Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    13. Svibanj 2020. 22:04

Mallla

Siijjj

Žene, kako ste vi pile noćurak (kapsule bi htjela narucit)?
    Prvi dio ciklusa samo? Od pocetka M ili kad zavrsi M pa do ovulacije? Ili cijeli ciklus?

Od kraja M do O sam pila 3 ciklusa pa pauza. Bila mi s njim odlična sluz!

Hvala 🥰

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    13. Svibanj 2020. 22:11

Lucky🍀

Apple

Amelie

.. to je prvi put da sam isla u tako kratkom razmaku na UZV pa eto ocito je moguce to sve pratiti i s UZV. Samo nije bas najprakticnija metoda praćenja O😁

Definitivno se može vidjeti ovulacija preko UZV, meni su različite ginekologice vidjele nekoliko puta. Točno po debljini zna za koliko će dana nastupiti O jer se zna koliko u danu raste folikul. Umjesto hrpe LH trakica možemo skupiti lovu pa kupiti UZV 😆

Hahhaha nije los prijedlog 😂 i jedna nek ide na nekakav tecaj da se nauci kako baratati s tim i nasi problemi su rijeseni 👏🏻👏🏻

Ma moguće je i da taj UZV škodi ako ideš prečesto.. ali zamislite da imamo to doma..predobro!!🙈😁 Nego znam ja da se moze vidjeti O s tim..nego mi je bilo zanimljivo kakvu to ona sluz gleda tjedan dana poslije.. to sam prvi put cula.. hocu reci da eto i tjedan dana nakon O je mozda moguce reci bila je ovaj ciklus (netko je komentirao anovulatorne cikluse).

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Apple
    13. Svibanj 2020. 22:14

Lucky🍀

Hahhaha nije los prijedlog 😂 i jedna nek ide na nekakav tecaj da se nauci kako baratati s tim i nasi problemi su rijeseni 👏🏻👏🏻

Tko u vaginalne kuglice uspije ugraditi UZV taj si je riješio nobelovu nagradu 😆🤦🏼‍♀️
    Blago onim ženama koje su udane za ginekologe😆

Kiky 🥰
    13. Svibanj 2020. 22:14

peggy95

Bok cure, imam pitanje..
    Jel neka od vas imala sjenicu na ovakvom testu?
    https://ibb.co/Wcs0C5R
    Danas mi je 13dpo

Ja jucer 😁

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Fancy
    13. Svibanj 2020. 22:17

Amelie

Lucky🍀

Apple

Amelie

.. to je prvi put da sam isla u tako kratkom razmaku na UZV pa eto ocito je moguce to sve pratiti i s UZV. Samo nije bas najprakticnija metoda praćenja O😁

Definitivno se može vidjeti ovulacija preko UZV, meni su različite ginekologice vidjele nekoliko puta. Točno po debljini zna za koliko će dana nastupiti O jer se zna koliko u danu raste folikul. Umjesto hrpe LH trakica možemo skupiti lovu pa kupiti UZV 😆

Ma moguće je i da taj UZV škodi ako ideš prečesto.. ali zamislite da imamo to doma..predobro!!🙈😁 Nego znam ja da se moze vidjeti O s tim..nego mi je bilo zanimljivo kakvu to ona sluz gleda tjedan dana poslije.. to sam prvi put cula.. hocu reci da eto i tjedan dana nakon O je mozda moguce reci bila je ovaj ciklus (netko je komentirao anovulatorne cikluse).

Ja mislim da se vidi zuto tijelo koje nastane nakon O. Ono ostaje tu sve do implantacije u slucaju trudnoce  i stvaranja zumancane vrecice i potpomaze razvoj ploda hraneci ga il tako nekako. Ako se ne oplodi jajna celija, i zuto tijelo propada i na neki nacin za njim krene da propada i endometrij i nastaje M. Tako mi je nesto dr objasnjavala.

Not that fensi, ekšli..

Kiky 🥰
    13. Svibanj 2020. 22:22

Meni je i danas na onom testu od jutros isto takva crta jer sam gledala kad sam dosla s posla malo bolje ali nemogu dokucit dali je evaporacijska ili nije. Prije sam koristila te di pise hcg ove su potpuno prazne. A ja cekam m tek cu opet radit test ako bude kasnila. Iako znala sam napraviti te testove i do prve biokemijske nikad mi nije bila ni evaporacijska ili nisam toliko isla za tim, pa bi cim nema nikakve crte koja se jasno vidi bacila u smece. Sad sve promatram skoro pod mikroskopom 😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Amelie
    13. Svibanj 2020. 22:23

Ili ono zuto tijelo propadne i prijeđe u bijelo ako nema oplodnje.. tako mi nesto zvoni.. ugl s dobrim UZV, doktor moze vidjeti i par dana nakon O ocito jel bila ili ne (bar pretpostaviti s velikom sigurnošću).

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

peggy95
    13. Svibanj 2020. 22:32

Kiky 🥰

Meni je i danas na onom testu od jutros isto takva crta jer sam gledala kad sam dosla s posla malo bolje ali nemogu dokucit dali je evaporacijska ili nije. Prije sam koristila te di pise hcg ove su potpuno prazne. A ja cekam m tek cu opet radit test ako bude kasnila. Iako znala sam napraviti te testove i do prve biokemijske nikad mi nije bila ni evaporacijska ili nisam toliko isla za tim, pa bi cim nema nikakve crte koja se jasno vidi bacila u smece. Sad sve promatram skoro pod mikroskopom 😂

A meni se ova pojavila odmah pa zato pitam... inace ako sam imala sjenice pokazalo se tek kad je potpuno suh, ono kad vec vadim iz smeca😂😂

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Fancy
    13. Svibanj 2020. 22:34

Amelie

Ili ono zuto tijelo propadne i prijeđe u bijelo ako nema oplodnje.. tako mi nesto zvoni.. ugl s dobrim UZV, doktor moze vidjeti i par dana nakon O ocito jel bila ili ne (bar pretpostaviti s velikom sigurnošću).

Za bijelo tijelo nisam cula nikad 🤭 poprilicno sam sigurna da propadne.

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    13. Svibanj 2020. 22:35

peggy95

Kiky 🥰

A meni se ova pojavila odmah pa zato pitam… inace ako sam imala sjenice pokazalo se tek kad je potpuno suh, ono kad vec vadim iz smeca😂😂

Znaci nisam jedina koja iskopava test iz smeca sve dok ga ne iznesem iz kuce 😂

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.