Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    27. Svibanj 2020. 10:02

bajo

Ja sinoc pokrila pik jutros nisam nista jer radim od 5.30

Pa dobro, jos kad dodes kuci zabetoniraj to, ako muz bude doma 😁🙈

Fancy

Isla sam vaditi betu al mislim da je bacen novac, menga bolovi su mi sve jaci 😔 javim vam rezultate ❤

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    27. Svibanj 2020. 10:13

Danchy jesi ti dobila mengu? Eto ja jos nista

Sara 🌸
    27. Svibanj 2020. 10:46

BruNa

Koliko si rekla da ti je vec nema? 
    Ja bi na tvom mistu nazvala ginekologicu ako u skorije vrime ne dode, mozda ti da nesto za poticanje krvarenja? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Malela
    27. Svibanj 2020. 10:47

Fancy samo hrabro i misli pozitivno. Dobro je da si išla raditi betu da vidiš kakvo je stanju. Vidjela sam u potpisu da iza sebe imas 1 spontani i 1 bio kemijsku, ako bi se ne daj bože to ponovilo možda nebi bilo loše otići kod dr i vidjeti zasto se to događa da se trudnoća ostvari ali je ne možes zadrzati. Možda trombofilija, to mi pada na pamet, ili negativna krvna grupa...
    Malala imaj samo na umu da uzorak morate predati u roku od 1h.

Ja sam mislila raditi test ujutro ali nisam jer mi ga bilo žao trošiti kad je dr rekao da nema O, ako danas ne dođe onda ga sutra radim. Jao kako bi to bilo divno da nas iznenadi plusić, ajaaaj. ❤️❤️❤️

• BruNa
    27. Svibanj 2020. 10:49

Danas mi je 44 dan. Dala sam joj rok do ponedjeljka da dode, ako onda ne dode idem u pon na pregled😃 mislim da ce mi trebat duphaston za poticanje, al pocekat cu jos par dana. Mozda me iznenadi

Sara 🌸
    27. Svibanj 2020. 10:54

Malela

Fancy samo hrabro i misli pozitivno. Dobro je da si išla raditi betu da vidiš kakvo je stanju. Vidjela sam u potpisu da iza sebe imas 1 spontani i 1 bio kemijsku, ako bi se ne daj bože to ponovilo možda nebi bilo loše otići kod dr i vidjeti zasto se to događa da se trudnoća ostvari ali je ne možes zadrzati. Možda trombofilija, to mi pada na pamet, ili negativna krvna grupa…
    Malala imaj samo na umu da uzorak morate predati u roku od 1h.

Ja sam mislila raditi test ujutro ali nisam jer mi ga bilo žao trošiti kad je dr rekao da nema O, ako danas ne dođe onda ga sutra radim. Jao kako bi to bilo divno da nas iznenadi plusić, ajaaaj. ❤️❤️❤️

Da, bilo bi lijepo, nije zadnjih dana nitko. 
    Sivi se oblaci nadvilu nad LH trakice, triba netko da malo razveseli 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    27. Svibanj 2020. 12:37

BruNa

Nista jos,čekam 🤷‍♀️

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• BruNa
    27. Svibanj 2020. 12:57

Valda cemo docekat! Grozno. Ja planirwm u pon na pregleda ako ne dode do onda. A nekako se nadam da ce doc, al kaj je najgore nemam nikakav osjecaj da se blizi

27. Svibanj 2020. 13:17

Evo trakice od maloprije ono sinoc je bio pik jer sad mi lagano otpada boja https://ibb.co/BPz6vW8 
    A evo id sinoc https://ibb.co/fMVcwJN

Sara 🌸
    27. Svibanj 2020. 13:18

Lucky🍀

A jesmo sve u problemima ovaj mjesec, pa to je strasno 🤦🏼‍♀️

Ja san baš pričala sa mužem, prošlih godina uvik kad bi mi kasnila,  i to dosta, uvijek je bilo u petom misecu. Ko da mi se tijelo tad resetira i onda nastavi normalno dalje. 😂 nadan se da ovaj misec nece ni doc. al sumnjam 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.