Jutros mw lijevi jajnik boli lagano probadanje.. Navecer opet piskim lh oko 19... Sinoc smo krenuli u akciju iako nije jos pik.. Ocekujem O po kalendaru za 3 dana.. Vjerujem cak da ce biti tocno jer mi M isto uvijek dodje u dan tocna.. E sad hoce li O stvarno biti to cu otici vadit progesteron ako sam dobro shvatila na 21 dc?
Jutros mw lijevi jajnik boli lagano probadanje.. Navecer opet piskim lh oko 19… Sinoc smo krenuli u akciju iako nije jos pik.. Ocekujem O po kalendaru za 3 dana.. Vjerujem cak da ce biti tocno jer mi M isto uvijek dodje u dan tocna.. E sad hoce li O stvarno biti to cu otici vadit progesteron ako sam dobro shvatila na 21 dc?
Ps. Sve na svoju ruku privatno dok ne dobijem slobodno na poslu da napokon mogu otic na hzzo trazit da mi kazu koji me gin mora upisat....
Jutros mw lijevi jajnik boli lagano probadanje.. Navecer opet piskim lh oko 19… Sinoc smo krenuli u akciju iako nije jos pik.. Ocekujem O po kalendaru za 3 dana.. Vjerujem cak da ce biti tocno jer mi M isto uvijek dodje u dan tocna.. E sad hoce li O stvarno biti to cu otici vadit progesteron ako sam dobro shvatila na 21 dc?
Tako je. Ja sam isto 21. dc vadila progesteron.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Jutro cure..evo da se javim nakon vikenda.
U subotu bila skroz spremna kao testirat ću u nedjelju ujutro, došla nedjelja ali me bilo strah i ništa. Tijekom dana dosta iscjetka. Sinoć loše spavala, non stop se budila testirat ili ne, ujutro u 6 pravac wc https://ibb.co/LhZ8qCX 😢
Nažalost izgleda da ni ovaj mjesec ništa. Baš sam se ražalostila 😭 sa bivšom ženom dijete slučajno u dugoj vezi, a mi pokušavamo (bolje da ne znate koliko smo se sexali ovaj mjesec oko O) i ništa. Još ima nade dok ne dođe M ali... 😭
Kod mene je isto dosta iscjetka nakon O. To mi je čudno jer ga inače nema toliko kad se M približava. Grčevi mi se pojavljuju najviše ujutro i povremeno tijekom dana, ali ne samo blizu jajnika, nego čudan osjećaj u cijelome trbuhu. Uffff jedva čekam testiranje.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Jutro cure..evo da se javim nakon vikenda.
U subotu bila skroz spremna kao testirat ću u nedjelju ujutro, došla nedjelja ali me bilo strah i ništa. Tijekom dana dosta iscjetka. Sinoć loše spavala, non stop se budila testirat ili ne, ujutro u 6 pravac wchttps://ibb.co/LhZ8qCX 😢
Nažalost izgleda da ni ovaj mjesec ništa. Baš sam se ražalostila 😭 sa bivšom ženom dijete slučajno u dugoj vezi, a mi pokušavamo (bolje da ne znate koliko smo se sexali ovaj mjesec oko O) i ništa. Još ima nade dok ne dođe M ali… 😭
Pa ima jos do M, ne ocajavaj unaprijed.. meni je u T na clearblue bila jedva vidljiva sjena 2 dana prije M. Sacekaj jos 2 dana pa uradi ponovo 🤞
Not that fensi, ekšli..
Pa ima jos do M, ne ocajavaj unaprijed.. meni je u T na clearblue bila jedva vidljiva sjena 2 dana prije M. Sacekaj jos 2 dana pa uradi ponovo 🤞
Tnx ako slučajno ne dođe u srijedu ću u četvrtak ponoviti
Tnxako slučajno ne dođe u srijedu ću u četvrtak ponoviti
Do tada bi se sigurno vidjelo nesto. Sretno :)
Not that fensi, ekšli..
Tnxako slučajno ne dođe u srijedu ću u četvrtak ponoviti
Drzimo 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji