Curke,jel koja gleda veceru za 5 na selu?ja nemrem.vjerovat kako ima podlih ljudi...svaki dan se sve vise i vise razocaram.😔😔😔.
Peggy draga,jako mi je zao i nemogu zamisliti kako ti je..al tu smo sve za tebe i jedna za drugu naravno...saljem ti jedan veliki zagrljaj🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Hej cure, evo da vam se javim… napravili su mi kiretazu danas i ne zelim nikome da to prolazi.. grozno. Fizicki se polako oporavljam, a psihicki cu nadam se sto prije nadoc.
Joj bas mi je zao. Znam da je tesko. Drz se ❤❤❤..proc ce i ovi dani....🤗
Ma ova vecera je ovaj tjedan bas komedija ziva😱😱😱😱😱
Da...a ovaj mali je stvarno bezobrazan....😱😱😱😱😡🤬mislim ono ejj...bojkotirat veceru???
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Peggy drzi se, saljemo ti puno puno zagrljaja 😘😘😘
Da, ljubav je na selu i vecera za 5 su postale jad i bjeda... kolko got ona ivanka bila kalkulirala al ovaj balavac je vrhunac neodgoja, katastrofa 😡😡😡
Bome ja bi ga metlom istjerala van..balavac
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Mene brine sto moj muz bojkotira seks u plodnim danima😂😂😂
😱😱😱👍👍😂😂😂😂napadaj....ja svom kazem ak nes ti ima ko oce pa izvoli🤣🤣🤣onda navali kaze e sad ces da vidis..🤭🤭🤭🤭🤭moram ga natjerati nekako...ali tesko zabu u vodu natjerati....🤣🤣😂😂
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
volim vidjeti pozitivne testice 😁 tko radi ovi dana test? 😁
Meni 11dpo, ciklusi po 28dana, tako stavila i u potpis, a zadnja dva mjeseca se skroz produzili. Ugl cekam jos 3 dana i radim test ako ne dojde M. Drzite 🤞
Peggydrzi se, saljemo ti puno puno zagrljaja 😘😘😘
Da, ljubav je na selu i vecera za 5 su postale jad i bjeda… kolko got ona ivanka bila kalkulirala al ovaj balavac je vrhunac neodgoja, katastrofa 😡😡😡
Bome ja bi ga metlom istjerala van..balavac
Meni je stvarno bilo zao zene...kakkva god bila nitko ne zasluzuje da ga tako ponizava javno....🤬🤬
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Evo curke za sve vas koje se borite kao lavice....
https://ibb.co/51bXcgy
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji