Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2020. 10:47

Ja nisam izdrzala i kupila test u mulera.
    Bil ko snig 🤣🤣🤣
    Evo sad me i jajnik desni bas boli i imam iscjetka bilog al to su mi simptomi pred M 

14. Svibanj 2020. 10:47

zabrinutakata

Drage jel koja mirila temp.da vidi jeli trudna kazu da ste ispod jezika.toplomijer i ako bude 37,2 da je trudnoca 🙈 meni je to nekkao pre jednostavno i smijesno nebi niko kupova test

Ako pratis tempicu dosta vremena i ako ti je nakon najdulje lutealne faze temperatura povisena postojo mogucnost trudnoce. U protivnom Ne to ne znaci nuzno da je netko trudan. Ali nije ni iskljuceno da nije. Svaka zena je drugacija i ima svoju tjelesnu temperaturu. Kako god okrenes test se mora uraditi 🤭

Amelie
    14. Svibanj 2020. 10:48

zabrinutakata

Drage jel koja mirila temp.da vidi jeli trudna kazu da ste ispod jezika.toplomijer i ako bude 37,2 da je trudnoca 🙈 meni je to nekkao pre jednostavno i smijesno nebi niko kupova test

Mjerenje temp u ustima je najnepouzdanije!
    Pa vidis da ovdje zene mjere cijeli mjesec svaki dan da bi odredile i ovulaciju i potencijalno trudnocu..kako bi od jednog mjerenja ista mogli znati..plus sve moguće upale i procese tijelu koji utječu na temp da ne spominjem..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

14. Svibanj 2020. 10:50

Rita36

@Martina evo dobila sam kao neku mengu sada.. Samo oskudno i crno…. (valda klomifen posljedice) Pisi me za 8.6.. I sretno tebi da bude ➕ ovaj mj !🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

A misa mu. Moze biti od Klomifena da. Hvala ti. Javljaj razvoj situacije. 💚😉

Amelie
    14. Svibanj 2020. 10:51

Tonia

Ja nekako pokušavam svoga ne toliko opterećivati jer je njemu onda isto pressing… kažem mu kad je pik i velim mu, ljubavi danas akcija obavezno, onak sa smiješkom, ne buni se naravno :) al to onak kažem usputno da ni ne skuži kolko se zapravo mučim dobiti i uloviti taj pik… Zadnji put smo samo na dan pik-a i uspjelo je… Sad smo isto na dan pika, pik je bio oko 15h, mi smo akcijali oko 11 navečer… Idući dan sam mu usputno rekla, da nebi bilo loše da i danas akcijamo ali bio mi je preumoran i nisam forsala… Sad mi neki dan kaže, ljubavi trebali danas hopsat, a reko ja njemu, dragi moj, prošli smo taj period…a on onako pa zašto mi nisi rekla, onak jadan i tužan… Objasnila sam mu da ne želim pritisak vršit, al se već ja brinem oko svega toga, ne mora i on bit toliko 100% unutra… I kaže on meni, moraš mi drugi put reći svaki dan kad se mora akcijati, ja reko da ljubaviInaće obožavam ga, toliko dobrog muža imam, da sam stvarno sretnica da smo se našli, iako ja uvijek kažem da smo zajedno jer smo si suđeni…imam čak i neke dokaze :)))

Raspisala sam se…kad imam tipkovnicu lakše je hahaha

Mom se sviđa izraz "zabetonirati" pa me ispituje jel betoniramo vcrs?!?😂😂 Ali kad treba ujutro e to je tlaka i meni i njemu🙈🙈 Nismo tipovi za jutarnji keks nikako i to bude mučenje, a nekad mi bude zao cekati do navecer sto ako smo propustili.. ugl sad kad je O prosla sad kaze ajmo za gust..ono je bilo mucenje.. ahaha.. uzas 🙈🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

