Eto inseminacija napravljena. Mozemo i ne moramo imat odnose danas i sutra. Za dva tjedna znat cemo. Ako ova ne uspije idemo na vantjelesnu. Nema vise inseminacije. I ovaj mjesec nema mjerenja tempice, nema piskinja trakica prije 12DPO, pa niti LH.
Sretno!!!! Držim fige, opusti se sad bez piškenja i svih tih stresova!! Od srca ti želim plusić za 2 tjedna.
Smijem pitati zašto nema više inseminacija? (ako ne uspije ali budeeeee)!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Eto inseminacija napravljena. Mozemo i ne moramo imat odnose danas i sutra. Za dva tjedna znat cemo. Ako ova ne uspije idemo na vantjelesnu. Nema vise inseminacije. I ovaj mjesec nema mjerenja tempice, nema piskinja trakica prije 12DPO, pa niti LH.
Sretno!!!! Držim fige, opusti se sad bez piškenja i svih tih stresova!! Od srca ti želim plusić za 2 tjedna.
Hvala. Zato sto nam je ovo druga po redu a spermiogram nije dobar. Bolji je nego prosli put ali ne dovoljno. I onda bi bilo gubljenje vremena. Ovo smo pokusali jer smo imali prirodne trudnoce iza nas i dok M pije vitamine za spermice. Ali nam je u startu odmah preporucena vantjelesna.
Hvala. Zato sto nam je ovo druga po redu a spermiogram nije dobar. Bolji je nego prosli put ali ne dovoljno. I onda bi bilo gubljenje vremena. Ovo smo pokusali jer smo imali prirodne trudnoce iza nas i dok M pije vitamine za spermice. Ali nam je u startu odmah preporucena vantjelesna.
A shvaćam, nisam znala povijest. Ali samo pozitivno sad, želim ti plusić!!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Martina, želim vam uspjeh ovaj put. Da vidite plusić za dva tjedna.
Naoružaj se strpljenjem, i što manje stresa!
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Martina sretno i misli pozitivno 🥰🥰 Ti si pozitivna osoba i bas nam na ovome forumu puno pomazes, nemas pojma koliko i zelim da vam ovaj puta bude ogroman plus 😘
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Martina 🤞🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jel koja pratila šta se dešava sa lh trakicom nakon 10min?
U fazi sam isprobavanja trakica i već par dana se pojavi i ta druga linija ali iza preporucenih 10 min. Da se ne obazirem na nju?
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jel koja pratila šta se dešava sa lh trakicom nakon 10min?
U fazi sam isprobavanja trakica i već par dana se pojavi i ta druga linija ali iza preporucenih 10 min. Da se ne obazirem na nju?
Danchy, došla siii!!!
Ja se ne obazirem. Bude i meni...
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Silver ja cu u 12mj 37🤦♀️🤦♀️
Obavili smo u njemackoj spermiograf,hormone,ultrazvuk,prohodnost jajovoda sve super
Sad 14.5 imam termin za pracenje O
Pokusavamo sada vec 8mj ,O na 11,12dan ciklusa s trakicama i bazalnom.
Martina juhuuu sad cekamo
Hvala svima🥰
Moja lh trakica na 4dpo cini mi se kao da opet tamni
https://ibb.co/g4kW7Fz
Neznam zastoo
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji