Cure čestitke od srca 😘
Meni app kaze da su ovaj tj plodni dani, trakice ne mislim koristit jer mise ne baca 70-100kn kad ionako pokrivamo min svaki drugi dan pa mi glupo uopce pratit trakice
Tonia pa mi smo trudne 🙈❤️❤️❤️❤️
Ne mogu vjerovati sad sam ovaj čas mužu rekla i rasplakala se.. To je moja prva reakcija bila do sad… 🙈
A on jadan se prepao i veli pa kaj nisi sretna🙈❤️❤️
Kak nebi bila.. Jedva sam čekala i sad ne mogu vjerovati.. On se samo smije.. Sretan je…
Uh..
Moj je isto sretan, al smo oboje baš u šoku :))) Nismo očekivali da ćemo tako brzo uspjet :DDD
ALi nekaaaa :))) sada samo vjerovati u pozitivno i da će sve biti dobro :DDD
Tonia, kako su ti otkrili eserihiju? Pitam, jer ja imam upalu mjehura koju liječim, nravno moguća je i T ovaj mjesec vidjet ćemo. Radila sam papu - čekam nalaze. ti si ju imala u rodnici ili mokraći? što savjetuješ od pretrage napraviti. obično kad žena ima ešerihiju to boli do mozga. ja sam imala jednom prije 7 godina, temp 39.6, ogromni ali ogromni bolovi, peklo me za popizd. sad mi upala nije ni približno jaka.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
e da, nisam radila urinokulturu, samo vadila mokraću, odmah mi je dao lijek, a urino ću kad prestanem piti lijekove.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure čestitke od srca 😘
Meni app kaze da su ovaj tj plodni dani, trakice ne mislim koristit jer mise ne baca 70-100kn kad ionako pokrivamo min svaki drugi dan pa mi glupo uopce pratit trakice
Pepika, obično tako bude i najbolje :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ne mogu vjerovati sad sam ovaj čas mužu rekla i rasplakala se.. To je moja prva reakcija bila do sad… 🙈
Kak nebi bila.. Jedva sam čekala i sad ne mogu vjerovati.. On se samo smije.. Sretan je…
Uh..
Moj je isto sretan, al smo oboje baš u šoku :))) Nismo očekivali da ćemo tako brzo uspjet :DDD
Tonia, kako su ti otkrili eserihiju? Pitam, jer ja imam upalu mjehura koju liječim, nravno moguća je i T ovaj mjesec vidjet ćemo. Radila sam papu - čekam nalaze. ti si ju imala u rodnici ili mokraći? što savjetuješ od pretrage napraviti. obično kad žena ima ešerihiju to boli do mozga. ja sam imala jednom prije 7 godina, temp 39.6, ogromni ali ogromni bolovi, peklo me za popizd. sad mi upala nije ni približno jaka.
i mene zanima, ja jos radim pretrage jer nikako otkriti uzrok mojeg spontanog..
Cure predivne vijesti ujutro. Cestitam novopecenim trudnicama,nadam se da cemo se i mi uskoro pridruzit. Predugo smo vec na ovoj temi 😅
Mi smo pokrili 8,10,13,14 i 15 dc pa i na 13 dc sam imala bas egg white iscjedak sto inace nemam bas,bila sam presretna kad sam vidjela 😆 E sad dal to znaci da je ovulacija u tijeku ili ce tek nastupiti?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Uh..
Evo ovako... Ja escherihiju u životu nisam imala dok ju nisam očito dobila u trudnoći... Brisevi su bili uredni, imala sam ju u mokraći 10na4ml... Dobila odmah antibiotik i na drugoj pretrazi za 2tj je više nije bilo u mokraći ali po phd nalazu je bila na kraju u posteljici. Čula sam za onaj šećer demanozu da je navodono jako dobar, da ga mogu koristiti i trudnice i dojilje... funkcionira na način da pošto je šećer, bakteriju prima na sebe i onda ju ispišamo... Čitala sam da su neke žene koje su se godinama borile s njom, uspjele na taj način izlijčiti... Skupa je ko sam vrag, mala pixa 250kn...u ljekarni imaju...ali ako stvarno pomaže, nisu novci problem... Ja ću odmah raditi briseve da vidim da je sve ok a i papu sigurno.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Cure predivne vijesti ujutro. Cestitam novopecenim trudnicama,nadam se da cemo se i mi uskoro pridruzit. Predugo smo vec na ovoj temi 😅
Mi smo pokrili 8,10,13,14 i 15 dc pa i na 13 dc sam imala bas egg white iscjedak sto inace nemam bas,bila sam presretna kad sam vidjela 😆 E sad dal to znaci da je ovulacija u tijeku ili ce tek nastupiti?
Rita88, ne znam ti sa sigurnošću reći - ali možda ti moje pomogne skužit sebe :D ne znam kad ti inače O nastupa, ali ja bih rekla da ti je O bila, a ne da će doći.
Ja sam bila kod ginek na pregledu prošlu srijedu ujutro, tad mi je vodeći folikul bio 19 mm na lijevom jajniku (to sam i očekivala jer kad mi je O na desnom ja to osjetim po bolovima, na lijevom nikad). Ugl u srijedu navečer (kako je folikul rastao) meni je iscjedak postajao sve jači. u četvrtak mi je bio baš jak i obilan i po aplikaciji i folikulu O je trebala biti u četvrtak. Odnose smo imali srijedu navečer, četvrtak ujutro, četvrtak navečer i petak popodne. onda smo stali jer imam upalu mjehura pa da mi se upala ne povećava.
od O osjetim iscjedak doslovno kako curi, ne bude ga jaaako puno, ali mi je donji veš mokar cijelo vrijeme, a to mi bude samo oko i za vrijeme O. Drugo apsolutno ništa od simptoma nemam, niti ih pratim niti osluškujem tijelo. prošli mjesec sam se razočarala tako da i ovaj sad iscjedak može biti i radi upale mjehura (tako si to govorim) čisto da nedam prostora mislima :D naravno pozitivna sam, ali ovaj put nekako prizemljena. ne euforična.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Uh..
Evo ovako… Ja escherihiju u životu nisam imala dok ju nisam očito dobila u trudnoći… Brisevi su bili uredni, imala sam ju u mokraći 10na4ml… Dobila odmah antibiotik i na drugoj pretrazi za 2tj je više nije bilo u mokraći ali po phd nalazu je bila na kraju u posteljici. Čula sam za onaj šećer demanozu da je navodono jako dobar, da ga mogu koristiti i trudnice i dojilje… funkcionira na način da pošto je šećer, bakteriju prima na sebe i onda ju ispišamo… Čitala sam da su neke žene koje su se godinama borile s njom, uspjele na taj način izlijčiti… Skupa je ko sam vrag, mala pixa 250kn…u ljekarni imaju…ali ako stvarno pomaže, nisu novci problem… Ja ću odmah raditi briseve da vidim da je sve ok a i papu sigurno.
Ufff, te bestije su opasne. Ne mogu vjerovati da je u takom kratkom roku takvu stetu napravila :( taj secer super zvuci, a imas i probiotike koji su bas za urinarni i vaginalni trakt, mozda i o tome razmislit <3
Marina i Tonia...jeste imale kremasti iscjedak negdje 6 7 8 dpo? Ja ga imam bas puno...mozda to nesto znaci?😇
Sortiraj odgovore
Najstariji