Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    18. Veljača 2020. 11:08

LeLa2807

Pipin

LeLa2807

Pipin

LeLa2807

justagirl2201

Marina i Tonia…jeste imale kremasti iscjedak negdje 6 7 8 dpo? Ja ga imam bas puno…mozda to nesto znaci

Koliko sam čitala prije, to je super znak :)

Svakako super znak, imala ga i ja

ja imam iscjedak otpočetka O mi je dolje mokro, ali meni je danas tek 5dpo tako da mi je čudno. iskreno. to je puno prerano i svjesna sam.

Moj je bio bas bijel, ne toliko vodenast…bijel bijel skoro od ovulacije do izostanka M.

a ne znam pratit ću, meni je jučer na crnim gačicama se dobro vidjelo radi boje i bilo je bijelo da. i osjetim kako curka. bo.

Zvuci jako dobro, drzim palceve, puno puno  kako je krenulo, do kraja mjeseca imamo jos puno trudnica!

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 11:10

Pipin

Tonia

Pipin

Tonia

Pipin

LeLa2807

Tonia

MARINA

Tonia pa mi smo trudne 🙈❤️❤️❤️❤️
    Ne mogu vjerovati sad sam ovaj čas mužu rekla i rasplakala se.. To je moja prva reakcija bila do sad… 🙈
    A on jadan se prepao i veli pa kaj nisi sretna🙈❤️❤️
    Kak nebi bila.. Jedva sam čekala i sad ne mogu vjerovati.. On se samo smije.. Sretan je…
    Uh..

Moj je isto sretan, al smo oboje baš u šoku :))) Nismo očekivali da ćemo tako brzo uspjet :DDD

ALi nekaaaa :))) sada samo vjerovati u pozitivno i da će sve biti dobro :DDD

Tonia, kako su ti otkrili eserihiju? Pitam, jer ja imam upalu mjehura koju liječim, nravno moguća je i T ovaj mjesec vidjet ćemo. Radila sam papu - čekam nalaze. ti si ju imala u rodnici ili mokraći? što savjetuješ od pretrage napraviti. obično kad žena ima ešerihiju to boli do mozga. ja sam imala jednom prije 7 godina, temp 39.6, ogromni ali ogromni bolovi, peklo me za popizd. sad mi upala nije ni približno jaka.

i mene zanima, ja jos radim pretrage jer nikako otkriti uzrok mojeg spontanog..

Evo ovako… Ja escherihiju u životu nisam imala dok ju nisam očito dobila u trudnoći… Brisevi su bili uredni, imala sam ju u mokraći 10na4ml… Dobila odmah antibiotik i na drugoj pretrazi za 2tj je više nije bilo u mokraći ali po phd nalazu je bila na kraju u posteljici. Čula sam za onaj šećer demanozu da je navodono jako dobar, da ga mogu koristiti i trudnice i dojilje… funkcionira na način da pošto je šećer, bakteriju prima na sebe i onda ju ispišamo… Čitala sam da su neke žene koje su se godinama borile s njom, uspjele na taj način izlijčiti… Skupa je ko sam vrag, mala pixa 250kn…u ljekarni imaju…ali ako stvarno pomaže, nisu novci problem… Ja ću odmah raditi briseve da vidim da je sve ok a i papu sigurno

Ja mislim da je kondom najpametnija ideja. Jer hrpa zena u trudnoci ima urinarne infekcije 
    I ta frendica mi je rekla da jedino sto podrzava za imunitet su ehinacea kapi. Nikakva matična mlijec,brta glukan itd. To govorim za zdrave osobe ne ako ljudi imaju imunokompromitirajuci sustav. Al ja nikako da ih kupim. 
    Njoj stvarno vjerujem obozava svoj posao i ide stalno na edukacije. Ja sam npr kupovala prije supradine pa mi je rekla da su puni secera i nis ne valjaju a kad dodjes u ljekarnu i pitas za imunitet prvo barem meni to uvale. Hahahha valjda ja izgledam tupasto. 😂😂

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 11:23

Pipin

a ne znam pratit ću, meni je jučer na crnim gačicama se dobro vidjelo radi boje i bilo je bijelo da. i osjetim kako curka. bo.

Zvuci jako dobro, drzim palceve, puno punokako je krenulo, do kraja mjeseca imamo jos puno trudnica!

Pipin, vjeruj mi ovaj mjesec se trudim biti baš chill. kad krenu misli na ovu ili onu stranu oko T odmah ih skrećem na neš drugo. 
    svi simptomi T i pms su slični. npr mene jučer rasturao desni jajnik, a vodeći folikul bio na lijevom i tu je bila O kužiš - sve naopako. toliko jako me zabolilo nekih 20ak min da sam se sama sa sobom krenula smijat jer je suprotna strana.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Ninuska
    18. Veljača 2020. 11:26

MARINA

Dan prije očekivane..
    Kinezi su.. Ali ipak.. Sutra ću napraviti jedan pravi.
    🙈😊
    https://ibb.co/ftwwYv7
    U odnosu na jučer i prekjučer.. Crtica je potamnila..
    Da mu vjerujem 🤔

Cestitam ti Marina, ajojjjjj divnooo oo 🥰🥰🥰

Pipin
    18. Veljača 2020. 11:26

LeLa2807

Pipin

Zvuci jako dobro, drzim palceve, puno punokako je krenulo, do kraja mjeseca imamo jos puno trudnica!

