KDS...bila sam sigurna...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
KDS…bila sam sigurna…
izgleda da je i mene počelo zezat u ova četiri sata uložak čist, i opet samo kad se brišem lagano smeđe ono što je mokro od urina

KDS…bila sam sigurna…
izgleda da je i mene počelo zezatu ova četiri sata uložak čist, i opet samo kad se brišem lagano smeđe ono što je mokro od urina
Ufuf
KDS…bila sam sigurna…
izgleda da je i mene počelo zezatu ova četiri sata uložak čist, i opet samo kad se brišem lagano smeđe ono što je mokro od urina
Daj napravi neki test! Onaj iz Mullera.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Siijjj, hahah luda si! Ma neće ti reći da čekaš zbog željeza to sigurno!!
E i usput taj tvoj nadimak (ja ga uvijek čitam Siiđ) bolji ti je od starog, nemoj mjenjat..
Hahahah, da Siiđ🤦🏻♀️😂 Ne ne, bas san danas gledala kad mogu minjat, izgleda da je bilo 13.5. kad san tu glupost napravila, pa jos tri dana. bit će Sara i još nešto.
Ugl: https://ibb.co/SB8Rgwq
Ponosna san na se 😂 polako al sigurno 😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ako ne bude ništa na ulošku dok ne dođemo doma, radim test. Čini mi se po ovoj boli kod mokrenja kao da imam urinarnu neku upalu i šta god pročitam da mogu piti... e ne mogu jer sumljam na trudnoću i nije poželjno Ako radim test u cca 17-18 smijem li još piti i ići na wc ili da zadržavam?

Siijjj, hahah luda si! Ma neće ti reći da čekaš zbog željeza to sigurno!!
E i usput taj tvoj nadimak (ja ga uvijek čitam Siiđ) bolji ti je od starog, nemoj mjenjat..
Hahahah, da Siiđ🤦🏻♀️😂 Ne ne, bas san danas gledala kad mogu minjat, izgleda da je bilo 13.5. kad san tu glupost napravila, pa jos tri dana. bit će Sara i još nešto.
Ugl:https://ibb.co/SB8Rgwq
Ponosna san na se 😂 polako al sigurno 😁
Jeeeeeeeeee, početak grafa je kao novi početak mora mogućnosti!! Kako uzbudljivo!!
A daj nemoj, Siiđ je baš zakon
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ako ne bude ništa na ulošku dok ne dođemo doma, radim test. Čini mi se po ovoj boli kod mokrenja kao da imam urinarnu neku upalu i šta god pročitam da mogu piti… e ne mogu jer sumljam na trudnoću i nije poželjnoAko radim test u cca 17-18 smijem li još piti i ići na wc ili da zadržavam?
Ma daj ga samo napravi, nemoj sad "ako ovo ako ono" u nedogled, a muči te jesi li ili nisi! Ako jesi do sada bi trebao biti pozitivan barem sjena!! Ajdeeeeee držimo fige da se nešto pojavi!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ma daj ga samo napravi, nemoj sad "ako ovo ako ono" u nedogled, a muči te jesi li ili nisi! Ako jesi do sada bi trebao biti pozitivan barem sjena!! Ajdeeeeee držimo fige da se nešto pojavi!
Hvala

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji