Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Svibanj 2020. 19:41

https://ibb.co/7NNX8s9 
    Evo na 11dc.. Kako dalje? Da testiram 1x dnevno pa kad vidim da je tamnija 2x do pika ili? Ovo je onaj cleareblue koji pokaze smajli samo ja i izvadim trakicu da vidim i na svoje oci 🤦‍♀️😂

10. Svibanj 2020. 19:46

Hcijnas

https://ibb.co/7NNX8s9
    Evo na 11dc.. Kako dalje? Da testiram 1x dnevno pa kad vidim da je tamnija 2x do pika ili? Ovo je onaj cleareblue koji pokaze smajli samo ja i izvadim trakicu da vidim i na svoje oci 🤦‍♀️😂

Da. Jos je svijetla dosta. Pa iskreno mislim da kod CB je dovoljno jednom dnevno. Nisam ziher. Znam da ih Marinalin koristi. Mozda bi ona znala bolje neg ja. Ja obicne trakice koristim tako da kad krenu tamniti pocnem 2x dnevno testirati 

Mallla
    10. Svibanj 2020. 19:57

Lucky  pijete fertilup, od kada ako smijem pitati i kakva su vam iskustva?
    Ja sam mužu naručila i on je počeo piti, a ja nisam, ali me zanimaju iskustva!
    Što se LH trakica tiče ne bih se oslanjala samo na jednu (ove obične), nekada znaju zafrkavati, ili u gluho doba dat jaku crticu pa više nikako do Stvarne ovulacije ili tako nestane crta a već na slijedećoj sve ok. Ako ih imate dosta poigrajte se malo s njima!
    A ove clearblue dosta jednom dnevno...one su po meni pre skupe za više puta dnevno trošiti ih! 

url=https://lilypie.com]

Kiky 🥰
    10. Svibanj 2020. 20:03

Malela

Ma ne pitaj ništa, tako sam žalosna da sam se isplakala ko kupa maloprije, malo vjerojatno i hormoni. Znači, jučer mi je bio 11dc i trakica je pokazivala drugu crticu, ali ono po ženi to nije bio bas pik, mislila sam sigurno još 2-3dana, danas ponavljam i onak testne trakice uopće nema, znači bijelo kao snijeg, doslovce. To bi značilo da je pik bio jučer, a danas onda valjda O. Nemam pojma. Jučer nismo imali odnos jer smo imali u petak i kao namjerno nismo htjeli i jučer jer pazimo i čuvamo spermiće… Mah, bas sam jadna. Jedino ako sam nesto sprčkala s testom pa eto zato nije ništa pokazao.

Nemora znaciti da je kasno. Ako ste u petak imali odnos to je taman bilo to i jos danas pokrijte. Nije kasno. Nemoj se sekirati, spermici u zeninom tijelu prezive par dana tako da dva dana razlike nije kasno, znaci veceras u akciju 🤞🤞🤞

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

maki994
    10. Svibanj 2020. 20:18

Zenice, tko ima vremena i volje da mi odgovori... koja od vas misli da je bolje imati od odnose svaki dan otprilike 4-5 dana oko ovulacije, ili svaki drugi dan kao radi cuvanja? Ja se uvijek bojim da necemo promasiti pa vecinom svaki dan tih 4 dana otprilike.... znam da netko kaze ovako netko onako, kakva su vasa misljenja i iskustva? 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

10. Svibanj 2020. 20:31

maki994

Zenice, tko ima vremena i volje da mi odgovori… koja od vas misli da je bolje imati od odnose svaki dan otprilike 4-5 dana oko ovulacije, ili svaki drugi dan kao radi cuvanja? Ja se uvijek bojim da necemo promasiti pa vecinom svaki dan tih 4 dana otprilike…. znam da netko kaze ovako netko onako, kakva su vasa misljenja i iskustva?

Ja mislim da je najbolje imat odnos 2 dana prije O na dan O i dan poslje. Ili svaki drugi dan od zadnjeg dana M sve do dan iza O. A onda kako zelite. 

10. Svibanj 2020. 20:34

Mallla

Lucky pijete fertilup, od kada ako smijem pitati i kakva su vam iskustva?
    Ja sam mužu naručila i on je počeo piti, a ja nisam, ali me zanimaju iskustva!
    Što se LH trakica tiče ne bih se oslanjala samo na jednu (ove obične), nekada znaju zafrkavati, ili u gluho doba dat jaku crticu pa više nikako do Stvarne ovulacije ili tako nestane crta a već na slijedećoj sve ok. Ako ih imate dosta poigrajte se malo s njima!
    A ove clearblue dosta jednom dnevno…one su po meni pre skupe za više puta dnevno trošiti ih!

Je skupe su ispadne 20kn jedna 🤦‍♀️ narucila sam s ebaya druge al nisu jos dosle a ne zelim propustit ovaj mjesec pa sam uzela jedino sta ima u ljekarni.. Pricekala bi ja pon, uto da dodju te s ebaya al sam osjetila neki iscjedak i malo sam nadrkana danas pa sam pomislila da mi nije O uranila.. Hvalaaa svima na odgovorima, martina isto uvijek tu za nas hvalaa 

10. Svibanj 2020. 20:37

Anitram1982

maki994

Zenice, tko ima vremena i volje da mi odgovori… koja od vas misli da je bolje imati od odnose svaki dan otprilike 4-5 dana oko ovulacije, ili svaki drugi dan kao radi cuvanja? Ja se uvijek bojim da necemo promasiti pa vecinom svaki dan tih 4 dana otprilike…. znam da netko kaze ovako netko onako, kakva su vasa misljenja i iskustva?

Ja mislim da je najbolje imat odnos 2 dana prije O na dan O i dan poslje. Ili svaki drugi dan od zadnjeg dana M sve do dan iza O. A onda kako zelite.

Ej zahvaljujuci vama svima naucila sam o O vise nego sto sam znala ❤❤❤.
    A  i cila se po cijeli dan pipam po grudima kad citam vase simptome i iskusta 🙈🙈🙈 

10. Svibanj 2020. 20:38

Mene danas peckaju bradavice 🤣 a mozda i umisljam 🙈🙈🙈

Tonia♥️
    10. Svibanj 2020. 20:48

maki994

Moje iskustvo... Znači prva T, odnose smo imali dan prije pika, na dan pika i dan poslije pika, druga T smo imali samo na dan pika i uspjelo je 🤷‍♀️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.