Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    29. Veljača 2020. 13:00

ana.b.

Majko mila kod mene neće ni test za ovulaciju da bude pozitivan a kamoli onaj za trudnoću 🤣🤣

A slusaj ovo... Neki dan vodila psa vetu i radili test na neku bolestinu... Dodje vet s testom i kaze pozitivan je na bolest, pokaze test a on ko nas hcg test i krene objasnjavat:vidis ovo je kontrolna linija a ova druga crtica znaci da je pozitivan, da nema nje bio bi negativan..... Mislim si ja ajme prostudirala sam to. 😂😂😂 Izlazimo van pas i ja i govorim mu ja: e moj pero eto ti si dobio pozitivan test. 😂😂😂 Uzas! 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Aneee
    29. Veljača 2020. 13:04

Raštika

ana.b.

Majko mila kod mene neće ni test za ovulaciju da bude pozitivan a kamoli onaj za trudnoću 🤣🤣

A slusaj ovo… Neki dan vodila psa vetu i radili test na neku bolestinu… Dodje vet s testom i kaze pozitivan je na bolest, pokaze test a on ko nas hcg test i krene objasnjavat:vidis ovo je kontrolna linija a ova druga crtica znaci da je pozitivan, da nema nje bio bi negativan….. Mislim si ja ajme prostudirala sam to. 😂😂😂 Izlazimo van pas i ja i govorim mu ja: e moj pero eto ti si dobio pozitivan test. 😂😂😂 Uzas!

Hahahhaha 🤣🤣🤣 eto vidiš kod nas samo na loše stvari pozitivan test 🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    29. Veljača 2020. 13:05

Drage moje znači meni je femisan pomogao kod bolnih M, ali mi je zato produžio cikluse sa 30 na 45 dana 😅 eto nez šta mi je gore 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

29. Veljača 2020. 13:09

Kiky danas mi tocno na 27 dan procurilo,prekjucer iscjedak smedji ja mislila da sam dobila ranije al eto danas tocno na vrijeme .
    Al sreca imam kratke cikluse i na 10 dan ovulaciju pa mi pete dane i nove nade😍
    Padnem kao i ti pa se dignem😱

Aneee
    29. Veljača 2020. 13:11

Sad sam gledala u kalendaru 2016 i 2017 sam imala samo po 8 ciklusa u citavoj godini 😱 i onda sam krenula sa terapijom za stitnjacu. Pa sam 2018 imala 10 ciklusa i eto prosle godine 2019 sam imala 11 ciklusa ....ali ako mi je ovak godina krenula zbog ovog femisana ce opet pasti brojka 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

29. Veljača 2020. 13:15

Ana b pa najbolje da onda prestanes s femisanom pa ces imat vise ciklusa😂😂😂😂😂

LeLa2807
    29. Veljača 2020. 13:22

CURE POMOC koristim femisad od srijede. Jutros sam primjetila hrpu crvenih točkica i prištića ispod vrata po prsnom kosu i uz vrh ledja buduci da. Utjecu na hormone jedino su one nove sto koristim. Ne znam sta drugo. Inace nisam alergicar

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Pipin
    29. Veljača 2020. 13:22

Cekaaaaj, Malamala. Kad nece Marina moram ja: simptome na sunce 😂😂

29. Veljača 2020. 13:25

Pipin napisala sam bila da ocu podatke o godinama,kolko se trude bla bla
    Ali je samo napisala godine😂😂
    Jadna sva je jos u soku jer je ugledala plusic pa necu da je davim😂😂😂

Aneee
    29. Veljača 2020. 13:26

LeLa2807

CURE POMOC koristim femisad od srijede. Jutros sam primjetila hrpu crvenih točkica i prištića ispod vrata po prsnom kosu i uz vrh ledja buduci da. Utjecu na hormone jedino su one nove sto koristim. Ne znam sta drugo. Inace nisam alergicar

Jesi prije pila vrkutu? Da jer nje ima u femisan kapima...možda ti ona smeta🤷🏼‍♀️
    Marinalin to i razmišljam ali opet kad se samo sjetim kakve sam bolove imala prije njega kad dobijem već mi sad loše dođe 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.