Pipin, vjeruj mi ovaj mjesec se trudim biti baš chill. kad krenu misli na ovu ili onu stranu oko T odmah ih skrećem na neš drugo.
    svi simptomi T i pms su slični. npr mene jučer rasturao desni jajnik, a vodeći folikul bio na lijevom i tu je bila O kužiš - sve naopako. toliko jako me zabolilo nekih 20ak min da sam se sama sa sobom krenula smijat jer je suprotna strana.

Ma znam, sto si mi zene sve u glavi mozemo umisliti, to ne moze nitko. Najbolje maksimalno se zaokupiti i skretati misli. Ja evo cekam O, par puta radila trakicu, ni blizu nije, cak si razmisljam ne koristiti ih ostatatk mjeseca nego prakticirati 'svaki drugi dan' i to je to...da ne zaokupim misli. S druge strane, zelim maksimalne sanse i znati kad je pik hahah 

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 11:28

Pipin

Ma znam, sto si mi zene sve u glavi mozemo umisliti, to ne moze nitko. Najbolje maksimalno se zaokupiti i skretati misli. Ja evo cekam O, par puta radila trakicu, ni blizu nije, cak si razmisljam ne koristiti ih ostatatk mjeseca nego prakticirati 'svaki drugi dan' i to je to…da ne zaokupim misli. S druge strane, zelim maksimalne sanse i znati kad je pik hahah

skroz te razumijem, ali čitajući "svjedočanstva" hahahaa žena koje ostanu T sve su imale 2/3 odnosa plafon. ne znam što reći, ali što god odlučiš želim ti svu sreću. <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Rita88
    18. Veljača 2020. 11:29

Hvala Lela, inace mi je ovulacija na 14 ili 15 dc , tako da mislim da mi je i ovaj put bila ili 14 ili 15 dc,nisam odolila i piskala sam lh trakicu bila je skoro pozitivna na 13 dc,a i inace mi je pozitivna na 13 ili 14 dc,samo sam se iznenadila na kolicini iscjetka,inace mi bude onako vodenasto,mokro,sad je bas bio rastezljiv,bradavice su me jucerboljele.Kako god sve smo pokrili sad cekamo. 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 11:30

Rita88

Hvala Lela, inace mi je ovulacija na 14 ili 15 dc , tako da mislim da mi je i ovaj put bila ili 14 ili 15 dc,nisam odolila i piskala sam lh trakicu bila je skoro pozitivna na 13 dc,a i inace mi je pozitivna na 13 ili 14 dc,samo sam se iznenadila na kolicini iscjetka,inace mi bude onako vodenasto,mokro,sad je bas bio rastezljiv,bradavice su me jucerboljele.Kako god sve smo pokrili sad cekamo. 🤞

Držim 🤞🤞🤞🤞 neka bude dobitni. kad ti je dan D :D meni 27. ima još do tad o-ho-ho. :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Pipin
    18. Veljača 2020. 11:33

LeLa2807

Pipin

Ma znam, sto si mi zene sve u glavi mozemo umisliti, to ne moze nitko. Najbolje maksimalno se zaokupiti i skretati misli. Ja evo cekam O, par puta radila trakicu, ni blizu nije, cak si razmisljam ne koristiti ih ostatatk mjeseca nego prakticirati 'svaki drugi dan' i to je to…da ne zaokupim misli. S druge strane, zelim maksimalne sanse i znati kad je pik hahah

skroz te razumijem, ali čitajući "svjedočanstva" hahahaa žena koje ostanu T sve su imale 2/3 odnosa plafon.ne znam što reći, ali što god odlučiš želim ti svu sreću. &lt;3

Ma bas to hahahha. Vidjet cemo, ali samo lagano i opusteno ovaj mjesec, ipak je mjesec ljubavi 

Kiky 🥰
    18. Veljača 2020. 11:34

Marina, Tonia pa čestitam na plusu!!!! Bome ovaj mjesec je bas pozitivan :) Zelim vam urednu i skolsku trudnocu...
    Evo meni je dana 8dpo i poceli lagani simptomi. Probudila sam se sa bolovima u grudima i dolje osjecaj napuhanosti. Test imam samo jedan kinez pa cu cekat 12 dpo pa cu pisnut. Uglavnom ne ocekujen previse, odlucila sam da necu vise previse mislit na to kako bude bude!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.