mjesec. Cekam mengu nakon spontanog i opet se bacam na trakice i testove!;)

Ja jos malo krvarin zbog spontanog, ne znan vise kolko moze trajat, evo danas 7. dan 🤷🏻‍♀️ Al ko ce meni docekat novu mengu, ja mislim da ce mi dani ko godine prolazit. Pa onda cekat ovulaciju 🙈🙈🙈🙈🙈 Imam osjecaj da cu dva miseca cekat najmanje. 🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.