Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    19. Svibanj 2020. 10:13

Pogledala uzduž i poprijeko sve utrke 😂😂😂 ma trudnoća je pravo istinsko čudo! 

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    19. Svibanj 2020. 10:13

silver

Hej cure jeste gledale kada "The great sperm race" dokumentarac? Kad nešto čekate u nekom redu ili u nekom predahu na poslu, ili čisto želite znati, baš je utješan…
    Koliko toga se treba poklopiti…

Buden pogledala. Hvala na info! 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    19. Svibanj 2020. 10:14

Cure kod mene se trakice nista ne mijenjaju. Ocito ovulacije nema ovaj mjesec. Ni temp se nista znatno ne mijenja. Uzas. Najgore je to kad je promasen mjesec a tek si poceo. Znas da nemas cemu nadati. Ali mi smo ipak hopsali za svaki slucaj😂 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Fancy
    19. Svibanj 2020. 10:17

silver

Hej cure jeste gledale kada "The great sperm race" dokumentarac? Kad nešto čekate u nekom redu ili u nekom predahu na poslu, ili čisto želite znati, baš je utješan…
    Koliko toga se treba poklopiti…

Pa ne bas na poslu jer sve vrijeme su u krupnom planu spermici i njihova utrka 😂 ali da, dobar i interesantan dokumentarac, vrijedi pogledati.

Not that fensi, ekšli..

Diana30
    19. Svibanj 2020. 10:25

https://ibb.co/7KFmz99 evo mene opet samo da se javim ovo je test od jutros, jucer sam trebala dobiti, pozz sve curke i zelim vam svima ovako lijepi plusic, curke puno ste mi pomogle,nisam se znala koristiti lh trakicama, vi ste bile te koje su govorile e sad je pravo vrijeme "navali" na muza🤭🤭, jos ne vjerujem da mi se ostvarilo, nadam se da ce ovaj put biti sve u redu, narucena sam za iduci cetvrtak pa cu vam se javiti, lijep pozdrav 😘😘

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Sara 🌸
    19. Svibanj 2020. 10:26

maki994

Cure kod mene se trakice nista ne mijenjaju. Ocito ovulacije nema ovaj mjesec. Ni temp se nista znatno ne mijenja. Uzas. Najgore je to kad je promasen mjesec a tek si poceo. Znas da nemas cemu nadati. Ali mi smo ipak hopsali za svaki slucaj😂

ma i ja san sad pišnula dvi u nadi da cu vidit jace crte, kad ono nista. vide se, al nista posebno. 🤷🏻‍♀️ bio je prvi urin, mozda napravim.popodne jos jednu cisto da vidim jel to stvarno.to. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Diana30
    19. Svibanj 2020. 10:26

Krivu sam stavila kako ono ide na kojoj stranici

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

silver
    19. Svibanj 2020. 10:30

Hahaha pažljivo ako je na poslu haha! 
    Didi čestitam!!!! Sretno!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

maki994
    19. Svibanj 2020. 10:30

https://imgbb.com/ Ovdje nam postavi 😍

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Fancy
    19. Svibanj 2020. 11:09

Ja prijavljujem konstantan osjecaj vlaznosti anam dolje i pojacan tecni, bjelkasti iscjedak pa zene iscekujte i sa mnom 🤭 ja cu prvi test raditi (najkasnije 😂) u nedjelju ujutro, M bi trebala u srijedu, pa cuvajte fige 🤞🤞🤞

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.