Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Siječanj 2020. 21:27

Aaa vidis nisam znala sa se pije samo 3mj😱
    Ok sad znam
    Znaci tebi nije nocurak odma pomogao kao drugim curama😱

MalaD
    18. Siječanj 2020. 21:41

LeLa2807

MalaD

Ma to sam ga samo kod slikanja stavila na toalet papir da se bolje vidi..

Kzim, meni zena u ljekarni rekla da ako se stavi na papirnazu podlogu kao fol dio mokraće se upije pa se ne vidi dobro onda ako je crtica boo. Stvarno ne znam jel to istina. Koji ti je dpo?

Ovulaciju neznam dal sam imala. Po testu cini se da je bila odma pocetkom ciklusa mozda 8 /9 dan ili tako nesto jer odnos koji je valjda urodio plodom bio 7 dan ciklusa. Danas mi je 20dc.. Nemam pojma.. Zato sam zbunjena.. 

18. Siječanj 2020. 21:46

Mala d a kad trebas dobit nisam skuzil?
    Pa ninjannisam pik ulovila i inace imam pik 12 dana a sad cini se da je pik 9og dana bio
    Tako da je i tebi moguce da si imala pik odma iza M

Mallla
    18. Siječanj 2020. 21:46

Marinalin

Aaa vidis nisam znala sa se pije samo 3mj😱
    Ok sad znam
    Znaci tebi nije nocurak odma pomogao kao drugim curama😱

A to ti je ono iznimka potvrđuje pravilo! Ma nije ni noćurak tako čaroban valjda... Ja se uvik nadam i posežem za čudotvornim dodacima al evo još nije upalilo.
    Inače kad čitaš na internetu sve doprinosi začeću i sve je nekom pomoglo, pa onda poželiš probat... Nekad potrefi da nešto upali a nekad ne. To je sve lutrija.... Tko zna možda me ovaj treći ciklus potrefi... 

url=https://lilypie.com]

18. Siječanj 2020. 21:50

Slazem se Malla
    Kad gledam svima iz prve s nocurkom uspije
    Nekom Maca caj iz prve a meni sipak vec 6 ciklusa😂
    Tako da mozda ro bude i slucajnost😱

MalaD
    18. Siječanj 2020. 21:57

Inace ovih nekoliko mjeseca prije mi je ciklus obicno trajao oko 39 dana.. Inace imam Neredovite.. Znaci po starom racunanju bi trebala dobiti za 19 dana.
    A ako sam sad imala ovulaciju 9 dan ciklusa ciklus bi bio 23 dana sto bi znacilo za 2/3 dana..
    Nadam se da kuzis.. 

18. Siječanj 2020. 22:01

Kuzim😂😂😂
    U joj bas imate svi neke duge cikluse podugacke😱
    Drzim fige da si trudna i da nam ovdje prepricas detalje😂

• Mara Kokosica
    18. Siječanj 2020. 22:20

Evo i mene u ovu grupu. Vjestica trebala sticj danas. Poceli bolovi i smeđarenje jutros. Ovo je 8 ciklus. Pila sam 3 mjeseca folnu, sad planiram opet. 
    Mrvicee cestitam na plusicu. Jel vam to prva trudnoca i otkad pokusavate?

06/20 blighted ovum 8tt.

18. Siječanj 2020. 22:27

Nara kokosica jesi obavila pretrage?
    Zasto si prestala s folnom?

• Mara Kokosica
    18. Siječanj 2020. 22:31

Marinalin

Nara kokosica jesi obavila pretrage?
    Zasto si prestala s folnom?

Jeaam prije pola god papu i uzv. Bilo uredno. Ovulacije imam prepoznam po bolu u jajnicima i iscjetku. Potrosila sve i nikako se nakanut nove kupit hah

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.