Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    17. Ožujak 2020. 10:01

Zene ja kupila Clearblue easy i Gravignost mini da se nadje pred mens. Al moram vam reci da je unaprijed kupovina ZLO, sto vjerovatno i same znate. Vec racunam dane kad cu uraditi prvi, iako ima jos 13tak dana do mens.
    Htjela bih vidjeti statisticki s vama koji dani odnosa su vam bili uspjesni u prethodnim uspjesnim ili nazalost neuspjesnim trudnocama.

Kod mene je prosli put kad sam ostvarila trudnocu odnos bio na 7, 10 i 18 dan. Pretpostavljam da se O poremetila ili je bila kao i uvijek 14ti dan.

Ovaj mj. 8, 10, 12 dan, 14 smo se posvadjali pa propustili 😂 pa sam si utripovala da sam vec propustila O ali prosli put mi daje neku nadu :) imam neki osjecaj da je O ovaj mj bila 13ti dan.

Not that fensi, ekšli..

Kiky 🥰
    17. Ožujak 2020. 10:27

Fancy

Kiky 🥰

Meni danas 10dpo. Sutra cu mozda napravit hcg test.. od simptoma bas nista ni menstrualnih simptoma nema 😂😂 osim grudi koje me malo boluckaju. Ma mislim da nista ni ovaj mjesec. Bas sam pesimist 🤦‍♀️
    Jutros mi svekrva dala tibetansku gljivu govori pij ovo svaki dan, jako je zdrava i pomaze u svemu. Aj vidit cemo

Kiki, tibetanska je super, ali u ranoj teudnoci i nije toliko jer podize imunitet, sto i nije dobro za prve dane, sedmice.. hvala svekrvi sto misli dobro za tebe, ali nek kefir saceka do poslije mens, ako dodje. Cuvam fige da ne dodje 🥰

Eto to nisam znala, onda cu ju pocet pit kad mi dodje m :) nisam nikad to pila, znam da je moja mama nekad te gljive pila davnih dana.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

17. Ožujak 2020. 10:59

ODBROJAVANJE 3/2020
    Sue - 16.3.2020 - 1 dan kasni
    Anab - 20.3.2020 - 3 dana
    Kiky-21.3.2020 - 4 dana
    Jelenajelana-25.3.2020- 8 dana
    Miakamo-25.3.2020 - 8 dana
    Lilo23-25.3.2020 - 8 dana
    Rita36 - 26.3.2020 - 9 dana
    Malela - 30.3.2020 - 13 dana 
    Fancy - 30.3.2020 - 13 dana
    ODBROJAVANJE 4/2020
    Ljubicicax - 1.4.2020 - 15 dana
    Anitram1982- 1.4.2020- 15 dan
    Ona2- 2.4.2020 - 16 dana
    Mara Kokosica - 3.4.2020 - 17 dana
    Pepika-3.4.2020 - 17 dana
    ChiAn6- 3.4.2020- 17 dana
    Rastika- 4.4.2020 - 18 dana
    Anaid - 7.4.2020 - 21 dan
    Tonia - 7.4.2020 - 21 dan
    Tera- 8.4.2020 - 22 dana
    Dunja10 - 9.4 2020 - 23 dana
    Nova19 - 16.4.2020 - 30 dana
    Mallla-

17. Ožujak 2020. 11:03

Fancy

Zene ja kupila Clearblue easy i Gravignost mini da se nadje pred mens. Al moram vam reci da je unaprijed kupovina ZLO, sto vjerovatno i same znate. Vec racunam dane kad cu uraditi prvi, iako ima jos 13tak dana do mens.
    Htjela bih vidjeti statisticki s vama koji dani odnosa su vam bili uspjesni u prethodnim uspjesnim ili nazalost neuspjesnim trudnocama.

Kod mene je prosli put kad sam ostvarila trudnocu odnos bio na 7, 10 i 18 dan. Pretpostavljam da se O poremetila ili je bila kao i uvijek 14ti dan.

Ovaj mj. 8, 10, 12 dan, 14 smo se posvadjali pa propustili 😂 pa sam si utripovala da sam vec propustila O ali prosli put mi daje neku nadu :) imam neki osjecaj da je O ovaj mj bila 13ti dan.

Pa iskreno nemam pojma sta rec. Evo bas sam pisala curama kad sam imala.Trudnoce i dane odnosa. I svaki put bilo drugacije. Tak da..🤷‍♀️ ne znam sta rec. Bilo je tri dana (dan prije O na dan O i dan poslje O. Pa 4 dana prije O i za jednu ne znam kad je bila O 🤣

Fancy

Nova19

Anitram stigla vještica 😬 molim te me zapiši za ne dobiti 16/4, thx 🤗🤗
    Novi ciklus, nove pobjede 🤞🏻🙃

I ispravla za Malela i moju malenkost, jos 13 dana do (ne)ocekivane, ne 14 👮‍♀️🙅‍♀️

Nova19

Anitram stigla vještica 😬 molim te me zapiši za ne dobiti 16/4, thx 🤗🤗
    Novi ciklus, nove pobjede 🤞🏻🙃

E misa mu. 😡...nek prode sto prije pa u nove pobjede 🤗😉

Tonia♥️
    17. Ožujak 2020. 11:47

Fancy

Prvi put kad sam ostala trudna mm i ja smo odnose imali dan prije O na dan O i dan poslije O... Drugi put smo imali odnos samo na dan O i primilo se... Vjerujem da sve ovisi od organizma do organizma 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Dashuri
    17. Ožujak 2020. 11:57

Moja menstruacija se danas ukazala, slijedeća 14.04.💪

05.12.2022 💗

Aneee
    17. Ožujak 2020. 12:27

Arwen87

Naravno da na kraju postanes tuzna,nervozna i nestrpljiva ako se trudis preko godinu dana a trudnoce nema ni na vidiku,jos pogotovo ako ima dosta cura i zena oko tebe koje su ostvarile trudnocu dok trepnes!
    Mi zivimo u maloj sredini,a svejedno je i oko mene bilo onih koje su se sokirale kad su saznale da su trudne,jer eto,neke to nisu ni htjele,jedna nije ni znala da se moze dogoditi jer jos doji prvu bebu?????!!!!!!, druga ima sto nekih drugih dijagnoza koje u pravilu smetaju zacecu,treca se isto bori se zdravljem….
    I kako onda da se ne zapitam gdje je problem,u cemu grijesimo i zasto nam ne uspijeva!?
    Nadam se da si test radila ipak malo prerano jer tvoje mi po simptomima i tamnoj lh trakici sve super zvuci!
    Drzim ti fige da ti se uskoro ukaze plusic,nije bitno koliko sjenast bio,znas da smo sve ovdje strucnjaci i da nam ni sjenine sjene nece promaknuti❤️

Da da bas to, nekad ti se čini da bas ti stojiš zadnja u božjem planu 😅 ali uvijek je bilo toga one koje ne zele trudnocu desi im se i kad piju pilule i sve zaštite svijeta uzimaju a nama ništa 😅😅  ali oke vidiš da i nama svane sunce na kraju tunela i to me tak obraduje kad je jedna od nas, Jer baš daje nadu i nama drugima da ništa nije nemoguće 😊😊😊
    Lovci na sjene ❤❤😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    17. Ožujak 2020. 12:27

Sue

Moja menstruacija se danas ukazala, slijedeća 14.04.💪

Bas mi je žao 😔 dalje u borbu💪🏻

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ginny
    17. Ožujak 2020. 12:34

nikako da vas stignem procitat, arwen tvoja prica je cudo <3 dezim fige za najskolskiju trudnocu ikad <3
    dunja i ja tribam dobit 9.4, pratimo se :D tad mi je i rođendan, nadam se plusicu kao najlipsem poklonu :D
    inace ne tipkam bas, em me ova corona poremetila, em sam tek na pocetku ciklusa pa nemam sta pametno ni napisat....
    sta se tice odnosa , u prve dvi trudnoce nisam pratila kad je O al znam da je druga nastala iz jednog jedinog odnosa haha. sad kad sam ostala neuspjesno trudna imali smo akciju dan prije O i na dan O, prije nismo smili jer smo oboje bili na atb zbog gardnerelle ili kako vec hahah. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Arwen87
    17. Ožujak 2020. 12:58

Crookshanks

nikako da vas stignem procitat, arwen tvoja prica je cudo &lt;3 dezim fige za najskolskiju trudnocu ikad &lt;3
    dunja i ja tribam dobit 9.4, pratimo se :D tad mi je i rođendan, nadam se plusicu kao najlipsem poklonu :D
    inace ne tipkam bas, em me ova corona poremetila, em sam tek na pocetku ciklusa pa nemam sta pametno ni napisat….
    sta se tice odnosa , u prve dvi trudnoce nisam pratila kad je O al znam da je druga nastala iz jednog jedinog odnosa haha. sad kad sam ostala neuspjesno trudna imali smo akciju dan prije O i na dan O, prije nismo smili jer smo oboje bili na atb zbog gardnerelle ili kako vec hahah.

Hvala ti puno!
    U sljedecu srijedu imam pregled i uzv,nadam se da ce sve biti dobro!
    Samo se treba strpiti do tad😊😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.