Žene, kako ste vi pile noćurak (kapsule bi htjela narucit)?
Prvi dio ciklusa samo? Od pocetka M ili kad zavrsi M pa do ovulacije? Ili cijeli ciklus?
Od kraja M do O sam pila 3 ciklusa pa pauza. Bila mi s njim odlična sluz!
Hvala 🥰
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
.. to je prvi put da sam isla u tako kratkom razmaku na UZV pa eto ocito je moguce to sve pratiti i s UZV. Samo nije bas najprakticnija metoda praćenja O😁
Definitivno se može vidjeti ovulacija preko UZV, meni su različite ginekologice vidjele nekoliko puta. Točno po debljini zna za koliko će dana nastupiti O jer se zna koliko u danu raste folikul. Umjesto hrpe LH trakica možemo skupiti lovu pa kupiti UZV 😆
Hahhaha nije los prijedlog 😂 i jedna nek ide na nekakav tecaj da se nauci kako baratati s tim i nasi problemi su rijeseni 👏🏻👏🏻
Ma moguće je i da taj UZV škodi ako ideš prečesto.. ali zamislite da imamo to doma..predobro!!🙈😁 Nego znam ja da se moze vidjeti O s tim..nego mi je bilo zanimljivo kakvu to ona sluz gleda tjedan dana poslije.. to sam prvi put cula.. hocu reci da eto i tjedan dana nakon O je mozda moguce reci bila je ovaj ciklus (netko je komentirao anovulatorne cikluse).
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hahhaha nije los prijedlog 😂 i jedna nek ide na nekakav tecaj da se nauci kako baratati s tim i nasi problemi su rijeseni 👏🏻👏🏻
Tko u vaginalne kuglice uspije ugraditi UZV taj si je riješio nobelovu nagradu 😆🤦🏼♀️
Blago onim ženama koje su udane za ginekologe😆
Bok cure, imam pitanje..
Jel neka od vas imala sjenicu na ovakvom testu?
https://ibb.co/Wcs0C5R
Danas mi je 13dpo
Ja jucer 😁
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
.. to je prvi put da sam isla u tako kratkom razmaku na UZV pa eto ocito je moguce to sve pratiti i s UZV. Samo nije bas najprakticnija metoda praćenja O😁
Definitivno se može vidjeti ovulacija preko UZV, meni su različite ginekologice vidjele nekoliko puta. Točno po debljini zna za koliko će dana nastupiti O jer se zna koliko u danu raste folikul. Umjesto hrpe LH trakica možemo skupiti lovu pa kupiti UZV 😆
Ma moguće je i da taj UZV škodi ako ideš prečesto.. ali zamislite da imamo to doma..predobro!!🙈😁 Nego znam ja da se moze vidjeti O s tim..nego mi je bilo zanimljivo kakvu to ona sluz gleda tjedan dana poslije.. to sam prvi put cula.. hocu reci da eto i tjedan dana nakon O je mozda moguce reci bila je ovaj ciklus (netko je komentirao anovulatorne cikluse).
Ja mislim da se vidi zuto tijelo koje nastane nakon O. Ono ostaje tu sve do implantacije u slucaju trudnoce i stvaranja zumancane vrecice i potpomaze razvoj ploda hraneci ga il tako nekako. Ako se ne oplodi jajna celija, i zuto tijelo propada i na neki nacin za njim krene da propada i endometrij i nastaje M. Tako mi je nesto dr objasnjavala.
Not that fensi, ekšli..
Meni je i danas na onom testu od jutros isto takva crta jer sam gledala kad sam dosla s posla malo bolje ali nemogu dokucit dali je evaporacijska ili nije. Prije sam koristila te di pise hcg ove su potpuno prazne. A ja cekam m tek cu opet radit test ako bude kasnila. Iako znala sam napraviti te testove i do prve biokemijske nikad mi nije bila ni evaporacijska ili nisam toliko isla za tim, pa bi cim nema nikakve crte koja se jasno vidi bacila u smece. Sad sve promatram skoro pod mikroskopom 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ili ono zuto tijelo propadne i prijeđe u bijelo ako nema oplodnje.. tako mi nesto zvoni.. ugl s dobrim UZV, doktor moze vidjeti i par dana nakon O ocito jel bila ili ne (bar pretpostaviti s velikom sigurnošću).
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Meni je i danas na onom testu od jutros isto takva crta jer sam gledala kad sam dosla s posla malo bolje ali nemogu dokucit dali je evaporacijska ili nije. Prije sam koristila te di pise hcg ove su potpuno prazne. A ja cekam m tek cu opet radit test ako bude kasnila. Iako znala sam napraviti te testove i do prve biokemijske nikad mi nije bila ni evaporacijska ili nisam toliko isla za tim, pa bi cim nema nikakve crte koja se jasno vidi bacila u smece. Sad sve promatram skoro pod mikroskopom 😂
A meni se ova pojavila odmah pa zato pitam... inace ako sam imala sjenice pokazalo se tek kad je potpuno suh, ono kad vec vadim iz smeca😂😂
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Ili ono zuto tijelo propadne i prijeđe u bijelo ako nema oplodnje.. tako mi nesto zvoni.. ugl s dobrim UZV, doktor moze vidjeti i par dana nakon O ocito jel bila ili ne (bar pretpostaviti s velikom sigurnošću).
Za bijelo tijelo nisam cula nikad 🤭 poprilicno sam sigurna da propadne.
Not that fensi, ekšli..
A meni se ova pojavila odmah pa zato pitam… inace ako sam imala sjenice pokazalo se tek kad je potpuno suh, ono kad vec vadim iz smeca😂😂
Znaci nisam jedina koja iskopava test iz smeca sve dok ga ne iznesem iz kuce 😂
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji