Hej ženskice živo ovdje kod vas. Ja sam malo zadnjih dana zanemarila čitanje. Vidim ima plusića i potrncijalnih plusića, ja se nadam da će nam ova Pandemija donijeti baby boom i da ćemo sve mi bit dio te priče. Kod mene je prvo bila ludnica na poslu, pa su mi se savila leđa, pa inekcije, terapija i umjesto da se oporavim ja sam i dalje savijena i natrpana tabletama. Vikend sam iskoristila za prirodu i odmor na zraku al nisam pobjegla od bolnih leđa i kriznih intervencija na poslu. U međuvremenu se zakuhtala korona koja mi s jedne strane olakšava život a s druge otežava. Nadam se da se neću razbolit, samo mi to još fali (za sad samo grlobolja i opća slabost), mala mi je prehlađena. Sve skupa volja mi je 0 bodova, temp. Sam izmjerila 1 jutro. Menga kako je išla kraju tako je pocrnila, pretpostavljam od tableta. I stigle su mi trakice roze, sad se opet učim na njih…. Evo toliko pd mene, sva sam bezveze i smantana, al obradovao me ovaj plusić od Arwen87, pa nadam se da će Ana.b, Kiky i sve ostale za njom
Već sam se zabrinula za tebe. Drži se 😘😘😘
❤️🥰 Hvala!
Ajde vibriram za jedan veliki plusić!
url=https://lilypie.com]
Drage cure,ne znam da li me se koja od vas sjeca jer nisam vec neko vrijeme pisala,buduci da sam se prebacila na forum potpomognute oplodnje!
Zelim vam samo reci da nikad ne gubite nadu,jer nikad ne znate kad vas plus moze iznenaditi🥰
Prosli mjesec sam bila u Osijeku na konzultacijama za potpomognutu,dobila upute sto jos da prikupimo od nalaza,trebala sam obaviti prohodnost jajovoda,i onda ih kontaktirati prvi dan ciklusa kako bi mogli planirati folikulometrije i inseminaciju tijekom ovog mjeseca!
Nalaze smo prikupili gotovo sve,i onda se pocelo dogadjati sve ovo s koronom,tako da sam vec prije nekoliko dana pocela kukati kako ce mi odgoditi postupak i kako sam samo cekala sto ce se zakomplicirati jer je sve krenulo suvise glatko!
Medjutim,jucer sam ugledala svoj prvi plusic ikada na testu!❤️Jos uvijek ne mogu vjerovati!
Od jucer do danas sam ih napravila bar 6 i svi su pozitivni!
A nikad se manje nisam nadala i nikad manje nisam ocekivala trudnocu nego ovaj mjesec!
Zelim vam svima srecu i uspjeh u vašim borbama,bebica vas moze iznenaditi onda kad to najmanje ocekujete!
Ja vam od sveg srca zelim da vam se bas to dogodi🥰❤️😘
Jebote zeno rasplakala si me tik pred spavanje! Tako sam sretna zbog tebe i od srca ti zelim da s tobom i sa bebom bude sve u redu! Eto,ponekad bas kad je trenutak inseminacije,Bog odredi drugacije. Bravo,cestitam i cuvajte se i ti i beba i buduci tata 🥳🥳🥳🥳
Zelim vam svima srecu i uspjeh u vašim borbama,bebica vas moze iznenaditi onda kad to najmanje ocekujete!
Jebote zeno rasplakala si me tik pred spavanje! Tako sam sretna zbog tebe i od srca ti zelim da s tobom i sa bebom bude sve u redu! Eto,ponekad bas kad je trenutak inseminacije,Bog odredi drugacije. Bravo,cestitam i cuvajte se i ti i beba i buduci tata 🥳🥳🥳🥳
Hvala ti na ovako lijepim rijecima❤️
Uvijek mi je bilo nevjerovatno kad naletim na neku slicnu pricu gdje par pokusava dugo ostvariti trudnocu i onda im se ovako dogodi 5 do 12!
I onda bih pomislila-ajme meni,kakvi to sretnici moraju biti da im se sve tako odjednom poklopi!
Navikla sam da se za vecinu toga u zivotu moram pomuciti,pretpostavljala sam da necu ostvariti trudnocu za mjesec ili dva,ali nikad nisam ni pomisljala da ce nam trebati ovako dugo!
A jos manje sam pomisljala da ce nam upaliti jedan jedini odnos u zadnjem ciklusu prije odlaska na postupak!
Takvi scenariji su,bar po meni,bili rezervirani za nekog drugog!
I onda se dogodilo upravo to!
Vec sam rekla curama-i dalje ne vjerujem i nisam svjesna da sam trudna!
Hej,u meni raste beba❤️
Svako malo odem i gledam u testove,kao da postoji sansa da ce sve crte odjednom ispariti,i da sam sve ovo samo sanjala!
Zato sam vam odlucila napisati sve ovo!
Mozda moje iskustvo i situacija nekog ipak oraspoloze i daju mu nadu da nista nije nemoguce i da je potrebno samo zrno srece da nam se zelja na kraju ipak ostvari!
I vi ovdje,i cure na temi potpomognute,sve ste divne i hrabre i sve ste zasluzile ovo sto ja trenutno prozivljavam!
Od sveg srca vam zelim da vam se sto prije ispuni najveci san❤️❤️😘🥰
Probala sam na premom tu aplikaciju koristim za pik
https://ibb.co/Mp1PRLB
Kad sam upisala temp mi se ovako jedna tockica pokazala je to ok?
Da to je ok kako budeš mjerila sljedeće dane spavat će ti se tockice
E super onda su mjeriti a dali se mjeri jednom na dan ili dva puta kroz dan u isto vrijeme?
Jednom ..u jutro kad se probudiš mjeris...i trebalo bi uvijek u isto vrijeme 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hej ženskice živo ovdje kod vas. Ja sam malo zadnjih dana zanemarila čitanje. Vidim ima plusića i potrncijalnih plusića, ja se nadam da će nam ova Pandemija donijeti baby boom i da ćemo sve mi bit dio te priče. Kod mene je prvo bila ludnica na poslu, pa su mi se savila leđa, pa inekcije, terapija i umjesto da se oporavim ja sam i dalje savijena i natrpana tabletama. Vikend sam iskoristila za prirodu i odmor na zraku al nisam pobjegla od bolnih leđa i kriznih intervencija na poslu. U međuvremenu se zakuhtala korona koja mi s jedne strane olakšava život a s druge otežava. Nadam se da se neću razbolit, samo mi to još fali (za sad samo grlobolja i opća slabost), mala mi je prehlađena. Sve skupa volja mi je 0 bodova, temp. Sam izmjerila 1 jutro. Menga kako je išla kraju tako je pocrnila, pretpostavljam od tableta. I stigle su mi trakice roze, sad se opet učim na njih…. Evo toliko pd mene, sva sam bezveze i smantana, al obradovao me ovaj plusić od Arwen87, pa nadam se da će Ana.b, Kiky i sve ostale za njom
Već sam se zabrinula za tebe. Drži se 😘😘😘
❤️🥰 Hvala!
Ajde vibriram za jedan veliki plusić!
Jao hvala ti...Da bar i ja dan dočekam, vristala bi od sreće kad bi vidila plusic 😊😊 🤞🏻🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Hvala ti na ovako lijepim rijecima❤️
Uvijek mi je bilo nevjerovatno kad naletim na neku slicnu pricu gdje par pokusava dugo ostvariti trudnocu i onda im se ovako dogodi 5 do 12!
I onda bih pomislila-ajme meni,kakvi to sretnici moraju biti da im se sve tako odjednom poklopi!
Navikla sam da se za vecinu toga u zivotu moram pomuciti,pretpostavljala sam da necu ostvariti trudnocu za mjesec ili dva,ali nikad nisam ni pomisljala da ce nam trebati ovako dugo!
A jos manje sam pomisljala da ce nam upaliti jedan jedini odnos u zadnjem ciklusu prije odlaska na postupak!
Takvi scenariji su,bar po meni,bili rezervirani za nekog drugog!
I onda se dogodilo upravo to!
Vec sam rekla curama-i dalje ne vjerujem i nisam svjesna da sam trudna!
