Pogledala uzduž i poprijeko sve utrke 😂😂😂 ma trudnoća je pravo istinsko čudo!
url=https://lilypie.com]
Hej cure jeste gledale kada "The great sperm race" dokumentarac? Kad nešto čekate u nekom redu ili u nekom predahu na poslu, ili čisto želite znati, baš je utješan…
Koliko toga se treba poklopiti…
Buden pogledala. Hvala na info!
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure kod mene se trakice nista ne mijenjaju. Ocito ovulacije nema ovaj mjesec. Ni temp se nista znatno ne mijenja. Uzas. Najgore je to kad je promasen mjesec a tek si poceo. Znas da nemas cemu nadati. Ali mi smo ipak hopsali za svaki slucaj😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Hej cure jeste gledale kada "The great sperm race" dokumentarac? Kad nešto čekate u nekom redu ili u nekom predahu na poslu, ili čisto želite znati, baš je utješan…
Koliko toga se treba poklopiti…
Pa ne bas na poslu jer sve vrijeme su u krupnom planu spermici i njihova utrka 😂 ali da, dobar i interesantan dokumentarac, vrijedi pogledati.
Not that fensi, ekšli..
https://ibb.co/7KFmz99 evo mene opet samo da se javim ovo je test od jutros, jucer sam trebala dobiti, pozz sve curke i zelim vam svima ovako lijepi plusic, curke puno ste mi pomogle,nisam se znala koristiti lh trakicama, vi ste bile te koje su govorile e sad je pravo vrijeme "navali" na muza🤭🤭, jos ne vjerujem da mi se ostvarilo, nadam se da ce ovaj put biti sve u redu, narucena sam za iduci cetvrtak pa cu vam se javiti, lijep pozdrav 😘😘
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cure kod mene se trakice nista ne mijenjaju. Ocito ovulacije nema ovaj mjesec. Ni temp se nista znatno ne mijenja. Uzas. Najgore je to kad je promasen mjesec a tek si poceo. Znas da nemas cemu nadati. Ali mi smo ipak hopsali za svaki slucaj😂
ma i ja san sad pišnula dvi u nadi da cu vidit jace crte, kad ono nista. vide se, al nista posebno. 🤷🏻♀️ bio je prvi urin, mozda napravim.popodne jos jednu cisto da vidim jel to stvarno.to.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Krivu sam stavila kako ono ide na kojoj stranici
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Hahaha pažljivo ako je na poslu haha!
Didi čestitam!!!! Sretno!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
https://imgbb.com/ Ovdje nam postavi 😍
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Ja prijavljujem konstantan osjecaj vlaznosti anam dolje i pojacan tecni, bjelkasti iscjedak pa zene iscekujte i sa mnom 🤭 ja cu prvi test raditi (najkasnije 😂) u nedjelju ujutro, M bi trebala u srijedu, pa cuvajte fige 🤞🤞🤞
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji