A svima nam je slicno, sta cemo proci ce i to sve 🤞
🤞
Not that fensi, ekšli..
Ja uopće nisam sigurna koliko mi je sigurno to mjerenje bazalne u ovom trenu kad sam bolesna. Imate kakvih iskustava s tim? Meni je povišena, ali je povišena od jučer jer sam bolesna, a to bi značilo da je O nastupila. A nije. Ne mjerim trakicama, ravnam se po osjećaju. 🤷♀️
Mom since 2017.
https://ibb.co/x6CD00m
Koji odgovor… Bas sma bez teksta.. Pa mogla je cekat da dodjem pa malo to rec objasnit… Asti
Vidim da si i ti u Splitu, bila sam i ja svojevremeno u Dr. Mladinić, bila mi je okej 🤔
Ja sam zadnje u dr. Vlašića u Šparca, on je isto razuman čovik 🤷♀️
Iako se sad mislim direkt u bolnicu kod Budimira, s obzirom da svi ti ne vide problem što je godina dana prošla jer su svi nalazi odlični.
Ona je meni isto bila okej do sada, u petak u 8 sam u nje pa cemo vidit sta kaze… Ja cu sad morat nac preko hzzo ginicu da me moze poslat dalje da krenemo.. Ja nista ne znam ni o umjernoj ni o potpomognutoj, kako i sta dalje cu valjda saznat kad nadjem tko ce me primit preko hzzo
Moja preko Hzzo je bože ti ga sačuvaj, lakše dođem do pape nego da mi itko digne slušalicu, a kamoli da je osobno vidim 😵
Ne znam ni ja što me čeka, al bar da se nešto pokrene više😝
Ja kad sam zivila tu, bila sam u Dr. Ante Pecotića u Solinu, bio mi je ooodlican, čak i za jednu prepadnutu tinejdzericu kojoj je sve živo bilo neugodno, kamoli se skinut isprid nepoznate muske osobe.
Isla sam dvi god kod njega i onda je on otisao u Splitsko rodiliste. Mislim da je na odjelu za humanu reprodukciju.
Kad je on otisa, gledala sam kuda bi mogla,.jer mi njegova zamjena iz nekog razloga nije ulijevala.povjerenje, poslije sam shvatila da san u krivu. Ali ako pokusas doc do Lidije Pejkovic u Solinu, godinama dobija nagrade za najginekologicu u nasoj zupaniji ili do dr. Balda Obada u Splitu. Za njega isto citam samo pohvale. mislim da oboje rade isto preko HZZO.
Hahaha moj bivši ginekolog je dr. Ante Pecotić, ruke mu se pozlatile, a njegova trenutna zamjena je moj trenutni Hzzo ginekolog, tako da ti je vjerojatno onda sve jasno 😂
hahhaha, onda razumijem zasto detaljnje preglede i razgovore ne zelis kod nje. Sva je uvik u zurbi.Meni je bila ok kad me bolilo,.primila me cim sam dosla. Ali ono, nisam ja imala nikad tolikoptoliko da bi vidila koliko je zapravo dobra. Al da je tesko inace doc do nje, bas je.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sanjich nastoj se ne bedirati radi mail-a jer se vidi da je bas nepromišljeno napisan. Pitanje je i kakav je zapravo spermiogram.. drugo misljenje bih trazila svakako. Pa i da vam kazu da je los opet ima nacina da se utjece i na spermiogram i sve ostalo. Jednostavno treba znati komunicirati s pacijentima ova dr. se tu blago rečeno nije bas iskazala.
A sto se tice pikova i ciljanih odnosa ..slazem se da je i bolje kad ne znaju sto se dogada.. moj je proslo tjedan kad sam ovulirala imao izjavu da mu se bas svida kad toliko iniciram.. a ja u sebi okrećem očima i mislim si tupko jedan kak ne kuzi 😂😂 Ali da je i meni smor kad "bas moras jer je sad O" bome je..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja uopće nisam sigurna koliko mi je sigurno to mjerenje bazalne u ovom trenu kad sam bolesna. Imate kakvih iskustava s tim? Meni je povišena, ali je povišena od jučer jer sam bolesna, a to bi značilo da je O nastupila. A nije. Ne mjerim trakicama, ravnam se po osjećaju. 🤷♀️
Ako si bolesna nema smisla mjeriti bazalnu.
Ja nekako pokušavam svoga ne toliko opterećivati jer je njemu onda isto pressing... kažem mu kad je pik i velim mu, ljubavi danas akcija obavezno, onak sa smiješkom, ne buni se naravno :) al to onak kažem usputno da ni ne skuži kolko se zapravo mučim dobiti i uloviti taj pik... Zadnji put smo samo na dan pik-a i uspjelo je... Sad smo isto na dan pika, pik je bio oko 15h, mi smo akcijali oko 11 navečer... Idući dan sam mu usputno rekla, da nebi bilo loše da i danas akcijamo ali bio mi je preumoran i nisam forsala... Sad mi neki dan kaže, ljubavi trebali danas hopsat, a reko ja njemu, dragi moj, prošli smo taj period...a on onako pa zašto mi nisi rekla, onak jadan i tužan... Objasnila sam mu da ne želim pritisak vršit, al se već ja brinem oko svega toga, ne mora i on bit toliko 100% unutra... I kaže on meni, moraš mi drugi put reći svaki dan kad se mora akcijati, ja reko da ljubavi Inaće obožavam ga, toliko dobrog muža imam, da sam stvarno sretnica da smo se našli, iako ja uvijek kažem da smo zajedno jer smo si suđeni...imam čak i neke dokaze :)))
Raspisala sam se...kad imam tipkovnicu lakše je hahaha
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
@Martina evo dobila sam kao neku mengu sada.. Samo oskudno i crno…. (valda klomifen posljedice) Pisi me za 8.6.. I sretno tebi da bude ➕ ovaj mj !
🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
Ako si bolesna nema smisla mjeriti bazalnu.
Da, to je jedino logično. Jutros mi se činilo da nemam temp, ali ne mogu sa sigurnošću tvrditi. Sad evo gorim. Kako se stvari poslože drugačije od očekivanog, to je nevjerovatno. Prvi put odlučim s mjerenjem bazalne i potrefi me ovo.
Mom since 2017.
Drage jel koja mirila temp.da vidi jeli trudna kazu da ste ispod jezika.toplomijer i ako bude 37,2 da je trudnoca 🙈 meni je to nekkao pre jednostavno i smijesno nebi niko kupova test
A ja sam na 2dpo i bazalna se i nije nesto znacajno digla, varira zadnjih 5, 6 dana od 36.2 do 36.4, malo pada malo se dize i tako u krug, ne znam sta da mislim
daj graf
https://ibb.co/yBqcn7C
Evo ga
Jel mjeris u isto vrijeme? Na tempicu moze utjecati dosta faktora. Ako ti je bilo hladno ili vruce. Ako si spavala mirno ili nemirno. Ako si se budila i ustajala na wc. Itd. Ovako po ovom ne znam sto bo rekla. Nastavi ju mjeriti i dalje pa cemo vidit. Meni je za tempicu najbolja app Fertility Friend. Bas lijepo bude graf. I mozes mijenjat opcije da ti oznacuje O po piku (opk detector) ili po tempici (advanced)
Sortiraj odgovore
Najstariji