Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    03. Veljača 2020. 15:58

LeLa2807

Cure nema očajavanja, po ciklusu su 3-4 + tako da doći će naše vrijeme. ono što svakako treba je posvetit se sebi i partnerima i uživat u životu koliko je to moguće a naše sreće će doći. Ja npr znam da ću par dana oko O i prije nego ne trebam dobiti M biti malo uznemirena, ali rekla sam sebi ostale dane u mjesecu ne želim živjet samo za te dane jer ja sam prošli ciklus iza O 7 dana osluškivala tijelo bila nezainteresirana za život i samo čekala dan D, a ovaj si to ne želim raditi. i kad je došla M tješim se i zahvalim jer si kažem dobro možda bolje da sam dobila pa kad ugledam + da se plod zadrži i da sve bude dobro sa bebom. trudim se i u tim trenucima naći nešto pozitivno. <3

Hvala na ovome

• nikky18
    03. Veljača 2020. 16:01

Hej :) nova sam ovdje i pocela sam koristiti lh trakice ..danas sam pocela i radila samo jednom ,da li ovo znaci da je O blizu ? 

• Anitor
    03. Veljača 2020. 16:07

Malamala

kristinak

Meni je isto endometrij tanak dosta, neznam koliko je vama? Meni je 7 bio na pregledu. Pa mi je rekao ginic da ciklu pijem i to cijeli ciklus ju pijem stalno bez prestanka.
    Nego zanima me malo nocurak? Jeli kome pomogao pri trudnoci, za sto je sve dobar, kako se pije i to? Bas me zanima nisam ga nikada koristila.

Endometrij mi je bio 6mm dok je 1 folikul bio 19mm dakle dan pred samu ovulaciju..

Tako i meni. Cak mi niti estrofem nije pomogao. Ovaj ciklus sam samo na nocurku i vrkuti. Ananas i cikla su mi se vec toliko zgadili da ih jedva gledam

LeLa2807
    03. Veljača 2020. 16:08

Pipin

LeLa2807

Cure nema očajavanja, po ciklusu su 3-4 + tako da doći će naše vrijeme. ono što svakako treba je posvetit se sebi i partnerima i uživat u životu koliko je to moguće a naše sreće će doći. Ja npr znam da ću par dana oko O i prije nego ne trebam dobiti M biti malo uznemirena, ali rekla sam sebi ostale dane u mjesecu ne želim živjet samo za te dane jer ja sam prošli ciklus iza O 7 dana osluškivala tijelo bila nezainteresirana za život i samo čekala dan D, a ovaj si to ne želim raditi. i kad je došla M tješim se i zahvalim jer si kažem dobro možda bolje da sam dobila pa kad ugledam + da se plod zadrži i da sve bude dobro sa bebom. trudim se i u tim trenucima naći nešto pozitivno. <3

Hvala na ovome

ma zato smo tu jedna za drugu kad pokleknemo da se međusobno podignemo. sve će biti dobro. baš sam sigurna u to. znam da je teško i meni je kad dođe - razočaranje, a zašto jer smo sve vezane za očekivanje i mora biti onako kako smo zacrtale. ja sam do prije 6 mj bila u strahu da ne ostanem trudna, trebala sam polagat neke stručne ispite, radila itd, a sad kad sam odlučila očekujem odmah. ne ide to tako. samo ne smijemo si dozvolit da se baš svaki od +/- 30dana svodi na odbrojavanja. ja vidim po mm, da mi malo malo predbaci samo sam u tome i iskreno kužim ga. jel vi meni vjerujete da u zadnjih 90 dana ja sam ovaj sad vikendi mala najljepši ikad sa njim. al niš nije bilo specijalno nego sam ja znala da je još daleko za O i to mi nije bilo na kraj pameti, posvetila se njemu i nama i našoj ljubavi. mi se sve pod utjecajem hormona i nezadovoljstva kačimo sa njima što je krivo. ja sam prva bila takva. sve mi je postalo sporedno u životu u jednom trenutku dok nisam stala na loptu i rekla da si neću dozvolit da mi život prolazi čekajući T, znam da će doći, ako je suđeno. na meni je da dam sve od sebe, ali više od toga ne mogu. jer uostalom ne bi razmišljala o T da nisam upoznala mm, a njega sam zanemarila u ovom periodu i odrađivala sex koji mi je prije bio zadovoljstvo i pokazivanje ljubavi. uostalom, okrenimo priču, zamislite da nama mm krenu kako žele djecu i počnu fosirat moraš sad imat odnos, moraš ovo pit, da budu svađe konstantne pa ja se njima divim :D puse svima <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

jasamja
    03. Veljača 2020. 16:28

nikky18

Hej :) nova sam ovdje i pocela sam koristiti lh trakice ..danas sam pocela i radila samo jednom ,da li ovo znaci da je O blizu ?

Moras na stranicu imgbb ucitat sliku,kopirat link pa ga ovdje zalijepis.  

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• nikky18
    03. Veljača 2020. 16:51

https://ibb.co/XVcfNp5

Nadam se da sam uspjela :) 
    Nisam ovo nikada koristila zanima me sto mislite ? 

• nikky18
    03. Veljača 2020. 16:51

Neznam zasto nece ucitati sliku 

Breskva
    03. Veljača 2020. 16:54

Meni je ovaj ciklus bas cudan,nije ovakav bio bas.
    em sam imala onaj roskasti iscjedak za vrijeme O. Sto inace nemam, citala sam da to dode zbog naglog pada estrogena. 
    Sise me ne bole i dalje sto je cudno,ali ni malo.jucer me probalo oko maternice cijeli dan. Danas nista.
    Temp nikad jadnija...svasta 😑
    Cak sam pocela brijat da nisam ovulirala ovaj mjesec. 
    Ma da znam da se to mora desit svima kad tad.
    Neznam,sta bude bude...
    Evo moje brizne temperature

• Anitor
    03. Veljača 2020. 17:09

nikky18

https://ibb.co/XVcfNp5

Nadam se da sam uspjela :)
    Nisam ovo nikada koristila zanima me sto mislite ?

Nikky18 blizu je. Pratiti i dalje i pripremiti se za akciju 💪😁

Mallla
    03. Veljača 2020. 17:17

Breskva

Meni je ovaj ciklus bas cudan,nije ovakav bio bas.
    em sam imala onaj roskasti iscjedak za vrijeme O. Sto inace nemam, citala sam da to dode zbog naglog pada estrogena.
    Sise me ne bole i dalje sto je cudno,ali ni malo.jucer me probalo oko maternice cijeli dan. Danas nista.
    Temp nikad jadnija…svasta 😑
    Cak sam pocela brijat da nisam ovulirala ovaj mjesec.
    Ma da znam da se to mora desit svima kad tad.
    Neznam,sta bude bude…
    Evo moje brizne temperature

Pa ja bi po ovom prije rekla da je O bila 12dc nego 15. Kolike ti inače budu temp.? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.