Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Lipanj 2020. 19:48

ŠiškiZG

Ja prijavljujem dolazak vještice. Ne znam kad samo joj se ovoliko radovala. 🤣 Sad u nove pobjede 💪

Hoces da te stavimo na brojanje

Dashuri
    09. Lipanj 2020. 19:50

bajo

Pixie , Sue ima kakvih simptoma?

Dosta prozirnog iscjetka, kao da mi je ovulacija 😂 grudi me danas manje bole, mislim da bi mogla sutra 

05.12.2022 💗

09. Lipanj 2020. 20:16

Sue

bajo

Pixie , Sue ima kakvih simptoma?

Dosta prozirnog iscjetka, kao da mi je ovulacija 😂 grudi me danas manje bole, mislim da bi mogla sutra

Imam i ja dosta iscjetka međutim grudi su mi danas bas osjetljive 

KDS
    09. Lipanj 2020. 20:46

Ja iscjetka skoro pa nemam...al je bol u dolnjem dijelu trbuha, češće pišanje i dole kao užareno 🙄

maki994
    09. Lipanj 2020. 21:49

Sutra zelim da vidim more plusica 😃😃 drzim vam fige curee 🤞

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

ŠiškiZG
    09. Lipanj 2020. 22:17

bajo

ŠiškiZG

Ja prijavljujem dolazak vještice. Ne znam kad samo joj se ovoliko radovala. 🤣 Sad u nove pobjede 💪

Hvala ti što misliš, sačekat ću da vidim kako će ciklus ići. Ovaj mjesec ću mjeriti temperaturu, nadam se da neće biti kakve viroze i popiškiti koju trakicu, pa ako ovulacija bude na vrijeme prijavit ću se za brojanje. 

Mom since 2017.

09. Lipanj 2020. 22:27

ŠiškiZG

bajo

ŠiškiZG

Hvala ti što misliš, sačekat ću da vidim kako će ciklus ići. Ovaj mjesec ću mjeriti temperaturu, nadam se da neće biti kakve viroze i popiškiti koju trakicu, pa ako ovulacija bude na vrijeme prijavit ću se za brojanje.

👍

09. Lipanj 2020. 23:15

0DBROJAVANJE 6/2020
    Rita36 - 8.6.2020 - -2 dan kasni
    Bajo - 10.6.2020 - 0 dan
    Sue - 10.6.2020 - 0 dan
    KDS - 10.6.2020 - 0 dan
    Pixie14 - 10.6.2020 - 0 dan
    chiAn6 - 17.6.2020 - 7 dana
    BruNa - 17.6.2020 - 7 dana
    Lucky - 21.6.2020 - 11 dana
    Simba - 24.6.2020 - 14 dana
    Sanjich - 25.6.2020 - 15 dana
    Fancy - 30.6.2020 - 20 dana
    ODBROJAVANJE 7/2020
    Jelenajelena - 2.7.2020 - 22 dana
    Siijjj - 4.7.2020. - 24 dana
    Mallla - 6.7.2020. - 26 dana
    Mmarie -6.7.2020. -26 dana
    Maki994 - 8.7 2020 - 28 dana
    Siskizg - ???

Ninnach
    10. Lipanj 2020. 05:01

Jutro svima... Ne javljam se često, ali vas pratim. Prošli mjesec je bio neuspješan. Ovaj sam kupila clearblue ovulacijske testove. Nisam mogla doći do ovih s e-baya tako brzo jer su mi trebali sad ove dane pa sam uložila u ovu  skuplju verziju s clearblue. Zasad mi pokazuje da nema ovulacije, a prisutno je dosta bjelanjkaste sluzi. Tako da mi nije jasno jel ovulacija već prošla ili tek treba biti. Ciklusi su mi između 28 i 35 dana tako da moram loviti ovulaciju. Jedino me zbunjuje ta sluz. Zna li neka od vas da li se sluz javlja prije ovulacije ili kad već prođe. Čitala sam po internet portalima nešto kao da nakon te sluzi nastupa ovulacija. Šta je na kraju istina, ako netko zna pošto ste već više manje iskusne s tim trakicama i testovima?? Hvala na odg, pozz

silver
    10. Lipanj 2020. 05:19

Ninnach

Jutro svima… Ne javljam se često, ali vas pratim. Prošli mjesec je bio neuspješan. Ovaj sam kupila clearblue ovulacijske testove. Nisam mogla doći do ovih s e-baya tako brzo jer su mi trebali sad ove dane pa sam uložila u ovu skuplju verziju s clearblue. Zasad mi pokazuje da nema ovulacije, a prisutno je dosta bjelanjkaste sluzi. Tako da mi nije jasno jel ovulacija već prošla ili tek treba biti. Ciklusi su mi između 28 i 35 dana tako da moram loviti ovulaciju. Jedino me zbunjuje ta sluz. Zna li neka od vas da li se sluz javlja prije ovulacije ili kad već prođe. Čitala sam po internet portalima nešto kao da nakon te sluzi nastupa ovulacija. Šta je na kraju istina, ako netko zna pošto ste već više manje iskusne s tim trakicama i testovima?? Hvala na odg, pozz

Hej, nadam se da ćeš imati uspješan lov. U nekom pravilu (teoretskom, školskom) sluz se javlja netom prije ovulacije kada si najplodnija, par dana, dan prije ovulacije i moguće na sam dan. Naravno, svi smo drugačiji i svi imamo različite skokove hormona (u slučaju sluzi to je estrogen), tako da neke žene imaju tijekom ovulacije i vrlo kratko, dok neke recimo imaju i nakon ovulacije. Za sebe ne znaš dok ne počneš loviti ovulaciju pa se usredotočiš da shvatiš kako kod tebe funkcionira. Kažeš da imaš sada dosta sluzi, onda možda stiže (ako si školski primjer), nabaci koji testić da vidimo crtice! I sretno, držim ti fige!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.