Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Svibanj 2020. 06:59

Jutros mw lijevi jajnik boli lagano probadanje.. Navecer opet piskim lh oko 19... Sinoc smo krenuli u akciju iako nije jos pik.. Ocekujem O po kalendaru za 3 dana.. Vjerujem cak da ce biti tocno jer mi M isto uvijek dodje u dan tocna.. E sad hoce li O stvarno biti to cu otici vadit progesteron ako sam dobro shvatila na 21 dc? 

11. Svibanj 2020. 07:00

Hcijnas

Jutros mw lijevi jajnik boli lagano probadanje.. Navecer opet piskim lh oko 19… Sinoc smo krenuli u akciju iako nije jos pik.. Ocekujem O po kalendaru za 3 dana.. Vjerujem cak da ce biti tocno jer mi M isto uvijek dodje u dan tocna.. E sad hoce li O stvarno biti to cu otici vadit progesteron ako sam dobro shvatila na 21 dc?

Ps. Sve na svoju ruku privatno dok ne dobijem slobodno na poslu da napokon mogu otic na hzzo trazit da mi kazu koji me gin mora upisat.... 

Pupa
    11. Svibanj 2020. 07:28

Hcijnas

Jutros mw lijevi jajnik boli lagano probadanje.. Navecer opet piskim lh oko 19… Sinoc smo krenuli u akciju iako nije jos pik.. Ocekujem O po kalendaru za 3 dana.. Vjerujem cak da ce biti tocno jer mi M isto uvijek dodje u dan tocna.. E sad hoce li O stvarno biti to cu otici vadit progesteron ako sam dobro shvatila na 21 dc?

Tako je. Ja sam isto 21. dc vadila progesteron. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

KDS
    11. Svibanj 2020. 07:54

Jutro cure..evo da se javim nakon vikenda.
    U subotu bila skroz spremna kao testirat ću u nedjelju ujutro, došla nedjelja ali me bilo strah i ništa. Tijekom dana dosta iscjetka. Sinoć loše spavala, non stop se budila testirat ili ne, ujutro u 6 pravac wc https://ibb.co/LhZ8qCX 😢
    Nažalost izgleda da ni ovaj mjesec ništa. Baš sam se ražalostila 😭 sa bivšom ženom dijete slučajno u dugoj vezi, a mi pokušavamo (bolje da ne znate koliko smo se sexali ovaj mjesec oko O) i ništa. Još ima nade dok ne dođe M ali... 😭

Pupa
    11. Svibanj 2020. 08:05

Kod mene je isto dosta iscjetka nakon O. To mi je čudno jer ga inače nema toliko kad se M približava. Grčevi mi se pojavljuju najviše ujutro i povremeno tijekom dana, ali ne samo blizu jajnika, nego čudan osjećaj u cijelome trbuhu. Uffff jedva čekam testiranje. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Fancy
    11. Svibanj 2020. 08:27

KDS

Jutro cure..evo da se javim nakon vikenda.
    U subotu bila skroz spremna kao testirat ću u nedjelju ujutro, došla nedjelja ali me bilo strah i ništa. Tijekom dana dosta iscjetka. Sinoć loše spavala, non stop se budila testirat ili ne, ujutro u 6 pravac wchttps://ibb.co/LhZ8qCX 😢
    Nažalost izgleda da ni ovaj mjesec ništa. Baš sam se ražalostila 😭 sa bivšom ženom dijete slučajno u dugoj vezi, a mi pokušavamo (bolje da ne znate koliko smo se sexali ovaj mjesec oko O) i ništa. Još ima nade dok ne dođe M ali… 😭

Pa ima jos do M, ne ocajavaj unaprijed.. meni je u T na clearblue bila jedva vidljiva sjena 2 dana prije M. Sacekaj jos 2 dana pa uradi ponovo 🤞

Not that fensi, ekšli..

KDS
    11. Svibanj 2020. 08:35

Fancy

Pa ima jos do M, ne ocajavaj unaprijed.. meni je u T na clearblue bila jedva vidljiva sjena 2 dana prije M. Sacekaj jos 2 dana pa uradi ponovo 🤞

Tnx ako slučajno ne dođe u srijedu ću u četvrtak ponoviti

Fancy
    11. Svibanj 2020. 08:47

KDS

Fancy

Do tada bi se sigurno vidjelo nesto. Sretno :)

Not that fensi, ekšli..

11. Svibanj 2020. 08:50

KDS

Fancy

Drzimo 🤞 

KDS
    11. Svibanj 2020. 08:53

Hvala cure

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.