14. Svibanj 2020. 10:54

zabrinutakata

Evo ja provala 37.00 znaci nista 🙈🙈🙈

Tonia♥️
    14. Svibanj 2020. 11:08

Amelie

Tonia

Ja nekako pokušavam svoga ne toliko opterećivati jer je njemu onda isto pressing… kažem mu kad je pik i velim mu, ljubavi danas akcija obavezno, onak sa smiješkom, ne buni se naravno :) al to onak kažem usputno da ni ne skuži kolko se zapravo mučim dobiti i uloviti taj pik… Zadnji put smo samo na dan pik-a i uspjelo je… Sad smo isto na dan pika, pik je bio oko 15h, mi smo akcijali oko 11 navečer… Idući dan sam mu usputno rekla, da nebi bilo loše da i danas akcijamo ali bio mi je preumoran i nisam forsala… Sad mi neki dan kaže, ljubavi trebali danas hopsat, a reko ja njemu, dragi moj, prošli smo taj period…a on onako pa zašto mi nisi rekla, onak jadan i tužan… Objasnila sam mu da ne želim pritisak vršit, al se već ja brinem oko svega toga, ne mora i on bit toliko 100% unutra… I kaže on meni, moraš mi drugi put reći svaki dan kad se mora akcijati, ja reko da ljubaviInaće obožavam ga, toliko dobrog muža imam, da sam stvarno sretnica da smo se našli, iako ja uvijek kažem da smo zajedno jer smo si suđeni…imam čak i neke dokaze :)))

Mom se sviđa izraz "zabetonirati" pa me ispituje jel betoniramo vcrs?!?😂😂 Ali kad treba ujutro e to je tlaka i meni i njemu🙈🙈 Nismo tipovi za jutarnji keks nikako i to bude mučenje, a nekad mi bude zao cekati do navecer sto ako smo propustili.. ugl sad kad je O prosla sad kaze ajmo za gust..ono je bilo mucenje.. ahaha.. uzas 🙈🙈

hehehe nije loša riječ, zabetonirati :))) mi isto nikako jutarnji tipovi, ali za sad mi je uvijek pik bio tako nekako oko 15-17sati, i uvijek odradili navečer i idući dan navečer... Pa onda kako bude bit će :D Najbojlji su ti za gušt, al eto, kad ti kod nas ne pale 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Fancy
    14. Svibanj 2020. 11:08

Tonia

Ja sam svom sinoc objasnjavala kako dolazi do O i sta su plodni dani i zasto je prije par dana postojala sansa za trudnocu a zasto je bas jucer kad je pik ta sansa najjaca. 
    Na sve to njegov komentar je da nas je Bog bas komplikovane sastavio 😂 i mogu vam reci, jeste.

Not that fensi, ekšli..

maki994
    14. Svibanj 2020. 11:09

Ja mjerim bazalnu takodjer ovaj mjesec, ma da se cesto budim u noci, okrecem, i ne mjerim bas svaki put u isto vrijeme. Bude razlike do pola sata, sat. Vidjet cu bas kakav ce graf biti na kraju mjeseca. Za sad se krece izmedju 36.0 - 36.3. 
    Ipak mislim da za bazalnu treba biti discipliniran i bas se posvetiti par mjeseci da bih se ustanovili tocni rezultati. Povecana temp nakon ovulacije moze biti ali svakako nije suguran pokazatelj trudnoce. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Fancy
    14. Svibanj 2020. 11:17

maki994

Ja mjerim bazalnu takodjer ovaj mjesec, ma da se cesto budim u noci, okrecem, i ne mjerim bas svaki put u isto vrijeme. Bude razlike do pola sata, sat. Vidjet cu bas kakav ce graf biti na kraju mjeseca. Za sad se krece izmedju 36.0 - 36.3.
    Ipak mislim da za bazalnu treba biti discipliniran i bas se posvetiti par mjeseci da bih se ustanovili tocni rezultati. Povecana temp nakon ovulacije moze biti ali svakako nije suguran pokazatelj trudnoce.

Ne znam dal se umjesto te jutarnje pika temperatura popodne al ja sam gotovo pred svaku M, dan, dva prije, imala preko 37, uglavnom 37.2 i isto i u ciklusima kad je test bio pozitivan i kad je bio negativan. Tako da je vise necu ni mjeriti ni uzimati za ozbiljno.

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.