Ja prijavljujem dolazak vještice. Ne znam kad samo joj se ovoliko radovala. 🤣 Sad u nove pobjede 💪
Hoces da te stavimo na brojanje
Pixie , Sue ima kakvih simptoma?
Dosta prozirnog iscjetka, kao da mi je ovulacija 😂 grudi me danas manje bole, mislim da bi mogla sutra
05.12.2022 💗
Pixie , Sue ima kakvih simptoma?
Dosta prozirnog iscjetka, kao da mi je ovulacija 😂 grudi me danas manje bole, mislim da bi mogla sutra
Imam i ja dosta iscjetka međutim grudi su mi danas bas osjetljive
Ja iscjetka skoro pa nemam...al je bol u dolnjem dijelu trbuha, češće pišanje i dole kao užareno 🙄
Sutra zelim da vidim more plusica 😃😃 drzim vam fige curee 🤞
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Ja prijavljujem dolazak vještice. Ne znam kad samo joj se ovoliko radovala. 🤣 Sad u nove pobjede 💪
Hvala ti što misliš, sačekat ću da vidim kako će ciklus ići. Ovaj mjesec ću mjeriti temperaturu, nadam se da neće biti kakve viroze i popiškiti koju trakicu, pa ako ovulacija bude na vrijeme prijavit ću se za brojanje.
Mom since 2017.
Hvala ti što misliš, sačekat ću da vidim kako će ciklus ići. Ovaj mjesec ću mjeriti temperaturu, nadam se da neće biti kakve viroze i popiškiti koju trakicu, pa ako ovulacija bude na vrijeme prijavit ću se za brojanje.
👍
0DBROJAVANJE 6/2020
Rita36 - 8.6.2020 - -2 dan kasni
Bajo - 10.6.2020 - 0 dan
Sue - 10.6.2020 - 0 dan
KDS - 10.6.2020 - 0 dan
Pixie14 - 10.6.2020 - 0 dan
chiAn6 - 17.6.2020 - 7 dana
BruNa - 17.6.2020 - 7 dana
Lucky - 21.6.2020 - 11 dana
Simba - 24.6.2020 - 14 dana
Sanjich - 25.6.2020 - 15 dana
Fancy - 30.6.2020 - 20 dana
ODBROJAVANJE 7/2020
Jelenajelena - 2.7.2020 - 22 dana
Siijjj - 4.7.2020. - 24 dana
Mallla - 6.7.2020. - 26 dana
Mmarie -6.7.2020. -26 dana
Maki994 - 8.7 2020 - 28 dana
Siskizg - ???
Jutro svima... Ne javljam se često, ali vas pratim. Prošli mjesec je bio neuspješan. Ovaj sam kupila clearblue ovulacijske testove. Nisam mogla doći do ovih s e-baya tako brzo jer su mi trebali sad ove dane pa sam uložila u ovu skuplju verziju s clearblue. Zasad mi pokazuje da nema ovulacije, a prisutno je dosta bjelanjkaste sluzi. Tako da mi nije jasno jel ovulacija već prošla ili tek treba biti. Ciklusi su mi između 28 i 35 dana tako da moram loviti ovulaciju. Jedino me zbunjuje ta sluz. Zna li neka od vas da li se sluz javlja prije ovulacije ili kad već prođe. Čitala sam po internet portalima nešto kao da nakon te sluzi nastupa ovulacija. Šta je na kraju istina, ako netko zna pošto ste već više manje iskusne s tim trakicama i testovima?? Hvala na odg, pozz
Jutro svima… Ne javljam se često, ali vas pratim. Prošli mjesec je bio neuspješan. Ovaj sam kupila clearblue ovulacijske testove. Nisam mogla doći do ovih s e-baya tako brzo jer su mi trebali sad ove dane pa sam uložila u ovu skuplju verziju s clearblue. Zasad mi pokazuje da nema ovulacije, a prisutno je dosta bjelanjkaste sluzi. Tako da mi nije jasno jel ovulacija već prošla ili tek treba biti. Ciklusi su mi između 28 i 35 dana tako da moram loviti ovulaciju. Jedino me zbunjuje ta sluz. Zna li neka od vas da li se sluz javlja prije ovulacije ili kad već prođe. Čitala sam po internet portalima nešto kao da nakon te sluzi nastupa ovulacija. Šta je na kraju istina, ako netko zna pošto ste već više manje iskusne s tim trakicama i testovima?? Hvala na odg, pozz
Hej, nadam se da ćeš imati uspješan lov. U nekom pravilu (teoretskom, školskom) sluz se javlja netom prije ovulacije kada si najplodnija, par dana, dan prije ovulacije i moguće na sam dan. Naravno, svi smo drugačiji i svi imamo različite skokove hormona (u slučaju sluzi to je estrogen), tako da neke žene imaju tijekom ovulacije i vrlo kratko, dok neke recimo imaju i nakon ovulacije. Za sebe ne znaš dok ne počneš loviti ovulaciju pa se usredotočiš da shvatiš kako kod tebe funkcionira. Kažeš da imaš sada dosta sluzi, onda možda stiže (ako si školski primjer), nabaci koji testić da vidimo crtice! I sretno, držim ti fige!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji