Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miakamo
    10. Ožujak 2020. 14:31

Anitram1982

chiAn6

Hjoooj ja nemam face…izbrisala sam prije 2 godine sve drustvene mreze…
    Znaci ostajem sama ovdje

Neces ostat sama ako ne dodes tamo u grupu. Bez brige. Ja sam ovdje prije godinu dana pisala prvi komentar i od tada sam tu. I nejdem nikud. Hahhaha bit ce nas dvije 🤣🤣🤣🤣

I ja sam tu. Otisla sam s fejsa. Eto nas 3 😊

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Anchyy
    10. Ožujak 2020. 14:43

točkicaa

Curke i ja bi se pridruzila grupi. Nadam se da me se sjecate, nisam bila aktivna neko vrijeme ♥️🙈
    Posala sam zahtjev..

Pusa ❤

Kiky 🥰
    10. Ožujak 2020. 14:52

I ja ga nemam mislim face haha. Izbrisala ga isto prije par godina jer mi muz nesto bio prigovarao i od tad nisam vise radila i nemam pojma kako se vratit na taj profil jer neznam vise mail vidim da trazi mi tu da se ulogiram

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    10. Ožujak 2020. 14:53

Meni danas 3DPO nemam nikakve simptome osim sto me i dalje nesto stalno probada strah me da nije kamenac ili bubrezi. Jajnici i mjehur nisu jer me nista ne pece i ne boli dole 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Ginny
    10. Ožujak 2020. 14:56

Kiky 🥰

I ja ga nemam mislim face haha. Izbrisala ga isto prije par godina jer mi muz nesto bio prigovarao i od tad nisam vise radila i nemam pojma kako se vratit na taj profil jer neznam vise mail vidim da trazi mi tu da se ulogiram

hahahah meni da trazi mail ili lozinku nema sanse da bi uspila uc ikad vise na njega . ja volim forume al za ovaj se nitko ne brine a to me nervira. isto cu pratit i vas koje ste ostale <3 ima mista za sve

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Miakamo
    10. Ožujak 2020. 14:58

Kiky 🥰

Meni danas 3DPO nemam nikakve simptome osim sto me i dalje nesto stalno probada strah me da nije kamenac ili bubrezi. Jajnici i mjehur nisu jer me nista ne pece i ne boli dole

Mene je tako prosli ciklus jajnici, ledja. Cini mi se svaki moguci simptom sam imala, cak i sjene vidjala na testovima al na kraju nista. Ovaj mjesec kuliram, pa sta bude bude. Danas mi je 1dpo a 25.3. trebam dobiti. Bice to dugo iscekivanje.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    10. Ožujak 2020. 15:05

Crookshanks

Kiky 🥰

hahahah meni da trazi mail ili lozinku nema sanse da bi uspila uc ikad vise na njega . ja volim forume al za ovaj se nitko ne brine a to me nervira. isto cu pratit i vas koje ste ostale &lt;3 ima mista za sve

I ja sam svoj davno izbrisala, pa napravila sad posebno samo zbog grupe i stavila nick koji inace koristim ovdje na forumu. Iskreno nisam htjela opet biti aktivna na fejsu samo biti u grupi al nije fer prema ostalima koje su sa pravim imenima tamo pa sam izasla i opet sve deaktivirala. Iskreno mi je lakse nekako kad se izjadam ovdje i trazim za misljenje nego da sve cuvam u sebi. Malo nas je al nas ima 😊

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

LeLa2807
    10. Ožujak 2020. 15:05

Miakamo

Kiky 🥰

Mene je tako prosli ciklus jajnici, ledja. Cini mi se svaki moguci simptom sam imala, cak i sjene vidjala na testovima al na kraju nista. Ovaj mjesec kuliram, pa sta bude bude. Danas mi je 1dpo a 25.3. trebam dobiti. Bice to dugo iscekivanje.

Kristina, mene grci maternica dakle prvo jucer navecer sat vremena kao menstrualni grcevi, sad opet krenulo, a O ne bi trebala bit osim ako je od faking femisana ubrzana, ali ne bi rekla jer ne boli jajnik, bas maternica.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Kiky 🥰
    10. Ožujak 2020. 15:06

Pratimo se onda dva dana razlike smo. Meni je u biokemiskoj simptomi poceli odmah nakon O a sad nemam nista bas jako. Jedino me cini mi se bubrezi muce i to je vec drugi tjedan. Vidit cu jos par dana ako bude tako morat cu ic na ultrazvuk da provjere.
    Sad je nas par samo ostalo na forumu 😭😭😭
    Cure javite nam ako se dogodi trudnoca, drzim van svima 🤞

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    10. Ožujak 2020. 15:09

Lela mozda je i meni od femisana 😱😱😱😱
    Ali prosli ciklus me nista nije bolilo a ovaj me grci sa lijeve strane. Prvo sam mislila jajnici ali nije dole a nije ni mjehur jer ne pisam stalno i ne pece nista. Jaoooo starim pa sve boli hahaha

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.