KDS...bila sam sigurna...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
KDS…bila sam sigurna…
izgleda da je i mene počelo zezat u ova četiri sata uložak čist, i opet samo kad se brišem lagano smeđe ono što je mokro od urina
KDS…bila sam sigurna…
izgleda da je i mene počelo zezatu ova četiri sata uložak čist, i opet samo kad se brišem lagano smeđe ono što je mokro od urina
Ufuf
KDS…bila sam sigurna…
izgleda da je i mene počelo zezatu ova četiri sata uložak čist, i opet samo kad se brišem lagano smeđe ono što je mokro od urina
Daj napravi neki test! Onaj iz Mullera.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Siijjj, hahah luda si! Ma neće ti reći da čekaš zbog željeza to sigurno!!
E i usput taj tvoj nadimak (ja ga uvijek čitam Siiđ) bolji ti je od starog, nemoj mjenjat..
Hahahah, da Siiđ🤦🏻♀️😂 Ne ne, bas san danas gledala kad mogu minjat, izgleda da je bilo 13.5. kad san tu glupost napravila, pa jos tri dana. bit će Sara i još nešto.
Ugl: https://ibb.co/SB8Rgwq
Ponosna san na se 😂 polako al sigurno 😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ako ne bude ništa na ulošku dok ne dođemo doma, radim test. Čini mi se po ovoj boli kod mokrenja kao da imam urinarnu neku upalu i šta god pročitam da mogu piti... e ne mogu jer sumljam na trudnoću i nije poželjno Ako radim test u cca 17-18 smijem li još piti i ići na wc ili da zadržavam?
Siijjj, hahah luda si! Ma neće ti reći da čekaš zbog željeza to sigurno!!
E i usput taj tvoj nadimak (ja ga uvijek čitam Siiđ) bolji ti je od starog, nemoj mjenjat..
Hahahah, da Siiđ🤦🏻♀️😂 Ne ne, bas san danas gledala kad mogu minjat, izgleda da je bilo 13.5. kad san tu glupost napravila, pa jos tri dana. bit će Sara i još nešto.
Ugl:https://ibb.co/SB8Rgwq
Ponosna san na se 😂 polako al sigurno 😁
Jeeeeeeeeee, početak grafa je kao novi početak mora mogućnosti!! Kako uzbudljivo!!
A daj nemoj, Siiđ je baš zakon
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ako ne bude ništa na ulošku dok ne dođemo doma, radim test. Čini mi se po ovoj boli kod mokrenja kao da imam urinarnu neku upalu i šta god pročitam da mogu piti… e ne mogu jer sumljam na trudnoću i nije poželjnoAko radim test u cca 17-18 smijem li još piti i ići na wc ili da zadržavam?
Ma daj ga samo napravi, nemoj sad "ako ovo ako ono" u nedogled, a muči te jesi li ili nisi! Ako jesi do sada bi trebao biti pozitivan barem sjena!! Ajdeeeeee držimo fige da se nešto pojavi!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ma daj ga samo napravi, nemoj sad "ako ovo ako ono" u nedogled, a muči te jesi li ili nisi! Ako jesi do sada bi trebao biti pozitivan barem sjena!! Ajdeeeeee držimo fige da se nešto pojavi!
Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji