Kolko kolicinski dnevno popijete casu?
ja pijem času dnevno, ali možeš koliko želiš. nekako sam si rasporedila da mi boca traje 5 dana pa pijem svaki dan čašu, sad za vikend nisam jer sam bila doma sa mm, a inače kupim i držim na poslu pa pijem. ali sad ću i preko vikenda piti jer mi se bliže plodni dani.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
jel ok okus? ciklu volim inace al sokove ne volim
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
jel ok okus? ciklu volim inace al sokove ne volim
meni ne baš, ali potrpim i zubi mi budu krvavi ko vampiru pa ih četkam odmah :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja pomalo psihički padam, znam da ću dobiti jer jučer bio minus tako da ne vjerujem da će se šta promjeniti. Čekam na M i gotovo. Moram da se isplacem, tako da martina možeš me maknuti sa popisa, napravit ću kratku pauzu jer sam psihički zaista loše sad trenutno. Taman krajem tjedna idemo u hrv na godišnji i želim bar ovaj mjesec ostaviti i trakice i vitamine i sve...odmoriti malo glavu i malo se podići i nadam se da ću doći opet kod vas uskoro. Ljubim vas i ako ništa bar da vi vidite svoje plusice ovaj mj 😘🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja ga obozavam. Ja popijem jedan dec dnevno.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja pomalo psihički padam, znam da ću dobiti jer jučer bio minus tako da ne vjerujem da će se šta promjeniti. Čekam na M i gotovo. Moram da se isplacem, tako da martina možeš me maknuti sa popisa, napravit ću kratku pauzu jer sam psihički zaista loše sad trenutno. Taman krajem tjedna idemo u hrv na godišnji i želim bar ovaj mjesec ostaviti i trakice i vitamine i sve…odmoriti malo glavu i malo se podići i nadam se da ću doći opet kod vas uskoro. Ljubim vas i ako ništa bar da vi vidite svoje plusice ovaj mj 😘🤞🏻
Zao mi je ali nemoj tonut. Isplaci se i ja sam tako pa sam opet krenula u nove pobjede, svaki dan nam je nova prilika za dalje. Sad se malo smiri i odmori. Vidjet ces da ce doci beba kada se budes najmanje nadala mozda vec sljedeci mjesec. Glavu gore, mi smo zene borci i doci ce nasa mala mrvica kad tad. Mora! 😘
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja pomalo psihički padam, znam da ću dobiti jer jučer bio minus tako da ne vjerujem da će se šta promjeniti. Čekam na M i gotovo. Moram da se isplacem, tako da martina možeš me maknuti sa popisa, napravit ću kratku pauzu jer sam psihički zaista loše sad trenutno. Taman krajem tjedna idemo u hrv na godišnji i želim bar ovaj mjesec ostaviti i trakice i vitamine i sve…odmoriti malo glavu i malo se podići i nadam se da ću doći opet kod vas uskoro. Ljubim vas i ako ništa bar da vi vidite svoje plusice ovaj mj 😘🤞🏻
Zao mi je ana :( znam taj osjecaj razocaranja. Mislim da ti je plan super, nemoj na godisnjem misliti o svemu ovome i ostavi to kod kuce. Uzivaj s muzicem kako najbolje znas
draga Ana, imam osjećaj da će se baš na godišnjem desiti vaša najveća radost. ali do tada uživa sa mm posvetite se jedno drugom i prisjetite zašto ste zajedno - a to sve vi, a tek onda dolazi plod ljubavi <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Pozz ženice..
Čitam i pratim vas svaki dan.. Ali nisam pisala jer evo sad smo pred ovulaciju. Danas ću trakicu pa ću poslati sliku da vidite.. Jednu sam 9 DC ali bila je bez crtice.. Počeo je iscjedak pa sam mislila da se bliži.. A sad ću vidjeti.. Počeo me lijevi jajnik boljeti pa mislim da nešto bude.. Prošli ciklus mi je bio bez ovulacije..
A nekako i sad sam opet pesimistična 😞
joj ana grlim , isplaci se, napravi pauzu , dobro ce ti doc,mozda vec iduci mj ugledas plus :-* od srca ti to zelim.
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji