Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    10. Lipanj 2020. 14:08

KDS...bila sam sigurna...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

KDS
    10. Lipanj 2020. 14:13

silver

KDS…bila sam sigurna…

izgleda da je i mene počelo zezat u ova četiri sata uložak čist, i opet samo kad se brišem lagano smeđe ono što je mokro od urina

10. Lipanj 2020. 14:16

KDS

silver

KDS…bila sam sigurna…

izgleda da je i mene počelo zezat u ova četiri sata uložak čist, i opet samo kad se brišem lagano smeđe ono što je mokro od urina

Ufuf 

Sara 🌸
    10. Lipanj 2020. 14:18

KDS

silver

KDS…bila sam sigurna…

Daj napravi neki test! Onaj iz Mullera. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    10. Lipanj 2020. 14:21

silver

Siijjj, hahah luda si! Ma neće ti reći da čekaš zbog željeza to sigurno!!
    E i usput taj tvoj nadimak (ja ga uvijek čitam Siiđ) bolji ti je od starog, nemoj mjenjat..

Hahahah, da Siiđ🤦🏻‍♀️😂 Ne ne, bas san danas gledala kad mogu minjat, izgleda da je bilo 13.5. kad san tu glupost napravila, pa jos tri dana. bit će Sara i još nešto.
    Ugl: https://ibb.co/SB8Rgwq
    Ponosna san na se 😂 polako al sigurno 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

KDS
    10. Lipanj 2020. 14:24

Ako ne bude ništa na ulošku dok ne dođemo doma, radim test. Čini mi se po ovoj boli kod mokrenja kao da imam urinarnu neku upalu i šta god pročitam da mogu piti... e ne mogu jer sumljam na trudnoću i nije poželjno Ako radim test u cca 17-18 smijem li još piti i ići na wc ili da zadržavam?

KDS
    10. Lipanj 2020. 14:24

Bravo Siijjj  krenula si

silver
    10. Lipanj 2020. 14:34

Siijjj

silver

Siijjj, hahah luda si! Ma neće ti reći da čekaš zbog željeza to sigurno!!
    E i usput taj tvoj nadimak (ja ga uvijek čitam Siiđ) bolji ti je od starog, nemoj mjenjat..

Hahahah, da Siiđ🤦🏻‍♀️😂 Ne ne, bas san danas gledala kad mogu minjat, izgleda da je bilo 13.5. kad san tu glupost napravila, pa jos tri dana. bit će Sara i još nešto.
    Ugl:https://ibb.co/SB8Rgwq
    Ponosna san na se 😂 polako al sigurno 😁

Jeeeeeeeeee, početak grafa je kao novi početak mora mogućnosti!! Kako uzbudljivo!! 
    A daj nemoj, Siiđ je baš zakon 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    10. Lipanj 2020. 14:37

KDS

Ako ne bude ništa na ulošku dok ne dođemo doma, radim test. Čini mi se po ovoj boli kod mokrenja kao da imam urinarnu neku upalu i šta god pročitam da mogu piti… e ne mogu jer sumljam na trudnoću i nije poželjno Ako radim test u cca 17-18 smijem li još piti i ići na wc ili da zadržavam?

Ma daj ga samo napravi, nemoj sad "ako ovo ako ono" u nedogled, a muči te jesi li ili nisi! Ako jesi do sada bi trebao biti pozitivan barem sjena!!  Ajdeeeeee držimo fige da se nešto pojavi!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

KDS
    10. Lipanj 2020. 14:38

silver

Ma daj ga samo napravi, nemoj sad "ako ovo ako ono" u nedogled, a muči te jesi li ili nisi! Ako jesi do sada bi trebao biti pozitivan barem sjena!! Ajdeeeeee držimo fige da se nešto pojavi!

Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.