Cure koje pijete noćurak kad ga pijete? Negdje citam da ga nije dobro pit poslje ovulacije jer stvara kontrakcije.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Martina svida mi se ovo za test i moram ti se pohvaliti da se pridrzavam. Ocekivana mi je u petak, ali ako slucajno se ne pojavi ne radim test do ponedjeljka navecer :D
Pozz cure, dugo nisam ovdje pisala jer me je previse okupiralo, ali eto danas mi je zivot zalipo plesku pa da se i ovdje malo izjadam...jucer je trebala doci m po O koja je na 16dc...danas na 16dpo bila sam uvjerena da piskim jedan veliki plus s obzirom da pratim bt odavno i nikad nije bila ovakva bez padova samo se povisavala i ostala povisena...bez simpotoma pms, velikm uzarenim bradavicama, zgaravicom itd ja na kraju popiskim ogromni minus da nemoze bit veci...
Tako sam razocarana i ljuta na sebe sto sam se uopce ponadala...mislim da mi je vise dosta ikakvih pracenja i nadanja, malo cu odustat od svega!
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pozz cure, dugo nisam ovdje pisala jer me je previse okupiralo, ali eto danas mi je zivot zalipo plesku pa da se i ovdje malo izjadam…jucer je trebala doci m po O koja je na 16dc…danas na 16dpo bila sam uvjerena da piskim jedan veliki plus s obzirom da pratim bt odavno i nikad nije bila ovakva bez padova samo se povisavala i ostala povisena…bez simpotoma pms, velikm uzarenim bradavicama, zgaravicom itd ja na kraju popiskim ogromni minus da nemoze bit veci…
Tako sam razocarana i ljuta na sebe sto sam se uopce ponadala…mislim da mi je vise dosta ikakvih pracenja i nadanja, malo cu odustat od svega!
Bas mi je zao, mislim da sve vec lagano padamo u komu s tim minusima iz mjeseca u mjesec...
Vise se trudis, pratis, nadas... vise se razocaras ...
Meni je tek O prosla i vec sad osjecam ratocaranje ko da nismo uspjeli...neznam zakaj...
Al kak se ne optericivat, kak ne mislit na to, o tome, kak se opustit ?
Nemam pojima, izgaravamo u sebi valjda...
Bude bolje jednog dana, mora biti 😘😘
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ne želim vam davati lažnu nadu, ali ti kućni testovi ništa ne valjaju. Odite izvaditi betu iz krvi ako su drugi simptomi prisutni. Ja sam dva tjedna od očekivane menstruacije stalno imala minuse na tim kućnim testovima, a bila sam trudna. Moze se izvaditi i popodne, a jave rezultate za sat vremena
Šta se cikle tiče, po meni je najbolja ova iz DMa, ima pravi okus! Ja pijem 1 dcl i traje oko tjedan dana.
Šta se tiče opterećenja i razočaranja jer bebica ne dolazi i potpisujem sve šta kažete! I meni dođe da se maknem sa foruma da ne mislim, ali baš mi je lijepo tu sa vama pa vas više čitam nego šta pišem ☺️ Kada popijem noćurku neću više kupovati, ostavit ću se svega ali to računam da će biti za mjesec-dva... trakice više ne kupujem jer u zadnjih 4 ciklusa mi je O točna kao sat i baš znam i osjećam kada dolazi pa neću se sa time opterećivati 🙃
Nadam se da će uskoro biti more plusica 💕
Ma i ja vec mislim da sve bacim k vragu i bok...
Doslovno mogla bi napisat knjigu o ovulaciji, jacima, spermicima i svem tom... boze me sacuvaj 😂😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Točkica bas si me nasmijala s ovim tekstom o spermićima...mi se tu mučimo a na kraju je sve sreća očito 🤔😑😁
Cure nema očajavanja, po ciklusu su 3-4 + tako da doći će naše vrijeme. ono što svakako treba je posvetit se sebi i partnerima i uživat u životu koliko je to moguće a naše sreće će doći. Ja npr znam da ću par dana oko O i prije nego ne trebam dobiti M biti malo uznemirena, ali rekla sam sebi ostale dane u mjesecu ne želim živjet samo za te dane jer ja sam prošli ciklus iza O 7 dana osluškivala tijelo bila nezainteresirana za život i samo čekala dan D, a ovaj si to ne želim raditi. i kad je došla M tješim se i zahvalim jer si kažem dobro možda bolje da sam dobila pa kad ugledam + da se plod zadrži i da sve bude dobro sa bebom. trudim se i u tim trenucima naći nešto pozitivno. <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji