Tonia i marina cestitam na plusicima, bas su divni 😍😍😍😍
Cure jel moguce imat nuspojave od femisana ? Pijrm ga 3 dana i 2 dana me trbuh boli u obliku grceva, dakle ne dolje nego bas trbuh 🤔🤔
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Mene od femisana nista nije bolilo.
Marina a koji su tvoji to simptomi nakon O😱
Mjeris temp?
Dan prije očekivane..
Kinezi su.. Ali ipak.. Sutra ću napraviti jedan pravi.
🙈😊
https://ibb.co/ftwwYv7
U odnosu na jučer i prekjučer.. Crtica je potamnila..
Da mu vjerujem 🤔
Kaj da mu vjerujessss...trudna siiiiii 🤗🤗🤗
Moji simptomi znači ovako.
Temperaturu nisam mjerila. Trakicama sam Ovulaciju pratila i od prvog dana ovog ciklusa ja pila prenatal i Vrkutu a muž cink..
Koji simptomi su počeli prije 3 do 4 dana .. Prije toga ništa.. Normalno sve.
Počele su mi ko neke senzacije u grudima, pa žarenje povremeno peckanje.. To nikad nemam pred m. Nit me ne bole samo se napuhnu malo.. Prošlu noć su me boljele.. Pekle.. Cijelu noć nisam se namjestiti mogla.. Bole me malo na dodir niš strašno. Također prije 3 dana dana počeo čudan osjećaj u trbuhu.. Osjećaj sitosti cjelodnevni.. Manji apetit.. I mučnine od poslijepodne do ponoći skoro.. Nije to sad mučnina neznam kak ali tolko da se ne osjećam najbolje. Iscjedak je više vodeni.. Mliječno bijeli.. Ne grudast ko inače pred M. I umornija sam ali i mali je bolesni pa je to možda zbog toga.. Loše spavam..
Uh.. I onaj neki osjećaj.. Nisam do sad radila test nikad ranije. A ovaj ciklus tri dana prije.. I tad se već vidla crtica.
Znači službeno simptomi su krenuli 4 do 5dana prije očekivane
Točkica ne kasni mi.. Sutra ju moram dobiti..
Zato i velim da sutra ide službeni 🙈💘
Tonia cestitam!! Sjecam se da si i ti imala spontani blizu kad i ja i zato sam zbilja posebno sretna! Sve ce biti u savrsenom redu, samo pozitivne misli :)
Tako je, sjecam se ja nas dvije kad smo tipkale… Ti ces brzo mojim stopama, ne sumnjam ja 😊
Nadam se uživaj u prekrasnom osjećaju, odmaraj i budi H.A.P.P.Y.
Moji simptomi znači ovako.
Temperaturu nisam mjerila. Trakicama sam Ovulaciju pratila i od prvog dana ovog ciklusa ja pila prenatal i Vrkutu a muž cink..
Koji simptomi su počeli prije 3 do 4 dana .. Prije toga ništa.. Normalno sve.
Počele su mi ko neke senzacije u grudima, pa žarenje povremeno peckanje.. To nikad nemam pred m. Nit me ne bole samo se napuhnu malo.. Prošlu noć su me boljele.. Pekle.. Cijelu noć nisam se namjestiti mogla.. Bole me malo na dodir niš strašno. Također prije 3 dana dana počeo čudan osjećaj u trbuhu.. Osjećaj sitosti cjelodnevni.. Manji apetit.. I mučnine od poslijepodne do ponoći skoro.. Nije to sad mučnina neznam kak ali tolko da se ne osjećam najbolje. Iscjedak je više vodeni.. Mliječno bijeli.. Ne grudast ko inače pred M. I umornija sam ali i mali je bolesni pa je to možda zbog toga.. Loše spavam..
Uh.. I onaj neki osjećaj.. Nisam do sad radila test nikad ranije. A ovaj ciklus tri dana prije.. I tad se već vidla crtica.
Znači službeno simptomi su krenuli 4 do 5dana prije očekivane
Divno mi je to sve čitati <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
MARINA ovo je plus bez ikakve sumnje, cestitam zeno!!! Neka bude uredna i skolska. Koje divno jutro, dizete nam prosjek cure!
Sortiraj odgovore
Najstariji