Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    10. Lipanj 2020. 06:16

Hvala ti puno na tako brzom odgovoru! 😊 Ovo je test koji ti pokaže smajlić ako je ovulacija u tijeku. Nema klasičnih crtica kao na onim trakicama. Uglavnom... Zasad nema smajlića, a nadam se da ću ga ulovit ovih dana. Ako ne, za idući mjesec ću nabavit te trakice, puno su jeftinije i testirati  se  odmah kad prođe vještica. Ma ulovit ću ja nju kad tad👍😊😊

10. Lipanj 2020. 07:13

Jutro curke radila test bijel ko snig sretno ostalim danas🤞🤞🤞
    A ja u iscekivanju vjestice🥰

silver
    10. Lipanj 2020. 09:25

Šteta bajo...neka dođe M barem...
    Gdje su ostali? Ajmo pluseve na sunce! Moram nešto pozitivno vidjet...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

danchy1990
    10. Lipanj 2020. 09:34

Osvjezavam stranicu cijelo jutro čekajući plusice,vjerojatno neznaju gdje će od sreće pa im mi nismo na pameti da nam se jave 🤞. Cure držim fige

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

KDS
    10. Lipanj 2020. 09:48

Mi ipak do sutra ujutro ne radimo test, naravno ako ne dođe M.
    Jučer popodne se opet ponovila neka čudna bol u dolnjem dijelu trbuha uz neku nelagodu dole, pogotovo kod mokrenja Ne znam kako to opisat, nije peckanje...booo..., uz bol u trbuhu javi se i bol u zdjelici...booo
    Još uvijek se nadam da je povezano sa T

maki994
    10. Lipanj 2020. 10:35

Bajo, zao mi je zbog negativnog testa... ali idemo u novu borbu 🤞
    KDS cudni simptomi uvijek nekako dobro zvuce 😁 jedva cekam sutra da napravis test 🤞😁

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

• Sandra312
    10. Lipanj 2020. 10:37

Drage moje, čitam vas svaki dan a nova sam ovde. Naime trebam dobiti u nedelju, danas mi je 11dpo, 9dpo sam imala grčeve u stomaku pa verujem da je tada bila implantacija. Grudi su mi bolne još odavno i nekako teške i pune. Ne mogu da dočekam da radim test. Šta mislite kada je najbolje da ga uradim? 

Sara 🌸
    10. Lipanj 2020. 10:39

A daj Bajo, baš san mislila da ćeš ti bit dobitna. Ništa, sad su nan na tapeti KDS-lady sa čeličnim živcima i Silver- buduća fit mama. 
    Ja san žene poslala mail svojoj gin, vezani za moje zeljezo, cut cu se s njom iduci tjedan. Sad kad mi kaže- dok ne popijes kuru, ne smiš na ditetu radit. 🤦🏻‍♀️ Kura ima 100 tableta, ja na 27-oj 😂. Al dobro. Sta bude, bit će. 😁🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    10. Lipanj 2020. 10:43

Sandra312

Drage moje, čitam vas svaki dan a nova sam ovde. Naime trebam dobiti u nedelju, danas mi je 11dpo, 9dpo sam imala grčeve u stomaku pa verujem da je tada bila implantacija. Grudi su mi bolne još odavno i nekako teške i pune. Ne mogu da dočekam da radim test. Šta mislite kada je najbolje da ga uradim?

Poz Sandra312, ja bi pricekala 13. dpo ili 14. čak. Držim fige za bebicu 💛

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Sandra312
    10. Lipanj 2020. 10:51

Siijjj

Sandra312

Poz Sandra312, ja bi pricekala 13. dpo ili 14. čak. Držim fige za bebicu 💛

Pa sačekacu, bolje da sačekam nego da se razočaram 💚 ali ne znam kako cu preživeti do tada 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.