Hvala ti puno na tako brzom odgovoru! 😊 Ovo je test koji ti pokaže smajlić ako je ovulacija u tijeku. Nema klasičnih crtica kao na onim trakicama. Uglavnom... Zasad nema smajlića, a nadam se da ću ga ulovit ovih dana. Ako ne, za idući mjesec ću nabavit te trakice, puno su jeftinije i testirati se odmah kad prođe vještica. Ma ulovit ću ja nju kad tad👍😊😊
Jutro curke radila test bijel ko snig sretno ostalim danas🤞🤞🤞
A ja u iscekivanju vjestice🥰
Šteta bajo...neka dođe M barem...
Gdje su ostali? Ajmo pluseve na sunce! Moram nešto pozitivno vidjet...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Osvjezavam stranicu cijelo jutro čekajući plusice,vjerojatno neznaju gdje će od sreće pa im mi nismo na pameti da nam se jave 🤞. Cure držim fige
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Mi ipak do sutra ujutro ne radimo test, naravno ako ne dođe M.
Jučer popodne se opet ponovila neka čudna bol u dolnjem dijelu trbuha uz neku nelagodu dole, pogotovo kod mokrenja Ne znam kako to opisat, nije peckanje...booo..., uz bol u trbuhu javi se i bol u zdjelici...booo
Još uvijek se nadam da je povezano sa T
Bajo, zao mi je zbog negativnog testa... ali idemo u novu borbu 🤞
KDS cudni simptomi uvijek nekako dobro zvuce 😁 jedva cekam sutra da napravis test 🤞😁
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Drage moje, čitam vas svaki dan a nova sam ovde. Naime trebam dobiti u nedelju, danas mi je 11dpo, 9dpo sam imala grčeve u stomaku pa verujem da je tada bila implantacija. Grudi su mi bolne još odavno i nekako teške i pune. Ne mogu da dočekam da radim test. Šta mislite kada je najbolje da ga uradim?
A daj Bajo, baš san mislila da ćeš ti bit dobitna. Ništa, sad su nan na tapeti KDS-lady sa čeličnim živcima i Silver- buduća fit mama.
Ja san žene poslala mail svojoj gin, vezani za moje zeljezo, cut cu se s njom iduci tjedan. Sad kad mi kaže- dok ne popijes kuru, ne smiš na ditetu radit. 🤦🏻♀️ Kura ima 100 tableta, ja na 27-oj 😂. Al dobro. Sta bude, bit će. 😁🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Drage moje, čitam vas svaki dan a nova sam ovde. Naime trebam dobiti u nedelju, danas mi je 11dpo, 9dpo sam imala grčeve u stomaku pa verujem da je tada bila implantacija. Grudi su mi bolne još odavno i nekako teške i pune. Ne mogu da dočekam da radim test. Šta mislite kada je najbolje da ga uradim?
Poz Sandra312, ja bi pricekala 13. dpo ili 14. čak. Držim fige za bebicu 💛
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Poz Sandra312, ja bi pricekala 13. dpo ili 14. čak. Držim fige za bebicu 💛
Pa sačekacu, bolje da sačekam nego da se razočaram 💚 ali ne znam kako cu preživeti do tada 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji