Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maki994
    25. Svibanj 2020. 10:59

Ma kuzim te... i meni je znao doci mjesec kad jednostavno nemam ocekivanja nikakva... i mislim da je to ok, mozda se bas iz tog razloga iznenadis.
    Ja ovaj mjesec imam neke nade. Jedino sto me muci je da smo imali malo previse odnosa 😂 pa da su se vojnici premorili... jer smo imali svaki dan u vrijeme kad je ovulacija trebala biti jer sam ja sve mislila da trakice ne pokazuju dobro, a onda kad su trakice pokazale opet svaki dan 😂 tako da... nadam se da se se u svim tim danima jedan spermic izborio 🤞

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

silver
    25. Svibanj 2020. 11:00

Hvala vam cure, evo trebalo mi je to da mi netko kaže "odmori vojnike večeras", hoću, krećem onda sutra u akciju. 
    E drago mi je da mislite za kasniju ovulaciju kao i ja hahah, ja sam prosli mjesec kad sam išla na PAPA i briseve vidjela u desnom jajniku "dominantni folikul", bio je manji od ovoga danas, i doktor nije ništa posebno rekao, samo da će biti O za "par dana", ne zna precizno kada, to je bio CD 9, a ja sam ovulirala CD 13 i iskreno mislim da taj folikul nije stigao za 4 dana postati "normalne" veličine. Ali doktor ništa nije rekao, a danas recimo mi pokaže folikul 13.4 mm isto u desnom jajniku i to ne samo dominantni nego i još 3 manja, CD 12 danas i pik se ne približava. Tako da sam ja sebi umislila da sam ja u pravu što se tiče kasnije ovulacije, da se stigne razviti...ne znam...to prošli ciklus sad kad razmislim meni nije bilo baš neko impresivno jajce....
    Nadam se da ćemo svi ovaj mjesec potvrditi tu teoriju, budući da svi čekaju duže nego obično 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    25. Svibanj 2020. 11:08

Fancy

Siijjj

maki994

Ovo za "plodniju" kasnu ovulaciju bi u mom slucaju bilo jako jako dobro 😂 ta teorija ce me motivirati ova dva tjedna cekanja 😂😂

Slažem se, al ja se baš ne nadam ničem. Ne mogu virovat koliko sam ravnodušna, jer smo čak i uvatili pik i relativno dobro pokrili. Baš je sve zbrljano i ne očekujem ništa. 🙄

Znas da se najcesce lijepe stvari dese kad se najmanje nadas… :))

Ma znam... Iskreno, bojim se i toga sta ce bit i ako vidim plusic. Al dobro, korak po korak. 🤞

@maki994, bome si akcijala😂

Meni je moj muž najjaci, jucer se migolji oko mene i pita jel opet triba on radit, da nije problem😂 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Rita88
    25. Svibanj 2020. 12:07

Drage moje cure, ja sam dobila mengu u subotu i krenula sam s pilulama jer krecemo lagano na ivf, sve vas lijepo pozdravljam i nadam se da cete svi uskoro vidjeti dugoocekivane plusice. Mozete me maknuti s odbrojavanja jer se selim na drugu temu. Velika pusa svima 🥰😍

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Sara 🌸
    25. Svibanj 2020. 12:25

Rita88

Drage moje cure, ja sam dobila mengu u subotu i krenula sam s pilulama jer krecemo lagano na ivf, sve vas lijepo pozdravljam i nadam se da cete svi uskoro vidjeti dugoocekivane plusice. Mozete me maknuti s odbrojavanja jer se selim na drugu temu. Velika pusa svima 🥰😍

Žao mi je Rita!! 
    Želim ti da što prije držiš svoju bebicu u rukama. Sretno!!! 🌈💜

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    25. Svibanj 2020. 12:39

Draga Rita želim vam svu sreću i da vam IVF omogući ostvarenje vaše želje.. vjerujem da bude!!:)) 🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

maki994
    25. Svibanj 2020. 12:45

Rita, zelim ti od srca svu srecu, samo hrabro ❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Tommyfame
    25. Svibanj 2020. 12:55

e cure, jel koja možda radila FSH kućni test?

meni upravo stigli testovi..pa imam par pitanja.

1. piše u uputama da bi bilo najbolje raditi na 3dc ujutro...jbg meni je danas 4dc i nije jutro, onda bi napravila na 5dc ujutro. jel to kasno?

2. ako sam dobro shvatila 1 test bi trebao biti jak kao pik na LH trakicama a drugi test slab?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sara 🌸
    25. Svibanj 2020. 13:18

Amelie

Draga Ritaželim vam svu sreću i da vam IVF omogući ostvarenje vaše želje.. vjerujem da bude!!:)) 🤗

Amelie, kako si ti, kako se osjecas? Ima li jos kakvih novih simptoma? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    25. Svibanj 2020. 14:13

Silver pa nisi ti stara, taman si! Ali sviđa mi se tvoja odlučnost, nema čekanja! Ne ovako ko ja rastegla ko žvaku al dobro nadoć ću!
    Ajde daj vojnicima predaha a onda napadni čim počmu trakice tamnit, mislim da ti treba samo onaj jedan trenutak koji ne možemo kontrolirat al uz uredne nalaze uskoro si nam ti T. 
    Fancy strahovi su normalni i očekivani, vjeruj mi ovo je tek početak, onda će strah pred svaki pregled pa pred porod, pa odlazak doma, pa svaki pregled bebe... I tako dobro došla u svijet mama... Nego ja vjerujem da ćeš slijedeći test popiškit jasan kao dan. To je zamka ranog testiranja što onda do očekivane M umiremo od straha. 
    Rita88 ok, onda te skolonim unsutrašnjem popisu. Želim ti sreću u daljnjim pokušajima i MPO vodama, dolazit ću tamo povremeno škicat, kako škicam Slee i Anitram, a tko zna možda se i ja preselim jer  bliži se vrijeme za to. 
    Lucky pa meni izgledaju kao da tamne al baš čudno tako na kraj ciklusa. Tvrdila bi da si trudna da nije temp niska... Al tko zna nije temp uvijek pouzdana... Hmmm
    Inače cure kako teče odbrojavanje? Kod mene navodno 3dpo...da mi je prespavat do vikenda... 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.