Hej,u meni raste beba❤️
Svako malo odem i gledam u testove,kao da postoji sansa da ce sve crte odjednom ispariti,i da sam sve ovo samo sanjala!
Zato sam vam odlucila napisati sve ovo!
Mozda moje iskustvo i situacija nekog ipak oraspoloze i daju mu nadu da nista nije nemoguce i da je potrebno samo zrno srece da nam se zelja na kraju ipak ostvari!
I vi ovdje,i cure na temi potpomognute,sve ste divne i hrabre i sve ste zasluzile ovo sto ja trenutno prozivljavam!
Od sveg srca vam zelim da vam se sto prije ispuni najveci san❤️❤️😘🥰
Stvarno je priča nevjerojatno predivna i baš daje nadu svima nama...baš kao što kažeš uvijek imamo osjećaj da se tak nešto desi prije drugima nego nama....ali dođe i taj dan kad tad 😊 samo što smo mi ili osobno ja nestrpljiva to dočekati više 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
ODBROJAVANJE 3/2020
Nova19-15.3.2020 - 2 dana kasni
Sue - 16.3.2020 - 1 dan kasni
Anab - 20.3.2020 - 3 dana
Kiky-21.3.2020 - 4 dana
Jelenajelana-25.3.2020- 8 dana
Miakamo-25.3.2020 - 8 dana
Lilo23-25.3.2020 - 8 dana
Rita36 - 26.3.2020 - 9 dana
Malela - 30.3.2020 - 14 dana
Fancy - 30.3.2020 - 14 dana
ODBROJAVANJE 4/2020
Ljubicicax - 1.4.2020 - 15 dana
Anitram1982- 1.4.2020- 15 dan
Ona2- 2.4.2020 - 16 dana
Mara Kokosica - 3.4.2020 - 17 dana
Pepika-3.4.2020 - 17 dana
ChiAn6- 3.4.2020- 17 dana
Rastika- 4.4.2020 - 18 dana
Anaid - 7.4.2020 - 21 dan
Tonia - 7.4.2020 - 21 dan
Tera- 8.4.2020 - 22 dana
Mallla-
Ne stignes procitat komentare par dana i odmah se jave plusici 🥳 cestitam i drzim 🤞🏻 da sve bude kako treba 😘😘
Kod mene se pokazalo kao smeđe krvarenje prije par dana, trebala dobiti u četvrtak.. I od tada ništa, prošlo 18 dana od O.
Test je negativan Al nisam ni očekivala da će biti pozitivan..
Ugl očekujem je ali malo mi je čudno što gotovo nikad ne dobijem 14 dana od ovulacije…hmmm
Sretno cure sa plusićima !
A kak pratis Ovulaciju?
Trakicama pratim
I bio ti je pik prije 18 dana? Jer svaki drugi dio faze ne bi smio biti veci od 15 dana. Znaci nes ne stima. Jer zuto tjelo propada za 15 dana od dana Ovulacije ako ne bude Trudnoce. Sigurno je bio pravi pik tada? 😊. Jesi probala mjeriti tempicu?
Pa znam i meni čudno... Inače mi ciklus bio 31 dan i sve bilo ok, i evo već godinu dana kako radimo na bebi sve se poremetilo..
Uletio mi neki ciklus sa tim ranim ovulacijama i zapravo nikako krvarenje da krene evo npr tek danas počela pravo krvariti a muči me danima,pa mislim možda da je to blago krvarenje bio početak M samo nije počelo krvariti do danas, znalo se već dogoditi🥴🥴 Do sada su mi trakice baš dobro pokazivale, pratim i sluz.... I provjereno par puta na folikulometriji.. Al opet možda se jednostavno nešto poremeti... A Gin mi na godišnjem 🤔
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tonia sretno i obavezno se javi.
Mrljica,nadam se da ce ubrzo prestat. Samo zato da brze dode menstruacija.
Ja imam neredovite cikluse i isto sad uopce ne znam kad ce doci, al samo da dode da mogu krenuti!
Curke,mislim na vas i javite se nakon kontrola!
Sortiraj odgovore
Najstariji