Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    04. Svibanj 2020. 10:05

Anitram1982

Eto inseminacija napravljena. Mozemo i ne moramo imat odnose danas i sutra. Za dva tjedna znat cemo. Ako ova ne uspije idemo na vantjelesnu. Nema vise inseminacije. I ovaj mjesec nema mjerenja tempice, nema piskinja trakica prije 12DPO, pa niti LH.

Sretno!!!! Držim fige, opusti se sad bez piškenja i svih tih stresova!! Od srca ti želim plusić za 2 tjedna.
    Smijem pitati zašto nema više inseminacija? (ako ne uspije ali budeeeee)!!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

04. Svibanj 2020. 10:08

silver

Anitram1982

Eto inseminacija napravljena. Mozemo i ne moramo imat odnose danas i sutra. Za dva tjedna znat cemo. Ako ova ne uspije idemo na vantjelesnu. Nema vise inseminacije. I ovaj mjesec nema mjerenja tempice, nema piskinja trakica prije 12DPO, pa niti LH.

Sretno!!!! Držim fige, opusti se sad bez piškenja i svih tih stresova!! Od srca ti želim plusić za 2 tjedna.

Hvala. Zato sto nam je ovo druga po redu a  spermiogram nije dobar. Bolji je nego prosli put ali ne dovoljno. I onda bi bilo gubljenje vremena. Ovo smo pokusali jer smo imali prirodne trudnoce iza nas i dok M pije vitamine za spermice. Ali nam je u startu odmah preporucena vantjelesna. 

silver
    04. Svibanj 2020. 10:14

Anitram1982

silver

Anitram1982

Hvala. Zato sto nam je ovo druga po redu a spermiogram nije dobar. Bolji je nego prosli put ali ne dovoljno. I onda bi bilo gubljenje vremena. Ovo smo pokusali jer smo imali prirodne trudnoce iza nas i dok M pije vitamine za spermice. Ali nam je u startu odmah preporucena vantjelesna.

A shvaćam, nisam znala povijest. Ali samo pozitivno sad, želim ti plusić!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    04. Svibanj 2020. 10:16

Anitram1982

silver

Anitram1982

Hvala. Zato sto nam je ovo druga po redu a spermiogram nije dobar. Bolji je nego prosli put ali ne dovoljno. I onda bi bilo gubljenje vremena. Ovo smo pokusali jer smo imali prirodne trudnoce iza nas i dok M pije vitamine za spermice. Ali nam je u startu odmah preporucena vantjelesna.

Martina, želim vam uspjeh ovaj put. Da vidite plusić za dva tjedna.
    Naoružaj se strpljenjem, i što manje stresa! 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kiky 🥰
    04. Svibanj 2020. 10:34

Martina sretno i misli pozitivno 🥰🥰 Ti si pozitivna osoba i bas nam na ovome forumu puno pomazes, nemas pojma koliko i zelim da vam ovaj puta bude ogroman plus 😘

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

danchy1990
    04. Svibanj 2020. 10:38

Martina 🤞🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    04. Svibanj 2020. 10:41

Jel koja pratila šta se dešava sa lh trakicom nakon 10min?
    U fazi sam isprobavanja trakica i već par dana se pojavi i ta druga linija ali iza preporucenih 10 min. Da se ne obazirem na nju?

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    04. Svibanj 2020. 10:44

danchy1990

Jel koja pratila šta se dešava sa lh trakicom nakon 10min?
    U fazi sam isprobavanja trakica i već par dana se pojavi i ta druga linija ali iza preporucenih 10 min. Da se ne obazirem na nju?

Danchy, došla siii!!! 
    Ja se ne obazirem. Bude i meni... 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

04. Svibanj 2020. 10:44

Silver ja cu u 12mj 37🤦‍♀️🤦‍♀️
    Obavili smo u njemackoj spermiograf,hormone,ultrazvuk,prohodnost jajovoda sve super
    Sad 14.5 imam termin za pracenje O
    Pokusavamo sada vec 8mj ,O na 11,12dan ciklusa s trakicama i bazalnom.
    Martina juhuuu sad cekamo
    Hvala svima🥰

Kiky 🥰
    04. Svibanj 2020. 10:54

Moja lh trakica na 4dpo cini mi se kao da opet tamni
    https://ibb.co/g4kW7Fz
    Neznam zastoo

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.