Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena0908
    18. Siječanj 2020. 20:25

Marinalin

Malena imas nocurak kapsule u Alnaturi 15e
    A ulje za piti bas ima u Mulleru (njemacka naravno)😂
    Mrvica cestitam i opisi nam simptome i kad si imala odnose😂

Hvala puno ❤😘, morat cu i ja to probat. Dosad sam samo pratila koliko toliko te trakice i kupila si femy baby u kojoj ima tih vitamina ali svaki mj novo razočarenje. Dobro da budem iskrena ovaj mj se i nisam puno nadala ali dobro bit ce nadam se uz Bozju pomoc 😘

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

LeLa2807
    18. Siječanj 2020. 20:28

MalaD

Ma to sam ga samo kod slikanja stavila na toalet papir da se bolje vidi..

Kzim, meni zena u ljekarni rekla da ako se stavi na papirnazu podlogu kao fol dio mokraće se upije pa se ne vidi dobro onda ako je crtica boo. Stvarno ne znam jel to istina. Koji ti je dpo? 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

18. Siječanj 2020. 20:30

I ja pijem 8 dana femi baby i nocurak👍
    Pa cemo vidit ovaj ciklus oce bit T😂

LeLa2807
    18. Siječanj 2020. 20:35

Cure mene sad pocelo bas grcit poprilicno zadnjih sat vremena i ne prestaje, ono kao pred mengu. Dan D je 27. Kako nisam radila trakice, O je bila ned/pon po mojoj procijeni radi bolova, a po aplikaciji utorak. Uz to ledja ne prestaju boljeti. Ostalih simptoma nemam. Grudi ne bole ni malo. 🤣

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mallla
    18. Siječanj 2020. 20:40

Marinalin bit će da ti je prekjučer bio prvi smajl. Nego mislim da si pokrila sve, za svaki slučaj još jedan keksić sutra ili prekosutra i mirna si. 
    Ja od lad pijem noćurak često osjetim jajnike, sinoć su me baš naizmjenično boluckali ali po LH trakicama nema O ni na vidiku. 

url=https://lilypie.com]

18. Siječanj 2020. 20:42

Hvala malla
    Vidis tako i mene sam skuzila bas od nocurka boluckaju jajnici
    Mozda su se probudili 😂
    Kad trebas dobit?

18. Siječanj 2020. 20:43

Aha jos O nisi imala😱

Malena0908
    18. Siječanj 2020. 20:45

Marinalin

I ja pijem 8 dana femi baby i nocurak👍
    Pa cemo vidit ovaj ciklus oce bit T😂

Ja sam pitala doktoricu za te Femy i rekla mi je da to nije lose pit ali nije nista extra ni govorila o tome samo je rekla mozes to piti s obzirom da su u ljekarnama ti vitamini uzasno skupi

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

18. Siječanj 2020. 20:53

Da mislila sam femibion al je skup
    Mislim da cu to slj cikus uzet
    Al za nocurak misim da je super kakav god😂👍

Mallla
    18. Siječanj 2020. 21:25

Meni je još ovaj ciklus noćurak i onda moram uzet pauzu. On se smije piti 3mj i onda mora bit pauza... Uglavnom ovo mi je treći ciklus. 
    Tek očekujem M 9.2. Osim ako mi ranije bude O pa onda se s tim pomiče i očekivana. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.