Ana.b ja bi prva treca vrata razbila 😂😂
Znate kaj cure,i njima je to stres i pritisak... ja sam nekad mislila da muski samo na sex misle i da bi se samo seksali.... al nije tak... cast izuzecima, i ja bi takvog.... al moj je neka zlatna sredina.. treba pricati, izvuci od njega ... bez brige ja sam pred 10 dana legla gola dok je spavao a on meni aj dodi poslije...reko okreni se i skini gace dok sam dobre volje 😋🤣🤣
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Okeeej. Nece poslat post. Prekrsila sam pravila. 😂😂😂😂
Zar i ti sine brute 😂😂
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Znam da moze i od jednog evo je vec 7god je s nama😂😂
Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰
Ne znam ata je hahahahq nece pa nece, ne znam kakva pravila sam prekrsila
Danijela dobro bi bilo da jos jednom pokrijete i ujureo je ok, ne valja ni previse kazu, da se plivaci stignu regenerirat, al nema pravila stvarno, evo rec ce ti marinalin statistiku hahah
Ma pokrili budemo za je jer jako hoce bebu😂😂rekel cak da se sad v 3 dana naudaral kak ne cjeli mj😂😂😂
Ja28 m30 imamo curicu od 7god...i spremni na novu bebu🥰🥰🥰
Ana.b ja bi prva treca vrata razbila 😂😂
Znate kaj cure,i njima je to stres i pritisak… ja sam nekad mislila da muski samo na sex misle i da bi se samo seksali…. al nije tak… cast izuzecima, i ja bi takvog…. al moj je neka zlatna sredina.. treba pricati, izvuci od njega … bez brige ja sam pred 10 dana legla gola dok je spavao a on meni aj dodi poslije…reko okreni se i skini gace dok sam dobre volje 😋🤣🤣
Bez razmišljanja ih razbiti 🤣
Da slažem se i oni imaju svakakve stvari kao i mi u glavi...pa bože nismo se vjenčali samo da bi sexali hahha...razgovorom se sve može 😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hej cure, evo da vam se javim... napravili su mi kiretazu danas i ne zelim nikome da to prolazi.. grozno. Fizicki se polako oporavljam, a psihicki cu nadam se sto prije nadoc.
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Anaid umirem👌😂😂i tvoj je isti kao moj😂
Peggy Mogu mislit kako ti je 😔drz se i vrati nam se sto brze opet vesela i puna snage za dalje😔🥰
Hej cure, evo da vam se javim… napravili su mi kiretazu danas i ne zelim nikome da to prolazi.. grozno. Fizicki se polako oporavljam, a psihicki cu nadam se sto prije nadoc.
Jao mogu misliti...ja sam prije skoro 4 godine tabletom jer sam mislila lakse je ali toliku bol prolaziti nebi pozelila nikome uzas..saljem ti veliku podrsku drzi se 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sad svom pokazujem trakicu pa se smije govori on meni plodni dani ti traju 15 dana 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji