Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2020. 08:19

Hcijnas

malala

Hcijnas

Hcijnas

https://ibb.co/dt71gwk pokazuje ovulaciju a kad sam izvadila test cini mi se da ovo jos nije pik jel da?https://ibb.co/4MQ3dgt. Ocu veceras ili cekat sutra za keks?

https://ibb.co/4MQ3dgt

Ovakve su i moje "boje" bile prošli mj na istom testu i pokazalo mi je smajl. A sad vidim netko je kasnije postavio sliku gdje je testna ful tamna pa mi je malo čudno? Je li isto dolazi O kad je testna ovakva i kad je jače tamna?? Kad sam vidjela onu skroz tamnu pitala sam se jesam li uopće uhvatila pik s bljeđom crtom, ali bio je smajl pa ono 🤔🤔🤔??

Ja sma stavila nakon ovoga od navecet di je skroz potamnila tak da je to sve ok.. Isti dan 2x sam testirala..

Al djaba ni S od seksa.. Gasim se misec danas s foruma previse sam potonula… Nemam sta iscekivat samo sam na rubu zivaca od svega, i taj mail jucer i svadja, jos mu je rodjendan danas…. On uopce nije shvatio taj mail njemu je to ka pa sta uspit cemo sve kao da smo oboje zdravi pa nemamo sta mislit… Preskocio je pik ko kuca ne samo zato jer je bolestan.. Mogao je bit bolestan i ne posvadjat se bit normalan pa smo mogli jutros.. Al nouu

sve je to sastavni dio zivota. I mom je trebalo neko vrijeme da skopca da imamo problem. Jer nasi M ne dozivljavaju to kao mi. I tek kad je sam skuzio sta je nas stvari i sta sve trebamo je bilo ok. A do tada sam izludivala ali sam jedno naucila. Na silu nema nista. To zaboravi. Njima kad kazes "moramo" ili "moras" kao da im proradi inat. Pa onda probaj neku drugi taktiku. Nek proradi masta. A sto se tice malo odmora od foruma. Naravno i to je potrebno nekada. I ja sam to uradila ne jednom. Pa se vratila luna elana. Jer onaj period pokusavanja da se trudnoca ostvari ne bi trebo biti stresan nego opusten. Tako da. Eto savrsena kombinacija za danas. Njegov rodendan i ti sa masnom oko vrata kao njegov poklon.😉

silver
    14. Svibanj 2020. 08:25

13 dpo, tempica u padu, grčevi se naziru...Kiky, Pixie i Apple držim fige da je vama drugačije danas... 
    Ja si mislim malo se odmoriti nadolazeći ciklus...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

14. Svibanj 2020. 08:35

Hvala vam cure, vjerujte da mi je suza potekla od vase podrske...  💓💓💓 

pixie14
    14. Svibanj 2020. 08:49

Hcijnas

Hvala vam cure, vjerujte da mi je suza potekla od vase podrske… 💓💓💓

Imam priznanje,
    Dakle stvarno nisam od grca u zelucu s nikim to podijelila, a sad vidim da je i drugima tako. Moj je 2 mj imao taove "ispade" bas kad je trebao biti pik, jako sam se zivcirala oko toga i ocajavala. I onda sam skuzila da je i njemu pritisak kao i meni jednostavno, a nisu nam muski od iste tvari sazdani, i keni se cini da se njima jos teze nositi s tim pritiskom... iskreno otkako sam pocela manje s njim pricat o tajminzima i jednostavno navaljivat na njega kad sam znala da treba, puno je manje napet i sve ide podmazanije 😀

KDS
    14. Svibanj 2020. 08:53

Hcijnas

Smisli neko slatko iznenađenje za rođendan i nema da ne popusti. Držim ti fige. Ovo sa mašnom je fora 

Kod mene povremeno i jučer i danas lagani bolovi kao da će doći ali je još uvijek nema. 

14. Svibanj 2020. 08:55

pixie14

Hcijnas

Imam priznanje,
    Dakle stvarno nisam od grca u zelucu s nikim to podijelila, a sad vidim da je i drugima tako. Moj je 2 mj imao taove "ispade" bas kad je trebao biti pik, jako sam se zivcirala oko toga i ocajavala. I onda sam skuzila da je i njemu pritisak kao i meni jednostavno, a nisu nam muski od iste tvari sazdani, i keni se cini da se njima jos teze nositi s tim pritiskom… iskreno otkako sam pocela manje s njim pricat o tajminzima i jednostavno navaljivat na njega kad sam znala da treba, puno je manje napet i sve ide podmazanije 😀

Pa da to ti je to. Ja sam bila ludila. Ma joj. Al skuzila sam na silu nema nista. Skuzio je on poslje kad su meni plodni dani ali nije nista govorio ali samo zato jer je i moj stav bio promijenjen.

pixie14
    14. Svibanj 2020. 09:06

Znaci toliko olaksanje osjecam kada nam je svima isto 😀

pixie14
    14. Svibanj 2020. 09:10

U medjuvremenu curke opet cice nabujale, nekako me, ne znam drukcije rec, jako pikaju. Sad sam opet u nadi 😅 s 9bzirom da je sutra 14dp, ako ne dobijem kroz dan za subotu kupujem testic... 

14. Svibanj 2020. 09:15

A svima nam je slicno, sta cemo proci ce i to sve 🤞

ŠiškiZG
    14. Svibanj 2020. 09:27

Pozz, cure. Evo retroaktivno sam pokušala pohvatati sve. Sanja, nemoj se živcirati, proći će. Takvi su ti muški i oni se puno teže nose sa svime. Komunikacija od strane doktorice, blago rečeno, užas. Mi bi evo trebali početi akcijati danas jer mi je bazalna počela rasti, ali smo svi troje u komi jer smo svi u temperaruri. Mališan krenuo prvi sa streptokokom i antibiotikom, pa je nagrabusio muž i sad evo ja. Malac je već sad dobro, muž polovičan, a kod mene je tek krenulo. Jedina je razlika što si oni mogu priuštiti ležanje, a ja baš i ne. Muški i temperatura 😭😭😭 tako da se bojim da od ovog mjeseca ništa. Skupit ću zadnje atome snage pa pokriti bar danas i sutra i što Bog da. Martina, tebi držim 🤞🤞 za sutra. 

Mom since 2017.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.