Pratimo se onda dva dana razlike smo. Meni je u biokemiskoj simptomi poceli odmah nakon O a sad nemam nista bas jako. Jedino me cini mi se bubrezi muce i to je vec drugi tjedan. Vidit cu jos par dana ako bude tako morat cu ic na ultrazvuk da provjere.
Sad je nas par samo ostalo na forumu 😭😭😭
Cure javite nam ako se dogodi trudnoca, drzim van svima 🤞
Cure, zanima me da li se prilikom ginekoloskog pregleda moze nesto poremetiti ako se slucajno nesto uhvatilo. Na dan pregleda bi mi bio 8 dpo. Je li neko imao iskustva?
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Curke,i ja ostajem...nemam fejs...mislim imam al zajednicki mi je sa M pa smatram da i nemam...eto ima nas opet za druzenje😁😁
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Hjoooj ja nemam face…izbrisala sam prije 2 godine sve drustvene mreze…
Znaci ostajem sama ovdje
Neces ostat sama ako ne dodes tamo u grupu. Bez brige. Ja sam ovdje prije godinu dana pisala prvi komentar i od tada sam tu. I nejdem nikud. Hahhaha bit ce nas dvije 🤣🤣🤣🤣
I ja sam tu. Otisla sam s fejsa. Eto nas 3 😊
A jesi luda. Nisi trebala. Znam da neki nemaju FB. Ja sam cak razmisljala da ga isto maknem. Skroz profil. Al nekako mi zao 😊.
Meni danas 3DPO nemam nikakve simptome osim sto me i dalje nesto stalno probada strah me da nije kamenac ili bubrezi. Jajnici i mjehur nisu jer me nista ne pece i ne boli dole
Mene je tako prosli ciklus jajnici, ledja. Cini mi se svaki moguci simptom sam imala, cak i sjene vidjala na testovima al na kraju nista. Ovaj mjesec kuliram, pa sta bude bude. Danas mi je 1dpo a 25.3. trebam dobiti. Bice to dugo iscekivanje.
Kristina, mene grci maternica dakle prvo jucer navecer sat vremena kao menstrualni grcevi, sad opet krenulo, a O ne bi trebala bit osim ako je od faking femisana ubrzana, ali ne bi rekla jer ne boli jajnik, bas maternica.
Ja se stvarno nadam da ti to odlaze miomi od femisana.🤞🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Hjoooj ja nemam face…izbrisala sam prije 2 godine sve drustvene mreze…
Znaci ostajem sama ovdje
Neces ostat sama ako ne dodes tamo u grupu. Bez brige. Ja sam ovdje prije godinu dana pisala prvi komentar i od tada sam tu. I nejdem nikud. Hahhaha bit ce nas dvije 🤣🤣🤣🤣
I ja sam tu. Otisla sam s fejsa. Eto nas 3 😊
A jesi luda. Nisi trebala. Znam da neki nemaju FB. Ja sam cak razmisljala da ga isto maknem. Skroz profil. Al nekako mi zao 😊.
Ma nema veze. Pisite sad kad koja ocekuje m pa da napravimo novi spisak hehehe.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Pratimo se onda dva dana razlike smo. Meni je u biokemiskoj simptomi poceli odmah nakon O a sad nemam nista bas jako. Jedino me cini mi se bubrezi muce i to je vec drugi tjedan. Vidit cu jos par dana ako bude tako morat cu ic na ultrazvuk da provjere.
Cure, zanima me da li se prilikom ginekoloskog pregleda moze nesto poremetiti ako se slucajno nesto uhvatilo. Na dan pregleda bi mi bio 8 dpo. Je li neko imao iskustva?
Ma mislim da ne... tebi dok uzima brisi
Ili papu uzima sa grlica, a mrva se smjeti u maternici... nejde on tako duboko.. a ako i radi uktrazvuk sumnjam.da moze poremetiti... samo opusteno 😀
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ne moze. Jer ne bi onda ni u trudnoci prvih nekoliko puta radiki vaginalni ultrazvuk.
Bez brige svima i ja ostajem ovdjem a bit cu i tamo. Ovdje me veze sentimentalnost. A tko zna mozda se neke cure s pocetka ove teme i vrate ovdje. Kad osposobe forum kak spada krecemo sa Odbrojavanjem 🤭😉
Ma mislim da ne… tebi dok uzima brisi
Ili papu uzima sa grlica, a mrva se smjeti u maternici… nejde on tako duboko.. a ako i radi uktrazvuk sumnjam.da moze poremetiti… samo opusteno 😀
Hvala 🤗
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Ne moze. Jer ne bi onda ni u trudnoci prvih nekoliko puta radiki vaginalni ultrazvuk.
👍 hvala.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji