Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrvica2019
    19. Siječanj 2020. 00:01

Mara Kokosica

Evo i mene u ovu grupu. Vjestica trebala sticj danas. Poceli bolovi i smeđarenje jutros. Ovo je 8 ciklus. Pila sam 3 mjeseca folnu, sad planiram opet.
    Mrvicee cestitam na plusicu. Jel vam to prva trudnoca i otkad pokusavate?

Hvalaaa, evo bas sam bila napisala na par strana ranije, druga je trudnoca, ali prva je zavrsila spontanim. Ovo je drugi ciklus od kad smo ponovno poceli, a prvi put nam je trebalo oko 8mj. 
    Ja sam pila stalno prenatal vitamine i nista vise. Bas sam razmisljala krenut sa vrkutom ili necim, cak sam i sok od cikle bila kupila, ali nisam ga popila jer sam jela puno cikle 😄 
    Inace ovu zadnju O sam bas dosta osjetila, pik nisam ulovila trakicama, ali imala sam egg i cijeli dan me dosta boljelo, vise nego inace i bas sam si mislila da je ovo neka zesca ovulacija i da mora nekaj bit od tog 😂

Mallla
    19. Siječanj 2020. 00:20

Točkica inače ti ta pauza ide da se tijelo ne zasiti a zna baš u toj pauzi bit idealno sve jer kroz 3 mjeseca noćurak dovede u red hormone i onda taj misec pauze oni i dalje budu dobri. 

url=https://lilypie.com]

LeLa2807
    19. Siječanj 2020. 08:28

Jutro cure koje love plusice ovih dana, kakvi su vam simptomi?  :) 
    Vezano uz NOCURAK, samo bi vam skrenula paznju, ako ijedna ima probleme sa izraslinama na dojkama ili miomima pitajte prvo lijecnika za nocurak. Meni STROGO ZABRANJEN, utjece na povecanje esteogena kojeg ja imam viska :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mina 29
    19. Siječanj 2020. 08:37

Trebala jučer doći i još je nemaaaa😬😬😬😬
    Simptomi grčići ko da će svaki čas... 🤔

LeLa2807
    19. Siječanj 2020. 08:39

MARINA

Trebala jučer doći i još je nemaaaa😬😬😬😬
    Simptomi grčići ko da će svaki čas..a

Kad ces raditi test? :)) ajde ajde da se veselimo od jutra :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

19. Siječanj 2020. 08:40

Ninuska nocurak je za plodnu sluz dobar pa spermici brze dodu do cilja itd
    Klasika jucer nista od odnosa jer sam se pofajtala s muzem 
    Uvijek se posvadamo u plodnim danima ko za  inat😂😂
    I tako odma sam ljuta jer se ne seksamo svaka 2 dana ko sto sam mi rekla da moramo😤😤😤😤

Mina 29
    19. Siječanj 2020. 08:41

Joj... Neznam... Rekla sam da ću danas.. S tak me strah.. Ovak se bar nadam.. 🙄
    Mogu ga danas i popodne napraviti? Ako danas kasni 1 dan..ili najbolje ujutro? 

• Mara Kokosica
    19. Siječanj 2020. 08:44

MARINA

Joj… Neznam… Rekla sam da ću danas.. S tak me strah.. Ovak se bar nadam.. 🙄

Najbolje ujutro. Ajdee cekamo te Marinaaa. Piski testić🤗 drzim figeee.
    Meni je nocas ipak stigla M.

06/20 blighted ovum 8tt.

LeLa2807
    19. Siječanj 2020. 08:45

MARINA

Joj… Neznam… Rekla sam da ću danas.. S tak me strah.. Ovak se bar nadam.. 🙄

Ja bi ujutro pa ako skupis hrabrosti napravi uz tebe smooo :))

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

19. Siječanj 2020. 08:45

Mara kokosica ipak stigla
    A nista idemo dalje 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.