Malena imas nocurak kapsule u Alnaturi 15e
A ulje za piti bas ima u Mulleru (njemacka naravno)😂
Mrvica cestitam i opisi nam simptome i kad si imala odnose😂
Hvala puno ❤😘, morat cu i ja to probat. Dosad sam samo pratila koliko toliko te trakice i kupila si femy baby u kojoj ima tih vitamina ali svaki mj novo razočarenje. Dobro da budem iskrena ovaj mj se i nisam puno nadala ali dobro bit ce nadam se uz Bozju pomoc 😘
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Ma to sam ga samo kod slikanja stavila na toalet papir da se bolje vidi..
Kzim, meni zena u ljekarni rekla da ako se stavi na papirnazu podlogu kao fol dio mokraće se upije pa se ne vidi dobro onda ako je crtica boo. Stvarno ne znam jel to istina. Koji ti je dpo?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
I ja pijem 8 dana femi baby i nocurak👍
Pa cemo vidit ovaj ciklus oce bit T😂
Cure mene sad pocelo bas grcit poprilicno zadnjih sat vremena i ne prestaje, ono kao pred mengu. Dan D je 27. Kako nisam radila trakice, O je bila ned/pon po mojoj procijeni radi bolova, a po aplikaciji utorak. Uz to ledja ne prestaju boljeti. Ostalih simptoma nemam. Grudi ne bole ni malo. 🤣
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Marinalin bit će da ti je prekjučer bio prvi smajl. Nego mislim da si pokrila sve, za svaki slučaj još jedan keksić sutra ili prekosutra i mirna si.
Ja od lad pijem noćurak često osjetim jajnike, sinoć su me baš naizmjenično boluckali ali po LH trakicama nema O ni na vidiku.
url=https://lilypie.com]
Hvala malla
Vidis tako i mene sam skuzila bas od nocurka boluckaju jajnici
Mozda su se probudili 😂
Kad trebas dobit?
I ja pijem 8 dana femi baby i nocurak👍
Pa cemo vidit ovaj ciklus oce bit T😂
Ja sam pitala doktoricu za te Femy i rekla mi je da to nije lose pit ali nije nista extra ni govorila o tome samo je rekla mozes to piti s obzirom da su u ljekarnama ti vitamini uzasno skupi
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Da mislila sam femibion al je skup
Mislim da cu to slj cikus uzet
Al za nocurak misim da je super kakav god😂👍
Meni je još ovaj ciklus noćurak i onda moram uzet pauzu. On se smije piti 3mj i onda mora bit pauza... Uglavnom ovo mi je treći ciklus.
Tek očekujem M 9.2. Osim ako mi ranije bude O pa onda se s tim pomiče i očekivana.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji