Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    18. Veljača 2020. 10:35

Tonia

i mene zanima, ja jos radim pretrage jer nikako otkriti uzrok mojeg spontanog..

Evo ovako… Ja escherihiju u životu nisam imala dok ju nisam očito dobila u trudnoći… Brisevi su bili uredni, imala sam ju u mokraći 10na4ml… Dobila odmah antibiotik i na drugoj pretrazi za 2tj je više nije bilo u mokraći ali po phd nalazu je bila na kraju u posteljici. Čula sam za onaj šećer demanozu da je navodono jako dobar, da ga mogu koristiti i trudnice i dojilje… funkcionira na način da pošto je šećer, bakteriju prima na sebe i onda ju ispišamo… Čitala sam da su neke žene koje su se godinama borile s njom, uspjele na taj način izlijčiti… Skupa je ko sam vrag, mala pixa 250kn…u ljekarni imaju…ali ako stvarno pomaže, nisu novci problem… Ja ću odmah raditi briseve da vidim da je sve ok a i papu sigurno.

Tonia, ja kad sam ju imala bila mi je 10na 10-u, dakle najviša koncentracija. to su bolovi koje ne mogu opisat. 
    ovaj put mi je internistica objasnila da escherihija normalno svakodnevno putuje do mjehura i nazad, ako je pogodno ostane i tamo se razmnožava. pogodno je kad žena zadržava mokraću ili se ne hidrazira dovoljno. mokraća bi tokom dana trebala bit prozirna - to je onda dobro hidrirano tijelo.
    ja mislim da mi sad nije, jer ona se preko noći poveća. ugl meni lijek djeluje i sve je ok.
    demanozu mi je savjetovala prijateljica (mag.farm) i kaze da je najbolja.
    mozda si ju dobila preko partnera, naime naše mokraćne cijevi su puno kraće, a kod muškaraca duže - zato oni teško dobiju upalu i mogu biti "prijenosnici" ja ću vidjet, ali već sad razmišljam u T koristit kondom. konzultirat ću se sa dr.

escherihija normalno živi u debelom crijevu, kod krivog brisanja može ju žena prebacit do rodnice i mjehura, odnosno kaže mi dr da se normalno nalazi na području spolnih organa i bedra. 

nadam se da sam nekom pomogla.
    i nikako se ne preporuča pranje intimnih djelova s ičim osim vode dakle nikakva kamilica, fece azzura i ti razni preparati. to je dokazano da samo nakuplja dodatno bakterije, odnosno ovi komercijalni uništavaju dobru floru rodnice i ona postane podložna raznim bakterijama.

ja mislim da sam dobila ovaj put obični cistitis bez bakterija, jer je pisalo na nalazu bakterija "nešto" a leukociti su bili povećani 18-20. nije ni čudo, ja sam carica odlučila ići na bazen u 2 mj po kiši i hladnoći, nakon 5 dana išla sa mm vani, boljele me noge od peta i sjela u šatoru na ledene klupice i voila - što se imam čudit. budala :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Slee
    18. Veljača 2020. 10:39

Anab ma daleko sam ja od hrabrice, ali kad nemas izbora i kada je zelja za bebom jaca od straha za neuspjehom, onda ti ne preostaje nista drugo nego biti jak. Naravno da vas se sjetim svako malo, ipak smo se lijepo druzile tu i tako mi je drago kada ugledam neki plusic! Nadam se da cemo se uskoro sve opet sresti na podforumu “trudnoca”
    Martina hvala ti, ja se bas radujem sto ovako brzo mozemo u postupak i stvarno vjerujem da cemo brzo uspjeti jer nam je za sad bas sve ok! Tebi zelim uspjesnu inseminaciju i da ne moras na ICSI, ali na kraju krajeva, nije ni to smak svijeta!
    Tonia cestitam ti na plusu, zasluzujes nakon svega biti sretna! Zelim ti dosadnu trudnocu!
    Marina i tebi cestitke
    Tockica, ne gubi nadu!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 10:40

justagirl2201

Marina i Tonia…jeste imale kremasti iscjedak negdje 6 7 8 dpo? Ja ga imam bas puno…mozda to nesto znaci

Koliko sam čitala prije, to je super znak :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Pipin
    18. Veljača 2020. 10:42

LeLa2807

justagirl2201

Marina i Tonia…jeste imale kremasti iscjedak negdje 6 7 8 dpo? Ja ga imam bas puno…mozda to nesto znaci

Svakako super znak, imala ga i ja

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 10:44

Pipin

LeLa2807

justagirl2201

ja imam iscjedak otpočetka O mi je dolje mokro, ali meni je danas tek 5dpo tako da mi je čudno. iskreno. to je puno prerano i svjesna sam.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Pipin
    18. Veljača 2020. 10:49

LeLa2807

Pipin

LeLa2807

justagirl2201

ja imam iscjedak otpočetka O mi je dolje mokro, ali meni je danas tek 5dpo tako da mi je čudno. iskreno. to je puno prerano i svjesna sam.

Moj je bio bas bijel, ne toliko vodenast...bijel bijel skoro od ovulacije do izostanka M.

Tonia♥️
    18. Veljača 2020. 10:52

justagirl2201

Marina i Tonia…jeste imale kremasti iscjedak negdje 6 7 8 dpo? Ja ga imam bas puno…mozda to nesto znaci?😇

Ja sam ga imala :))) i baš sam ga onak osjetila da mi curi

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Tonia♥️
    18. Veljača 2020. 10:53

Pipin

Tonia

Pipin

LeLa2807

Tonia

MARINA

Tonia pa mi smo trudne 🙈❤️❤️❤️❤️
    Ne mogu vjerovati sad sam ovaj čas mužu rekla i rasplakala se.. To je moja prva reakcija bila do sad… 🙈
    A on jadan se prepao i veli pa kaj nisi sretna🙈❤️❤️
    Kak nebi bila.. Jedva sam čekala i sad ne mogu vjerovati.. On se samo smije.. Sretan je…
    Uh..

Moj je isto sretan, al smo oboje baš u šoku :))) Nismo očekivali da ćemo tako brzo uspjet :DDD

ALi nekaaaa :))) sada samo vjerovati u pozitivno i da će sve biti dobro :DDD

Tonia, kako su ti otkrili eserihiju? Pitam, jer ja imam upalu mjehura koju liječim, nravno moguća je i T ovaj mjesec vidjet ćemo. Radila sam papu - čekam nalaze. ti si ju imala u rodnici ili mokraći? što savjetuješ od pretrage napraviti. obično kad žena ima ešerihiju to boli do mozga. ja sam imala jednom prije 7 godina, temp 39.6, ogromni ali ogromni bolovi, peklo me za popizd. sad mi upala nije ni približno jaka.

Evo ovako… Ja escherihiju u životu nisam imala dok ju nisam očito dobila u trudnoći… Brisevi su bili uredni, imala sam ju u mokraći 10na4ml… Dobila odmah antibiotik i na drugoj pretrazi za 2tj je više nije bilo u mokraći ali po phd nalazu je bila na kraju u posteljici. Čula sam za onaj šećer demanozu da je navodono jako dobar, da ga mogu koristiti i trudnice i dojilje… funkcionira na način da pošto je šećer, bakteriju prima na sebe i onda ju ispišamo… Čitala sam da su neke žene koje su se godinama borile s njom, uspjele na taj način izlijčiti… Skupa je ko sam vrag, mala pixa 250kn…u ljekarni imaju…ali ako stvarno pomaže, nisu novci problem… Ja ću odmah raditi briseve da vidim da je sve ok a i papu sigurno.

Ufff, te bestije su opasne. Ne mogu vjerovati da je u takom kratkom roku takvu stetu napravila :( taj secer super zvuci, a imas i probiotike koji su bas za urinarni i vaginalni trakt, mozda i o tome razmislit <3

Super sugestija, ma sve ću probat :))))

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Pipin
    18. Veljača 2020. 10:54

Tonia

Pipin

Tonia

Pipin

LeLa2807

Tonia

MARINA

Tonia pa mi smo trudne 🙈❤️❤️❤️❤️
    Ne mogu vjerovati sad sam ovaj čas mužu rekla i rasplakala se.. To je moja prva reakcija bila do sad… 🙈
    A on jadan se prepao i veli pa kaj nisi sretna🙈❤️❤️
    Kak nebi bila.. Jedva sam čekala i sad ne mogu vjerovati.. On se samo smije.. Sretan je…
    Uh..

Moj je isto sretan, al smo oboje baš u šoku :))) Nismo očekivali da ćemo tako brzo uspjet :DDD

ALi nekaaaa :))) sada samo vjerovati u pozitivno i da će sve biti dobro :DDD

Tonia, kako su ti otkrili eserihiju? Pitam, jer ja imam upalu mjehura koju liječim, nravno moguća je i T ovaj mjesec vidjet ćemo. Radila sam papu - čekam nalaze. ti si ju imala u rodnici ili mokraći? što savjetuješ od pretrage napraviti. obično kad žena ima ešerihiju to boli do mozga. ja sam imala jednom prije 7 godina, temp 39.6, ogromni ali ogromni bolovi, peklo me za popizd. sad mi upala nije ni približno jaka.

Ufff, te bestije su opasne. Ne mogu vjerovati da je u takom kratkom roku takvu stetu napravila :( taj secer super zvuci, a imas i probiotike koji su bas za urinarni i vaginalni trakt, mozda i o tome razmislit <3

Super sugestija, ma sve ću probat :))))

Ja cu to uvesti sigurno. Ja sam isto imala neke urinarne infekcije koje sam lijecila, ali nije se pokazalo da je to bio uzrok. U sljedecoj cu puhati i na hladno...

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 11:04

Pipin

LeLa2807

Pipin

LeLa2807

justagirl2201

Moj je bio bas bijel, ne toliko vodenast…bijel bijel skoro od ovulacije do izostanka M.

a ne znam pratit ću, meni je jučer na crnim gačicama se dobro vidjelo radi boje i bilo je bijelo da. i osjetim kako curka. bo. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.