Zene koje ste danas na 6dpo imate kakve simptome?
Ja sam 5dpo, ne događa se ništa, i ne umišljam baš ništa. Nekako sam bez previše nade danas, uvijek tako krenem 1,2dpo puna neke pozitive a onda klonem...ne znam, imam nekad neku intuiciju da se meni plusić neće nikada dogoditi, to me baš plaši jer je moja intuicija uvijek bila u pravu, baš neki čudan osjećaj u vezi svega. Čak i kad netko priča o svojim simptomima ja se nekako ne mogu povezati uopće...baš ne znam zašto ali jedan ružan osjećaj.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Moja vještica stigla. 🤷♀️ Antiram, mogu na listu za 2.6.?
Mom since 2017.
Ja sam 5dpo, ne događa se ništa, i ne umišljam baš ništa. Nekako sam bez previše nade danas, uvijek tako krenem 1,2dpo puna neke pozitive a onda klonem…ne znam, imam nekad neku intuiciju da se meni plusić neće nikada dogoditi, to me baš plaši jer je moja intuicija uvijek bila u pravu, baš neki čudan osjećaj u vezi svega. Čak i kad netko priča o svojim simptomima ja se nekako ne mogu povezati uopće…baš ne znam zašto ali jedan ružan osjećaj.
Ista stvar 🙄
Moja vještica stigla. 🤷♀️ Antiram, mogu na listu za 2.6.?
Jojjj.... drzimo fige za novi ciklus
Ja sam 5dpo, ne događa se ništa, i ne umišljam baš ništa. Nekako sam bez previše nade danas, uvijek tako krenem 1,2dpo puna neke pozitive a onda klonem…ne znam, imam nekad neku intuiciju da se meni plusić neće nikada dogoditi, to me baš plaši jer je moja intuicija uvijek bila u pravu, baš neki čudan osjećaj u vezi svega. Čak i kad netko priča o svojim simptomima ja se nekako ne mogu povezati uopće…baš ne znam zašto ali jedan ružan osjećaj.
I ja se slazem s tobom i znam taj osjecaj. Ja sam isto nakon pika bila puna pozitive a sad tonem jer se priblizava dan menge.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
I ja se slazem s tobom i znam taj osjecaj. Ja sam isto nakon pika bila puna pozitive a sad tonem jer se priblizava dan menge.
I ja sam tu negdje sa dpo. Ne znam šta reć... umorna sam i pospana ali mislin da je to sve jer smo subotu na nedjelju manje spavali od uobičajenog...ne pripisujem simtomima za T nego proljeću. Jučer me kao nešto bolio trbuh ali u sredini ne jajnici i kao napuhan.
Šiški žao mi je što je stigla... Ali kad već je morala morala je... Nek nije kasnila
url=https://lilypie.com]
Ista stvar 🙄
I ti isto? Ali ne samo sad ovaj ciklus nego se baš općenito generalno osjećam tako, ali najviše me plaši što to nije samo neka klasična negativa, ni najmanje zapravo, nego čista intuicija. Znaš kako često kažu da žene znaju kad će to bit to, jednostavno znaju, e kod mene ja znam da neće. Voljela bi se riješiti tog osjećaja ali ne mogu, ne znam...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji